• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

30.03.2021

07:00

HOROSKOP ZA 30. MART - Nikad bolji POSLOVNI PERIOD za ove ZNAKOVE, OVNOVIMA ljubav kuca na vrata!

Horoskop

HOROSKOP ZA 30. MART - Nikad bolji POSLOVNI PERIOD za ove ZNAKOVE, OVNOVIMA ljubav kuca na vrata!

Podeli vest

Saznajte šta vam zvezde poručuju

OVAN
LJUBAV: Bićete još šarmantniji nego inače i prolepšaćete se, pa će vam biti lako da osvojite koga god želite. POSAO: Moguće je da ćete se društveno angažovati ili tražiti neki kreativni posao. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK
LJUBAV: Pozitivni planetarni kontakti obećavaju veći broj dobrih prilika. POSAO: Nemojte špekulisati ili previše rizikovati jer ćete doživeti gubitak. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Foto: Pixabay

Horoskop

BLIZANCI
LJUBAV: Nervoza i tenzija koje se gomilaju u vama će rušiti harmoniju u vašem ljubavnom životu. POSAO: Moguće je da ćete se osamostaliti jer nećete moći da radite sa drugima. ZDRAVLJE: Slabije.

RAK
LJUBAV: Dopašće vam se neko koga ćete upoznati u društvu prijatelja ili s kim će vas povezati prijatelj. POSAO: Uspeh za sve koji se bave umetnošću i kreativnim zanimanjima. ZDRAVLJE: Odlično.

LAV
LJUBAV: Ušli ste u vrlo povoljan period za ljubavni život, i to posebno važi za one koji su Lavovi u podznaku. POSAO: Možete očekivati blagi napredak u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: Pixabay

Horoskop

DEVICA
LJUBAV: Imaćete potrebu da verbalno izrazite osećanja. Intenzivnija komunikacija sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Finansijski uspeh, pogotovo ako se bavite trgovinom. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA
LJUBAV: Danas ćete imati prilike da komunicirate sa osobom koja vam se dopada, a moguće je i da uživate u njenom društvu. POSAO: Mučiće vas pravni problemi ili loši međuljudski odnosi. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

ŠKORPION
LJUBAV: Imaćete više prilika za ljubav. Moguće je da budu podjednako primamljive i da zbog toga budete u dilemi. POSAO: Mnogo ćete raditi, pogotovo ako se bavite trgovinom. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

STRELAC
LJUBAV: Moguć sukob sa izabranom osobom, disharmonija i problemi posebno za one koji su u braku ili žive u zajednici. POSAO: Nestabilna situacija, moguća promena. ZDRAVLJE: Sportske povrede.

Foto: Pixabay

Horoskop

JARAC
LJUBAV: Nervoza je unela razdor u vaš ljubavni odnos. Danas ćete donekle uspeti da ispeglate stvari. POSAO: Moguće su nove prilike za posao i napredak u vezi sa partnerskim poslom. ZDRAVLJE: Stabilno.

VODOLIJA
LJUBAV: Lakše nego inače ćete uspostavljati bliskost kroz komunikaciju. Možda ćete vi nekome ili neko vama izjaviti ljubav. POSAO: Imate prilike za blagi napredak na poslu. ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE
LJUBAV: Moguće je romantično putovanje sa partnerom ili romansa na daljinu ako već nemate partnera. POSAO: Problemi u vezi sa nekretninama i radom sa njima. ZDRAVLJE: Solidno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hovenijer o sastanku u Briselu: Očekujemo rešenje koje će biti zadovoljavajuće za obe strane
Politika

Hovenijer o sastanku u Briselu: Očekujemo rešenje koje će biti zadovoljavajuće za obe strane

Ambasador SAD u Prištini Džefri Hovenijer izrazio je očekivanje da će delegacije (tzv.) Kosova i Srbije na današnjem sastanku u Briselu pronaći rešenje za pitanje dinara koje je zadovoljavajuće za obe strane dodajući da Amerika ceni poruke koje šalje zamenik kosovskog premijera Besnik Bisljimi u vezi spremnosti da se ponude kompromisna rešenja, prenosi Gazeta ekspres.

18.04.2024

13:52

TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!
Live TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!

Situacija na Bliskom istoku se, naizgled, barem malo primirila nakon sukoba između Izraela i Irana. Kako će tok spomenutog konflikta teći i da li postoji mogućnost da on eskalira na čitav svet? Na ova pitanja odgovarao je profesor dr Milan Petirčković sa Fakulteta političkih nauka za Informer TV u emisiji "Info jutro".

18.04.2024

13:00

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija