• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.04.2021

07:00

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 26. APRILA DO 3. MAJA! Mars u RAKU - emocije BEZ KONTROLE! Lavovi UMORNI, Vodolije žele HITNE promene, a evo koga očekuje UZBUĐENJE u ljubavi

Horoskop

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 26. APRILA DO 3. MAJA! Mars u RAKU - emocije BEZ KONTROLE! Lavovi UMORNI, Vodolije žele HITNE promene, a evo koga očekuje UZBUĐENJE u ljubavi

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde u narednoj nedelji....

OVAN

Posao Mars u Raku čini vas ranjivim, pa ćete biti vođeni emocijama pri svakom potezu. Na poslu ćete pokušati da popravite finansijsko stanje, ali ćete mnogo i trošiti. Ovo je period u kojem će porodične stvari znatno uticati na sve vaše odluke. Zbog toga vam posao trenutno neće biti na prvom mestu. Očekuje vas više rada od kuće.

Ljubav – Vodite račun da ljubav ne upropastite kalkulacijama i raspravama o finansijama. Novac vam je važan, pa ako ste u braku može da dođe do rasprava oko toga. Fokusirajte se na emocije, a ne na materijalne stvari. Sa druge strane, zbog Marsa u Raku počinjete da brinete za bliske osobe više nego inače.

Zdravlje – Osetljivo, česte promene raspoloženja.

 

BIK

Posao – Zvezde jesu na vašoj strani ali vas lomi uticaj Saturna iz Vodolije, pa vam teško padaju promene. Bilo šta što je novo vam ne odgovara, a nužno je da se sve promeni, naročito na poslu. Imate inicijativu i dobru organizaciju, ali ne i strpljenje. Čuvajte se sukoba sa autoritetom. Odlična je nedelja za zaradu. Postaćete veoma osetljivi na bilo kakve kritike i komentare od strane osoba koje vas okružuju.

Ljubav – Otvoreni ste za emocije, ali vas blokira posao. Zanemarite probleme iz prošlosti i prepustite se strasti. Sada imate priliku da ostvarite želju sa nekim ko vam se dopada. Biće puno flerta, dopisivanja, ali i emotivnih reči.

Zdravlje – Dobro.

Foto: pexels.com

Najtačniji nedelji horoskop

BLIZANCI

PosaoMerkur u dvanaestom polju donosi vam neki vid nesigurnosti, pa sumnjate u svoje potencijale. Finansije su vam važne i nemogućnost da zaradite dovoljno novca ćete previše lično doživljavati. Sve u ovom periodu deluje vam teže nego što jeste, tako da imajte u vidu da nije sve tako crno kao što vam se povremeno čini.

Ljubav – Imaćete prolaznu krizu sa partnerom zbog nekih stavri koje ste prećutali. To nije najbolja taktika jer će frustaracije biti veće, pa će doći do konflikta. Gajite i skrivena osećanja prema jednoj osobi koja verovatno nije slobodna.

Zdravlje – Psihosomatski problemi i nesanica.

 

RAK

Posao – Mars u vašem znaku ponajviše  će se odraziti na posao i zdravlje. Stvar je u tome što ćete početi previše emotivno da se unosite u ono što radite i emocije će vam biti glavni krivac za loše reakcije. Imaćete potrebu da se raspravljate na poslu jer će vam tolerancija biti na minimumu. Povremeno ćete biti besni što stvari nisu onakve kakve vi želite.

Ljubav – Pojačane emocije i stres su ono što će vam doneti nezadovoljstvo. Oscilacija raspoloženja će biti veća nego inače, pa je sigurno da ćete prolaziti kroz krizu. Ovo je pre svega lična kriza, pa tek onda ono što imate sa drugim ljudima. Nekontrolisane emocije su nešto sa čim ćete morati da se borite u narednim nedeljama. Bacili ste oko na osobu koja vam je prijatelj.

Zdravlje – Slabije. Sklonost glavoboljama i bolovima u stomaku.

 

LAV

Posao Sunce u Biku je iscrpljujuće za vas, jer sve završavate sa manjkom energije. Bilo kakve obaveze će vam teško padati, a od vas se zahteva da budete fokusirani na posao. U ovom period će posao biti primaran, a to će loše uticati na vaše raspoloženje. Radićete više poslova istovremeno i biti prilično umorni.

Ljubav – Privlače vas uspešne osobe koje su ostvarene na poslu. Međutim, imaćete jedno poznanstvo preko posla ili intreneta koje će vam btii zanimljvio ali kratkotrajno. Mešate posao i ljubav.

Zdravlje – Slabije.

 

Foto: pexels.com

DEVICA

Posao – Merkur u Biku donosi vam potrebu za stabilnošu, ali će Uran i Saturn da rade svoje, pa ćete imati više nesporazuma na poslu nego što želite. Vi ste u fazi kada ste odgovorni, odlučni i željni rada, a neko pored vas uopšte nije takav. Moraćete da pronađete kompromis sa saradnicima. Moguće je dodatno usavršavanje i putovanje.

Ljubav – Kriza u ljubavi je prošla. Slede vam romantični dani kada će partner ispunjavati vaše želje. Ukoliko ste slobodni, pripremite se za novi susret. Lako možete da se zaljubite u jednog Bika. Planete su na vašoj strani.

Zdravlje – Dobro.

 

VAGA

Posao – Ulazak Marsa u Raka donosi vam turbulentan period na poslu. Od vas će se zahtevati veća odgovornost i marljivost, a nećete moći da podnesete pritisak. Spremite se za učestale kritike i sukobe sa autoritetom. Imaćete loše odnose sa Rakovima i Ovnovima, a dobre sa Bikovima. Dobar je period za finansije, ali ne i za to da terate inat na poslu.

Ljubav – Preispitujete odnose iz prošlosti i lako se vraćate na staro. Ništa vas ne privlači dovoljno, a želeli biste da imate više strasti. Ukoliko ste slobodni, onda ste na prekretnici kada može da vam se dogodi poznanstvo sa jednom razvedenom osobom. Ideja o radu sa partnerom neće dobro da se završi na poslu.

Zdravlje – Osetljivo.

 

ŠKORPIJA

Posao  - Ulazak Marsa u Raka će vam olakšati situaciju na poslu. Može lako da vam se dogodi da budete putovali zbog posla. Ukoliko imate poslovnog partnera, najbolje je da ne ulazite u dublje rasprave, nego da se distancirate od problema.Očekuju vas veći troškovi.

Ljubav – Imate potrebu da upoznajete nove ljude, ali ne i da se zbližavate sa njima. Održavate distancu koja vam sada trenutno odgovara. Ukoliko ste u braku, zbog toga ćete imati probleme u razumevanju. Potreban vam je odmor od svega.

Zdravlje – Bolje.

Foto: pexels.com

Šta vam kažu zvezde?

STRELAC

Posao – Naglašeno šesto polje donosi vam puno posla i obaveza. Posao vas će vam biti na prvom mestu, ali će vas to iscrpljivati. Ovo je idealan period za promenu nekih ustaljenih životnih navika, pa čak i onih koje imate na radnom mestu. Očekuju vas veći troškovi, tako da je bolje da ne ulažete novac. Dobra saradnja sa Bikovima.

Ljubav – Jedna osoba sa posla pokušava da flertuje sa vama, ali ne razumete takvo ponašenje. Fokusirani ste na posao i sve što vam odvraća pažnju vam smeta. Privlače vas ostvarene osobe koje su se pronašle u nekom smislu. Privlače vas Bikovi i Rakovi.

Zdravlje – Bolje.

 

JARAC

Posao – Iako ste veoma marljivi i posvećeni, u ovom periodu ste usporeni i jedva čekate da se završi bilo koji dan na poslu. Najbolje je da ne donosite radikalne odluke i sačekate bolji period. Saturn vas uči kako da štedite i nemojte da pravite bespotrebne troškove. Bik će vam ponuditi saradnju. Zbog ulaska Marsa u Raka poslovni partner će češće kritikovati vaše poteze na radnom mestu.

Ljubav  - Ovo je uzbudljiv period u ljubavi. Izlazite na više sastanaka i neko će vam se dopasti. Posle perioda u kojem ste bili okrenuti sebi, konačno se dešava preokret. Bikovi i Rakovi će vam biti zanimljivi. Ukoliko ste u braku, čuvajte se partnerovih nametanja mišljenja.

Zdravlje – Dobro.

Foto: pexels.com

VODOLIJA

Posao – Planete u Biku vam kvare raspoloženje i zbog toga želite promene. Imate potrebu da menjate posao, pa možda čak i profesiju. Nije isključeno da donesete odluku koja će promeniti tok stvari u budućnosti. Muče vas neke situacije iz prošlosti i to utiče na vaš sadašnji život na poslu. Osećate da je vreme da se sve promeni i to nije daleko od istine.

Ljubav – Prolazite kroz krizu koja se reflektuje i na ljubavni život. Ovo je dobar period za preseljenje. Predlozi voljene osobe vam se neće dopadati u ovom periodu i zbog toga ćete biti neraspoloženi. Ukoliko ste slobodni, kratkotrajne veze neće biti rešenje.

Zdravlje – Posetite svog lekara.

 

RIBE

Posao – Ovo je nedelja važnih pregovora. Ulazak Marsa u Raka donosi vam pozitivan preokret i dobre vesti. Imate neverovatnu moć pregovaranja i to obavezno treba da iskoristite. Mnogima će biti potreban savet od vas. Telefon će vam non-stop zvoniti, a prijaće vam takav tempo u danima koji dolaze. Verovatno ćete imati kraće putovanje. Vodite računa šta potpisujete.

Ljubav – Partner pokušava da vas ubedi rečima u svoju ljubav! Očekujete više od toga, a jedan emotivan Rak će pokušati da vam se približi. Ovo je nedelja flerta porukama i ako ste slobodni, preko dopisivanja ćete izaći na sastanak. Rakovi vam odgovaraju, a Bikovi vas fasciniraju svojim stavovima.

Zdravlje – Odlično.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija