• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.05.2021

07:00

MESEČNI HOROSKOP ZA MAJ! Blizancima neočekivan PREOKRET, Lavovi se zaljubljuju u PRIJATELJA, a evo ko će POTPISATI važan UGOVOR

Horoskop

MESEČNI HOROSKOP ZA MAJ! Blizancima neočekivan PREOKRET, Lavovi se zaljubljuju u PRIJATELJA, a evo ko će POTPISATI važan UGOVOR

Podeli vest

Saznajte šta vam zvezde poručuju u maju mesecu...

OVAN

Posao - Mars u Raku radi svoje, zbog čega sve doživljavate emotivno, pa i situaciju na poslu. Popustljivi ste i to vam je glavna prepreka ka ciljevima. Druga polovina maja je odlična za pregovore i na poslu tada dolazi do pomaka. Pred vama je kraće putovanje. Imaćete odličnu saradnju sa Blizancima i Bikovima. Teško će vam biti da sarađujete sa Rakovima.

Ljubav - Druga polovina aprila služila je da stabilizujete odnos sa voljenom osobom, dok će u maju biti više dopisivanja i razgovora. Ukoliko ste slobodni, intenzivno ćete flertovati preko poruka i društvenih mreža. Imaćete zanimljivo poznanstvo sa osobom koja živi u vašem okruženju ili komšiluku.

Zdravlje - Psihosomatski problemi.

 

BIK

Posao - Iskoristite uticaj Sunca iz vašeg znaka bolje da se organizujete na poslu i nametnete svoje uslove. Venera i Merkur će sredinom maja ući u Blizance, pa ćete imati priliku dodatno da zaradite. Mars u Raku čini vas osetljivim u razgovoru, pa ćete emotivno braniti svoje stavove, čak i kada niste u pravu.

Ljubav - Mars u Raku donosi vam period u kojem će osoba do kojem vam je stalo veoma emotivna i razdražljiva. Zbog toga ćete povremeno delovati bezosećajno, jer će partner biti hipersenzitivan. Ukoliko ste u braku, voljena osoba će imati faze kada vam kuka o problemima koji i nisu toliko veliki. Ukoliko ste slobodni, upoznaćete jednog Raka.

Zdravlje - Odlično.

Foto: pexels.com

Šta nam donose zvezde u maju?

BLIZANCI

Posao - Početak meseca vam neće delovati obećavajuće jer ćete povučeniji i sve će vam smetati. Ali sredinom maja Merkur i Venera ulaze u vaš znak, pa stiže potpuni obrt. Zbog Marsa u Raku na poslu stiže novac, odnosno verovatno bolja zarada. Bićete stabilniji u drugoj poliovini maja i tada će biti idealna prilika da se ostvare vaše želje.

Ljubav -  Spremite se za ulazak Venere u vaš znak, što znači da u maju dolazi do buđenja strasti. Bićete najvatreniji znak u ljubavi i imaćete više od jedne prilike za romansu. Iako vam sada ne deluje da ćete se zaljubiti, to će lako da se promeni u drugom delu maja. Mnogi će primetiti da ste se prolepšali.

Zdravlje - Poboljšanje.

 

RAK

Posao - Zbog Marsa u vašem znaku često se nervirate na poslu, jer vas emotivno pogađaju stvari koje ne možete da popravite. Stvar je u tome da treba da fokusirate energiju na nešto korisno. Ukoliko to ne uradite, stalno ćete sebe kriviti za neuspeh, ali i drugima prebacivati za greške. Ne vredi da se raspravljate na poslu. Imaćete više od jednog skrivanog neprijatelja.

Ljubav - Venera u Blizancima u dvanaestom polju u maju donosi vam tajnu ljubav. Neko će vam mnogo obećavati i pričati, a teško realizovati svoja obećanja. Zahtevajte konkretnu inicijativu i ne ulazite u sumnjiive veze. Takođe, može da vam se dogodi da je osoba koja vam piše zapravo zauzeta.

Zdravlje - Osetljivo.

Foto: pexels.com

Mesečni horoskop za maj

LAV

Posao – Sunce u Biku vas čini iscrpljenim na poslu, jer ćete imati previše obaveza, a menje vremena za sebe. Takva situacija će potrajati do sredine maja, a onda će sve delovati drugačije. Uz pomoć jednog Blizanca imaćete priliku da ostvarite nešto što vam je bilo važno. Maj mesec će biti povoljniji za zaradu, pa ćete biti u stabilnijoj finansijskoj situaciji.

Ljubav – Ljubav se rađa iz prijateljstva. Ulazak Venere u Blizance od sredne maja donosi vam zanimljiv period za ljubav. Preko prijatelja ćete upoznati jednu mladoliku i komunikativnu osobu koja će uneti humor u vaš svakodnevni život.Takođe, neko ko vam je prijatelj može da vam postane više od toga.

Zdravlje – Poboljšanje u drugom delu maja.

 

DEVICA

Posao – Dok planirate putovanje, situacija na poslu će prividno delovati stabilna do sredine maja, a onda ćete ući u stresniji period. Radićete dve stvari istovremeno i biti veoma okupirani poslom. Posao će itekako uticati na vaš privatni život i to će biti najveća prepreka. Imaćete dobru saradnju sa Rakovima i Bikovima, a lošu sa Blizanciam i Ribama. Pripremite se za kritike na račun vašeg rada.

Ljubav – Zbog posla će početi da trpi i vaš privatni život. Imaćete učestale rasprave sa partnerom od sredine meseca. Najveći problem će biti što ćete biti nepromišljeni u komunikaciji, pa izgovoriti reči koje verovatno ne mislite. To će izazvati svađe. Moguća je kriza.

Zdravlje – Slabije.

Foto: pexels.com

VAGA

Posao – Početak meseca maja dočekali ste okupirani finansijama i sponzorstvima, ali od sredine meseca ulazite u period kada ćete samo razmišljati o putovanjima. Mnoge Vage osetiće da je idealno vreme na odmor i verovatno ćete promeniti mesto boravka. Zbog Marsa u Raku trpećete kritike na računa svog rada i imati sukobe sa autoritetom. To će vas činiti ranjivim i često ćete sumnjati u svoje sposobnosti.

Ljubav – Ukoliko imate partnera, idealno bi bilo da putujete. Ako ste u braku, partner će biti u problemu zbog posla i često vas okrivljavati za svoje greške. Slobodne Vage upoznaćete jednu ambicioznu osobu koja neće imati vremena za njih. Nije idealan period za ljubav, ali će od sredine meseca biti dobar momenat za dopisivanje.

Zdravlje – Stres na poslu utiče na vaše zdravlje.

 

ŠKORPIJA

Posao – Iako vam sve deluje pomalo dosadno na poslu, situacija se menja od sredine meseca. Ulazite u period sa više komunikacije, obaveza i susreta. Mesec maj je odličan za dodatnu zaradu i rešavanje pitanja nasledstva. Ono na šta treba da vodite računa jeste da ne budete brzopleti. Mars u Raku vas čini saosećajnim prema osobama iz okruženja. Prijalo bi vam putovanje.

Ljubav – Iako vam prija stabilniji period u kojem se ništa ne dešava, druga polovina maja vam donosi iznenađenje. Jedna komunikativna i mladolika osoba će vas osvojiti svojim smislom za humor. To će biti početak komunikacije koja će promeniti tok stvari. Vi ste u fazi kada ste znatno više požrtvovani za osobe do kojih vam je stalo.

Zdravlje – Osetljiv stomak.

Foto: pexels.com

STRELAC

Posao – Gužva na poslu će konačno prestati sredinom maja, ali ćete i dalje komunicirati sa velikom brojem ljudi i to će vas iscrpljivati. U mesecu maju ćete želeti više da ćutite, a bićete prinuđeni da razgovarate. Na poslu ćete raditi više stvari istovremeno i to će vas opterećivati. Ulazak Jupitera u Ribe na kratko doneće vam dobru vest koja će vas sačekati u drogoj polovini maja. Finansije će biti uglavnom stabilne.

Ljubav – Počećete da flertujete porukama. Značiće vam učestalo javljanje jedne osobe. Biće vam privlačni Rakovi i Blizanci. A nije isključeno da ćete flerotvati sa dve osobe odjednom. Mašta će vam biti izaržena u drogoj polovini maja, tako da se pripremite za zanimljiv period. Pažnje vam svakako neće nedostajati.

Zdravlje – Probemi sa cirkulacijom.

 

JARAC

Posao - Ulazak Venere i Merkura u vaše šesto polje donosi vam veću komunikaciju na poslu. Prijaće vam da radite više stvari istovremeno, bićete kreativniji. Posao ćete doživljavati na zabavniji način, što će vam pomoći da se izborite sa obavezama. Sa Rakovima imate otežanu saradnju, dok će vam Bikovi biti odlični saradnici.

Ljubav - Mars u Raku je probudio u vama osećanja, a to znači da neko do koga vam je stalo prvi put posle dugo vremena može da vas "uhvati na saosećajnost". Zbog toga ste slabiji emoctivno i pogađaju vas razne kritike. Ukoliko ste slobodni, jedan Bik će vam zapasti za oko. Moguć je flert na radnom mesu preko poruka.

Zdravlje - Dobro.

 

VODOLIJA

Posao - Konačno izlazite iz krize, pa vam obaveze neće teško padati. Porodična situacija dosta utiče na vaše raspoloženje, pa ste pod pritiskom. Mars u Raku ukazuje da situaciju na poslu povremeno doživljavate lično, iako to sa strane tako ne izgleda. Probajte da se ne unosite toliko u posao i posvetite s sebi.

Ljubav - Osoba do koje vam je stalo je u minus fazi. Ukoliko ste slobodni, jedan Blizanac će vam privući pažnju u drugoj polovini maja. Taj susret će se dogoditi na mestu ua zabavu. Svakako vreme je da se pokrenete i više izlazite iz kuće.

Zdravlje - Bolje.

Foto: pexels.com

 

RIBE

Posao - Dobar period za pregovore traje sve vreme. U odličnoj ste prilicu da ostvarite svoje snove, samo ako se malo pomučite za to. Sada je vreme ja potpsivanje važnog ugovora i taj period će trajati do sredine meseca. Kasnije ćete više biti okupirani mestom boravka i porebom za promenom sredine. Uskoro Jupiter ulazi kratkotrajno u vaš znak, ali će to biti dovoljno vremena da ostvarite neki san.

Ljubav - Iskoristite početak meseca da popravite odnosa sa partnerom i to kvalitetnim razgovorima. Druga polovina maja nije tako povoljna za ljubav, pa će stepen nerazumevanja biti veći. Znači, sve što treba da poboljšate ne treba da čekate, nego treba da delujete odmah.

Zdravlje - Odlično.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)
Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO - om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

29.03.2024

13:07

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom! (VIDEO)
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom! (VIDEO)

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda
Neverovatno

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda

U Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg tužilaštva u Beogradu saslušani su Slaven B. (34) i Marko M. (26) zbog sumnje da su u toku 2023. godine, kao odgovorna lica u firmi “Sirb kar” doo iz Aranđelovca po prethodno uspostavljenom poslovnom odnosu sa firmom “Dimnikar” i po ovlašćenju direktora “Dimnikara” iznajmljivali vozila od firme “Primero rent-a-kar” pa ih kasnije neovlašćeno prodavali za gotovinu, bez računa i bilo kakvog evidentiranja u poslovnim knjigama preduzeća.

29.03.2024

13:33

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)
U bekstvu

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)

Milenko Tomić (62) iz Bijeljine, bivši predsednik Bokserskog saveza Republike Srpske i generalni sekretar Bokserskog saveza BiH, optužen da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu kojoj je bio trener, osuđen je na 12 godina zatvora, međutim, sumnja da je pobegao iz BiH.

29.03.2024

12:27

Sport

Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!
Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!

Nakon krvavog terorističkog napada na Krocus siti hol u Rusiji, ponovo je počela široka javna rasprava o vraćanju institucije smrtne kazne. Veliki broj Rusa na društvenim mrežama traži njegovu primenu na teroristima nakon sudske istrage.

29.03.2024

13:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija