• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lovesensa.rs

31.03.2021

13:22

MESEC U ŠKORPIJI OPOZICIJA URAN! Astro period koji donosi URAGAN U NAŠ ŽIVOT - Vreme je da iscelite stare rane

Horoskop

MESEC U ŠKORPIJI OPOZICIJA URAN! Astro period koji donosi URAGAN U NAŠ ŽIVOT - Vreme je da iscelite stare rane

Podeli vest

Mesec je u znaku Škorpije, opozicija Uranu. Koliko se tenzija danas razvuklo u vama? Kao uragani koji iznenada dođu. Koliko ste puta iskočili iz sebe, u nečiju kožu?

Koliko ste puta izgoreli u danu u kojem vam sagorevanje nije bilo ni na pameti? Jer danas i najstrpljiviji gube razum.

Iz takta nas izbacuje sve što se dugo vremena u nama skuplja. Nisu to sitnice. I nije to samo od danas. Burne reakcije se broje. Iziritirani od drugih, dočekujete sve neočekivane reči.

Tuđe akumulisane frustracije danas zaustavljajte. Ne dozvolite da u pravu budu oni što nisu. Zarad tuđeg mira, danas ne postoji.

Foto: pexels.com

Mesec u Škorpiji

Mesec u Škorpiji danas je na prvoj liniju odbrane. I treba tako. Ako dozvolite da vam svako zabije trn, gomilaćete rane u sebi. Duže nego što treba.

Danas je doživljaj svega jači. Snažniji. Dublji. Eskaliramo u sukobima. Ali, ne dozvolite da oni traju.

Vi niste plodno tlo za tuđe frustracije. Pustite ih da nke svoje rane iscele sami.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija