• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.04.2021

07:00

HOROSKOP ZA SREDU 7. APRIL: RAKOVIMA se savetuje da POSETE LEKARA, dok će OVAJ znak napredovati na POSLU!

Horoskop

HOROSKOP ZA SREDU 7. APRIL: RAKOVIMA se savetuje da POSETE LEKARA, dok će OVAJ znak napredovati na POSLU!

Podeli vest

Evo šta vam zvezde danas poručuju...

OVAN
LJUBAV: Bićete svima privlačni i zbog toga ćete biti u iskušenju da flertujete, čak i ako ste već u vezi. POSAO: Očekujte pomoć prijatelja u poslu. ZDRAVLJE: Upala mišića.

BIK
LJUBAV: Može vam se dopasti neko s kim možete imati samo tajnu vezu, a možda će vam zato cela priča biti privlačna. POSAO: Mogući administrativni problemi. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

BLIZANCI
LJUBAV: Bićete u stanju da bilo koga privučete, ali ne i da ostavite povoljan utisak. POSAO: Dobar dan za one koji se bave pružanjem IT usluga. ZDRAVLJE: Nemojte se forsirati.

RAK
LJUBAV: Ovo je vreme kada ćete imati zaista mnogo materijala za razmišljanje, jer ćete upoznati interesantne osobe. POSAO: Poboljšanje finansijske situacije. ZDRAVLJE: Posetite lekara.

LAV
LJUBAV: Bićete vrlo zainteresovani za osobe koje dolaze iz drugih kultura ili žive u inostranstvu. POSAO: Blaga nestabilnost ili promene u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Variranje šećera u krvi.

Foto: Pixabay

DEVICA
LJUBAV: Vaša sposobnost komunikacije će biti na mnogo višem nivou od uobičajenog. Iskoristite to da izrazite osećanja. POSAO: Uspeh onima koji se bave trgovinom. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA
LJUBAV: Bićete šarmantni i zavodljivi u komunikaciji, pa niko neće ostati ravnodušan u vašem društvu. POSAO: Napredak na poslu, uz pomoć muške osobe. ZDRAVLJE: Dobro.

ŠKORPION
LJUBAV: Sigurno ćete imati prilike za kontakt sa nekim ko vam se dopada, ali verovatno ništa više od toga. POSAO: Možda ćete imati previše posla. ZDRAVLJE: Infekcije.

STRELAC
LJUBAV: Možete očekivati samo pozitivna dešavanja. Sve što želite moglo bi da vam bude nadohvat ruke. POSAO: Uspeh u oblasti obrazovanja i intelektualnog rada. ZDRAVLJE: Stabilno.

JARAC
LJUBAV: Bolje je da ništa posebno ne očekujete i sačekate bolje vreme za ljubav. Izbegavajte svađe. POSAO: Vaša inicijativa neće biti dobro primljena od strane poslovnih partnera. ZDRAVLJE: Stabilno.

Foto: Pixabay

VODOLIJA
LJUBAV: Bićete usmereni na druge oblasti života, zbog čega ne možete očekivati bitne događaje u ovoj sferi. POSAO: Preterano ćete trošiti ili nesmotreno ulagati. ZDRAVLJE: Ukočićete se.

RIBE
LJUBAV: Upoznaćete osobu koja će vam se dopasti, moguće znatno mlađu od vas. POSAO: Imaćete sreće u ovoj sferi ako se bavite umetnošću. ZDRAVLJE: Osetljivo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Biće više infarkta i šlogova! Zbog nagle promene vremena lekari u pripravnost
Društvo

Biće više infarkta i šlogova! Zbog nagle promene vremena lekari u pripravnost

Taman što se većina navikla na visoke temperature, koje su iznad vrednosti za ovo doba godine, meteorolozi najavljuju nagli pad temperature u noći između utorka i srede, a prof. dr Predrag Mitrović, kardiolog iz Urgentnog centra Univerzitetskog kliničkog centra Srbije kaže da se ona može odraziti na ceo organizam, te da se opet očekuje da najveći problem imaju kardiovaskularni bolesnici, a mogu se očekivati i gastritisi i čir na želucu.

16.04.2024

10:32

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija