• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

08.05.2021

07:00

HOROSKOP ZA 08. MAJ - VAGE, nova ljubav kuca na vrata, dok ovi ZNACI dobijaju poslovnu ponudu koja se ne odbija!

Horoskop

HOROSKOP ZA 08. MAJ - VAGE, nova ljubav kuca na vrata, dok ovi ZNACI dobijaju poslovnu ponudu koja se ne odbija!

Podeli vest

Saznajte šta vam zvezde poručuju

OVAN
LJUBAV: Dopašće vam se dve osobe i to će izazvati dilemu. Nećete biti sposobni da se odlučite za samo jednu. POSAO: Privremeno nejasna situacija. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK
LJUBAV: Doživećete ljubav ili ćete imati prilike da uživate sa partnerom. Strasti će biti izraženije nego inače. POSAO: Pozitivan trend, ali je moguć manji obim posla. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

BLIZANCI
LJUBAV: Bićete vrlo popularni. To će vam doneti prilike za ljubav i može vam se dopasti više osoba. POSAO: Odličan period za napredak u karijeri i kreativni rad. ZDRAVLJE: Stabilno.

Foto: pexels.com

Horoskop

RAK
LJUBAV: Sigurno će biti značajnih dešavanja, ali moguće je da ona neće biti sasvim pozitivna. POSAO: Dobit od nekretnina ili privatnog biznisa. ZDRAVLJE: Bakterijska infekcija.

LAV
LJUBAV: Imaćete dobre razloge da sumnjate u posvećenost osobe sa kojom ste zbog novonastale distance u odnosu. POSAO: Problemi za one koji imaju partnerski posao. ZDRAVLJE: Slabije.

DEVICA
LJUBAV: Bićete skroz okupirani odnosima i razmišljanjima kako da osvojite osobu koja vam se dopada. POSAO: Bićete donekle blokirani u karijeri, bez jasnog pravca. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

VAGA
LJUBAV: Možete dobiti priliku za ljubav sa nekim koga duže vreme poznajete ali tek sad zapažate privlačnost. POSAO: Bićete strpljivi i profesionalni u radu. ZDRAVLJE: Osetljivije.

Foto: pexels.com

Horoskop

ŠKORPION
LJUBAV: Ovo je vreme za karmičku ljubav, onu kojoj se ne možete odupreti, već jedino možete da se prepustite. POSAO: Problemi u procesu rada i sa podređenima. ZDRAVLJE: Gljivične infekcije.

STRELAC
LJUBAV: I previše toga će se dešavati, a vi ćete imati problema da napravite jasan i definitivni izbor. POSAO: Radni elan vam neće biti na zavidnom nivou. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

JARAC
LJUBAV: Izabrana osoba će biti vrlo strastvena i neće dobro reagovati na mlake emocije ili odbijanje. POSAO: Vrlo ste energični i kreativni u ovom periodu. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VODOLIJA
LJUBAV: Ne uspeva vam da uspostavite harmoniju. Trenutna tenzija može povoljno da utiče na buđenje strasti. POSAO: Nemate motivacije, možda uopšte nećete ni raditi. ZDRAVLJE: Promenljivo.

Foto: Pixabay

Horoskop

RIBE
LJUBAV: Vaša očekivanja će biti preterana. Imate problema sa realnim sagledavanjem situacije. POSAO: Moguć novčani gubitak ili opterećenost obavezama. ZDRAVLJE: Oprez sa lekovima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija