• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.05.2021

07:00

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 10. DO 17. MAJA! Rakovi NESTABILNI, Škorpije dobijaju NOVAC, a ova DVA ZNAKA ulaze u MOĆAN ASTRO PERIOD

Horoskop

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 10. DO 17. MAJA! Rakovi NESTABILNI, Škorpije dobijaju NOVAC, a ova DVA ZNAKA ulaze u MOĆAN ASTRO PERIOD

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde u narednoj nedelji...

OVAN

Posao - Iako ste zbog Marsa u Raku više fokusirani na porodicu, nego na posao, nedelja koja je pred vama donosi vam dinamična dešavanja. Merkur u Blizancima donosi vam pojačanu komunikaciju i dobre pregovore na poslu. Sada je dobar momenat za završavanje papirologije.

Ljubav - Venera ulazi u Blizance što nagoveštava flert! Počinje period u kojem ćete intenzivno upoznavati ljude preko aplikacija za dopsivanje. Prijaće vam bilo kakva komunikacija i bićete otvoreni kada su osećanja u pitanju. Telefon nećete ispuštati iz ruke!

Zdravlje - Česte promene raspoloženja.

 

BIK

Posao - Venera ulazi u Blizance, pa donosi poboljšanje finansijske situacije. Maj mesec će biti u znaku novca, pa ćete biti zadovoljni. Nije isključeno da ćete dobiti ponudu za bolje plaćen posao. Imaćete odličnu saradnju sa Blizancima. Treba da se čuvate tračeva i nepouzdanih saveta osoba koje vas okružuju.

Ljubav - Partner vam je emotivan i ranjiv. Zbog toga često ulazite u bespotrebne rasprave. Vi ste fokusirani na novac, a partner očekuje pažnju. Vodite računa da nesvesno teškim rečima ne povredite osobu koju volite. Ukoliko ste slobodni, imaćete susret sa Rakom.

Zdravlje - Dobro.

Foto: pexels.com

Nedeljni horoskop

BLIZANCI

Posao - Ulazite u neverovatno moćan period jer Venera i Merkur ulaze u vaš znak, pa vas očekuje pozitivan spelt okolnosti. Konačno izlazite iz krize i donosite odluke koje će vam promeniti život na bolje. Na poslu imate velike šanse da dobijete povišicu ili zaradite veći novac. Osetićete da se bolje osećate u maju nego u aprilu jer planete rade za vas.

Ljubav - Venera u vašem znaku donosi vam leptiriće u stomaku. Bićete veoma privlačni za osobe suprotnog pola, tako da možete da očekujete lepe ljubavne susrete. Ukoliko ste slobodni, verovatno ćete se zaljubiti.

Zdravlje - Odlično.

 

RAK

Posao - Mars vam donosi nestabilan period u kojem želite mnogo toga da završite ali ne znate kako sve da postignete. U želju da budete bolji, lako se nervirate, pa povređujete sebe prevelikim očekivanjima. Posla će biti preko glave i prirpremite se za dramatičan period u kojem neće biti predaha.

Ljubav -Venera u Blizancima donosi vam tajni susret sa osobom koja nije slobodna. To nije najbolji izbor i treba da budete oprezni. Skloni ste fantaziranju i privlače vas osobe koje su zauzete.

Zdravlje - Osetljivo.

Foto: pexels.com

LAV

Posao - Sunce u Biku vam ne prija, pa ste mrzovoljni i ne radi vam se. Imali ste velike planove na poslu, ali ste se oslonili na pogrešnu osobu. Planete u Blizancima donose vam podršku prijatelja u toku maja, tako da će vaša očekivanja itekako biti ostvarena.

Ljubav - Prijateljska podrška vam je najbitnija. Zbog toga iz jednog druženja možete da uplovite u romansu. To će biti osoba koja je verovatno mlađa od vas. Prijaće vam druženje sa velikim brojem ljudi.

Zdravlje - Poboljšanje.

 

DEVICA

Posao - Merkur u Blizancima vam ne prija, pa ste konfuzni na poslu. Imate ambicije, ali ne i volju da to sporvedete u delo. Zbog toga ćete ulaziti u konflikte sa kolegama sa posla. Takođe ćete imati sukobe sa autoritetom, a trpeti kritike na račun svog rada.

Ljubav - Što se tiče ljubavi, najbolje je da promenite neke svakodnevne navike sa partnerom. To će uneti svežinu u vaš odnos, pa će vam prijati bilo kakav novitet. Nemojte da opterećujete partnera sa poslovnim dešavanjima.

Zravlje - Slabije.

Foto: Pixabay

VAGA

Posao - Venera u Blizancima vam prija, pa sve probleme na poslu nećete dožvljavati tako ozbiljno. Iako ste osetljivi zbog Mars u Raku, naučićete kako da se nosite sa pritiskom obaveza. Ovo je period koji je odličan za saradnju sa inostranim firmama, ali i putovanja.

Ljubav - Počinje intenzivan flert! Spremni ste za novu ljubav i prijaće vam romantičnu susretu u dvoje. Najviše biste voleli da otputujete sa osobom do koje vam je stalo.

Zdravlje - Bolje.

 

ŠKORPIJA

Posao - Pred vama je povoljan period za finansije. Imate velike šanse da dobijete povišicu. Upustićete se u neku novu priču na poslu i to će vam doneti pomak. Imaćete sa saradnju sa Bikovima i Blizancima. Pojačana komunikacija preko društvenih mreža.

Ljubav - Vi ste hipersenzitivni u ovom periodu i sve vam je važno. Sa druge strane, Venera u Blizanci ukazuje da vaš partner sve to ne doživljava tako ozbiljno. Vi ste emotivni, a voljena osoba više raspoložena za zabavu i humor.

Zdravlje - Dobro.

Foto: Pixabay

STRELAC

Posao – Dobro ste organizovani na poslu, ali ćete verovatno imati veće troškove. Na poslu pojačano komunicirate i morate da uvedete neke nove radne navike. Povremeno vam neće prijati dinamična atmosfera, pa ćete najradije želeti da se osamite. Pravi je momenat za plasiranje ideja u javnost. Možete lako da postanete popularni.

Ljubav – Imaćete najmanje dve mogućnosti za romansu. Neko ko je veoma pričljiv će probati da vas šarmira rečima. Vama to neće baš prijati, pa ćete zahtevati konkretniju inicijativu. Čuvajte se praznih obećanja i poruka koje ne vode ničemu.

Zdravlje – Bolje.

 

JARAC

Posao – Venera i Merkur u Blizancima donose vam uzbudljiv period na poslu. Neće vam biti dosadno jer će biti puno posla ali i novih izazova. Imaćete zanimljive saradnike koji će vam pomoći da promenite nešto na poslu što vam je smetalo. Očekuje vas i novi poslovni projekat, tako da budite spremni za novitete. Moguća je promena posla.

Ljubav – Flertujete sa osobom koju poznajete preko posla. Ukoliko ste u braku imaćete krizu isključivo zbog rasprava oko finansija. To će vam biti glavna prepreka u ljubavi, tako da je najbolje da prestanete da razgovarate o tome u ovom periodu. Privlčani su vam Blizanci.

Zdravlje – Dobro.

Foto: Pixabay

VODOLIJA

Posao – Venera i Merkur u Blizancima donose vam olakšavajući period, pa ćete sve završavati sa lakoćom. Osetićete kao da vam je pao veliki teret i uspećete da se oslobidite konstantnog pritiska. Mars u Raku donosi vam čudan odnos sa saradnicima i nemojte da se iznenadite ako vam kolege budu poveravale svoje lične probleme. Imaćete dobru saradnju sa Blizanacima, a otežanu sa Rakovima.

Ljubav – Partner je u fazi kada vas opeterećuje porodičnim problemima. Zbog toga ste često u svađi, a najbolje je da ne opterećujete jedno drugo u ovom periodu. Zbog planeta u Blizancima treba da uvedete više zabave u svoj život. Izalzite više na mesta javnog tipa i to će vam svakako prijati. Moguće je novo poznanstvo.

Zdravlje – Bolje.

 

RIBE

Posao – Pojačana komunikacija na poslu vas očekuje i naredne nedelje. Imaćete gomilu poziva i papirologije koja treba da se reši. Međutim, porodični problemi će vam biti primarni, tako da ćete biti fokusirani na to, a ne na posao. Moguće je kraće putovanje. Jupiter, planeta sreće ulazi u vaš znak, pa ćete svakako osetiti blagostanje.

Ljubav – Merkur u Blizancima vam ne prija, pa ćete imati utisak da osoba do koje vam je stalo lupeta i opterećuje vas bespotrebnjim stvarima. Nerazumevanje će biti pojačano, pa je najbolje da se ne hvatate uza neke ruči i obećanja, jer će partner jedno pričati, a drugo raditi.

Zdravlje – Odlično.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)
nije prošao

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)

Carinski službenici su 23. aprila 2024. godine na graničnom prelazu Horgoš, u saradnji sa policijom, otkrili neobičan pokušaj jednog putnika, da u ličnom prtljagu prokrijumčari preko 300 komada starinskog pokućstva, bodeža u koricama, časovnika i nakita, za koje se pretpostavlja da bi pored materijalne, mogli imati i antikvitetnu vrednost.

24.04.2024

15:10

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija