• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: astrousluge.com

08.05.2021

09:55

NEVEROVATAN ASTRO FENOMEN NA NEBU! ! 14. maja Jupiter ulazi u znak Riba - slede VELIKE PROMENE

Horoskop

NEVEROVATAN ASTRO FENOMEN NA NEBU! ! 14. maja Jupiter ulazi u znak Riba - slede VELIKE PROMENE

Podeli vest

Jupiter, planeta sreće i izobilja, 14. maja ulazi u znak Riba i tu će se zadržati sve do 28. jula 2021 godine, kada će se ponovo vratiti u znak Vodolije. Ovaj uticaj donosi mogućnost za velike skokove i korenite promene, jer je Jupiter sada veoma snažan, u svom znaku, odlično pozicioniran i donosi samo povoljne uticaje, pa ih valja iskoristiti

Ovan

Ovnovi su pod velikom zaštitom, Jupiter, kao neki  Andjeo čuvar, prolazi kroz vaše 12 polje, polje tajni, psihe, snova i odatle vam šalje poruke. Poruke možete dobijati kroz snove, ili kao nalet intucije...poslušajte taj glas, koji će vas nepogrešivo voditi do željenog cilja.

Bik

Bikovima ovaj uticaj aspektuje polje prijatelja, pa se na prijatelja možete osloniti i imati pomoć kada god vam zatreba. Dobar odnos sa prijateljima  činiće vas srećnim i zadovoljnim, takođe je i moguć susret sa prijateljem koji živi u inostranstvu, pišu Astrousluge.com

Blizanci

Sada je pravo vreme da ostvarite sve svoje snove vezane za karijeru, ovaj uticaj vam to omogućava jer donosi veoma srećne okolnosti. Lepe prilike, nove mogućnosti, ili pak neke na koje ste dugo čekali, sada se osmehuju i postaju moguće za vas, došlo je vreme da napredujete!

Foto: Pixabay

Jupiter ulazi u Ribe

Rak

Rakovi će biti okrenuti duhovnosti,  višem obrazovanju, dalekim putovanjima...  Ovaj uticaj Rakovima donosi  potrebu da pronadju veći smisao u svom zivotu i da preispitaju svoje odluke i svoja uverenja.  Potrebno je da pratite signale koje dobijate u ovom periodu, jer Jupiter otvara veću viziju i  otvara  mogućnosti koje mogu vaš život pokrenuti u sasvim novom pravcu.

Lav

 Kod Lavova pitanje finansija pada u prvi plan. Mnogima će se aktivirati mogućnost  dobitka novca preko nasledstva, preko partnera, prodaje nekretnine, a takodje je povoljan period za podizanje kredita kao i ulaganje novca u veće projekte.

Devica

 Jupiter Devicama nosi  povoljnosti na polju partnerskih odnosa. Odličan je period za sklapanje braka ili početka zajedničkog zivota sa partnerom, pa će mnogim Devicama upravo ova tema postati veoma aktuelna.

Vaga

 Mnoge Vage će  u ovom periodu  dosta paznje obraćati na fizički izgled, poboljšanje fizičke  kondicije i   unapredjenje zdravlja kroz uvodjenje zdravih navika,  u koje, izmedju ostalog spada i promena režima ishrane.

Foto: Pixabay

Škorpija

Jupiter Škorpijama donosi najveću ljubav, jer prolazi kroz njihovo peto polje, polje ljubavi i kreativnosti. Ovaj uticaj nosi zadovoljstvo, sreću, povećanje radosti u svakom smislu. Povoljne prilike se otvaraju a sreća će vas pratiti na svakom koraku.

Strelac

Mnogi pripadnici ovoga znaka praviće planove za promenu mesta boravka, i to u inostranstvu! Ovaj uticaj donosi i realne prilike, a i dosta sreće da ostvarite vaše težnje i da se otisnete na daleki put.

Jarac

Ambicioznim i vrednim Jarčevima obrazovanja nikada dosta, a ovaj uticaj će mnoge od vas povući da učite nešto novo, da li kroz neke škole ili kurseve, sve jedno, ali  želja za napredovanjem i usavršavanjem Jarčevima dolazi u prvi plan.

Vodolija

Bićete skloni preispitivanju sopstvenih vrednosti kao i  vrednosti drugih ljudi, postaće vam veoma važan kvalitet svega što radite, neće samo biti važno šta radite,  već i na koji način to radite. Povoljan je period za povećanje finansija, kao i za iznenadne dobitke.

Riba

Jupiter vam donosi veliki prosperitet na svim poljima, snagu, entuzijazam, polet, vedrinu i dobro raspoloženje. Svaki problem ćete rešavati sa lakoćom, od potencijalnog problema napravićete veliki uspeh... čarobni štapić je sada u vašim rukama!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!
Live TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!

Pripadnici Ministarstva unutrsanjih poslova nakon 27 sati deetaljne pretrage terena u potrazi za Dankom Ilic, obustavili su dalju pretragu s obzirom na to da svi dosadasnji pezultati ukazuju da se devojcica ne nalazi na ovom podrucju. Policija nastavlja inzenzivan operativan rad, a istraga je usmerena u drugom smeru. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Blažo Marković, bivši predsednik sindikata MUP-a i Mihajlo Janjic iz Centra za drustvenu stabilnost.

28.03.2024

08:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija