• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

04.05.2021

07:00

HOROSKOP ZA 04. MAJ -  OVNOVE, RAKOVE I JARČEVE očekuju nove ljubavi! VODOLIJE očekuje opasnost na poslu!

Horoskop

HOROSKOP ZA 04. MAJ - OVNOVE, RAKOVE I JARČEVE očekuju nove ljubavi! VODOLIJE očekuje opasnost na poslu!

Podeli vest

Saznajte šta vam zvezde poručuju

OVAN
LJUBAV: Možda ćete flertovati sa nekim iz komšiluka ili s nekim koga ćete sresti blizu svog mesta stanovanja. POSAO: Slatkorečivost će vam danas mnogo pomoći u poslu. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK
LJUBAV: Bićete magično privlačni, čak i više nego što već jeste ovih dana, zbog čega će se neko ludo zaljubiti u vas. POSAO: Snažna umetnička inspiracija i osećaj za lepo. ZDRAVLJE: Dobro.

Foto: pexels.com

Horoskop

BLIZANCI
LJUBAV: Imaćete sjajnih prilika za ljubav jer ćete biti okruženi privlačnim osobama koje će pozitivno reagovati na vaš šarm. POSAO:
Povećan priliv novca, ali i impulsivna ulaganja. ZDRAVLJE: Slabije.

RAK
LJUBAV: Bićete zainteresovani za fizički kontakt sa osobom koja vam se dopada. POSAO: U ovom periodu vam se rizik uglavnom ne isplati, ali danas bi se moglo desiti upravo suprotno. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

LAV
LJUBAV: Imaćete problema da definišete odnos u kome ste. Nije jasno ni šta vi osećate i želite, kao ni osoba koja vam se dopada. POSAO: Trpećete zbog nepoštenog poslovanja. ZDRAVLJE: Stabilno.

Foto: Pixabay

Horoskop

DEVICA
LJUBAV: Lako se može desiti da vas privuče neko iz kruga prijatelja, neko ko će vam učiniti neku uslugu. POSAO: Povoljan dan za samoprezentaciju. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VAGA
LJUBAV: Poštujte postavljene granice i pravila ponašanja u odnosu ako želite da očuvate harmoniju. POSAO: Otaljavaćete posao, što će vam se obiti o glavu. ZDRAVLJE: Gljivične infekcije.

ŠKORPION
LJUBAV: Snažna hemija između vas i osobe koja vam se dopada pomoći će da se čvršće povežete. POSAO: Budite oprezni ukoliko baratate tuđim novcem jer ga lako možete izgubiti. ZDRAVLJE: Stabilno.

Foto: pexels.com

Horoskop

STRELAC
LJUBAV: Loša komunikacija sa partnerom ili osobom koja vam se dopada. Nećete ostvariti stabilnost u ljubavnom životu. POSAO: Dobri međuljudski odnosi na poslu. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC
LJUBAV: Moguće je da ćete započeti zajednički život sa izabranom osobom. POSAO: Rad u delatnostima koje imaju veze sa privatnim biznisom i nekretninama. ZDRAVLJE: Uganuće.

VODOLIJA
LJUBAV: Partner neće biti zainteresovan za fizičku komponentu ljubavi i bitno je da vi ne forsirate fizički kontakt. POSAO: Imaćete problema u partnerskom poslu. ZDRAVLJE: Osetljivo.

RIBE
LJUBAV: Neiskrenost u odnosu i tajne koje ga narušavanju. Vaše tajne će biti otkrivene. POSAO: Moguće je da ćete praviti greške zbog nepažnje. ZDRAVLJE: Budite oprezni sa lekovima.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija