• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: astrousluge.com

11.05.2021

18:00

ŠTA POKLONITI BIKU ZA ROĐENADAN? Ako imate DILEMU, mi imamo REŠENJE

Horoskop

ŠTA POKLONITI BIKU ZA ROĐENADAN? Ako imate DILEMU, mi imamo REŠENJE

Podeli vest

Bikovi uvek glume, u sebi crkavaju od emocija, a za javnost su sante leda. Naravno, beskrajno su šarmnatni, osvajaju pozitivnošću. Unutar njih samih vlada melanholija. Ne možeš da provališ šta misle i osećaju. Jedno misle, drugo rade, a treće govore. Jednom rečju na njih se ne možeš osloniti. Kada im se neko dopadne , treba im pola godine da mu priđu. Vrlo su povredljivi, treba da im se ide niz dlaku, jer jedna pogrešno izgovorena rečenica može da ih udalji

Bikovi su praktična bića, pa pri odabiru poklona morate obratiti pažnju na njegova interesovanja. Ukoliko želiteo nešto da mu poklonite, nećete pogreštiti, ako mu kupite nešto za kuhinju, pripremanje jela, jer on to naprosto obožava. Obradujte ga večerom sa nesvakidašnjom atmosferom, odlaskom u restoran, flašom kvalitenog vina, bombonjerom, pa čak i začinima, lepo dizajniranim.

Spadaju u sladokusce i čokolada u lepom pakovanju ili praline ga mogu oduševiti. Takodje, pošto obožava muziku, karta za koncert ili USB sa omiljenom mu muzikom može ga potpuno osvojiti. Nećete pogrešiti ni sa romantičnom šetnjom, pišu Astrousluge.com

Lepa biljka koja se sjajno uklapa u njegov prostor takođe ga može obradovati.

Bikovi su osobe koje su vrlo ambiciozne i posvećene poslu koji rade, tako da će sve što im može olakšati organizaciju i svakodnevne obaveze, kao što su rokovnik i hemijska, svakako biti od koristi.

Foto: Pixabay

Šta pokloniti Biku?

Veliki su kreativci i vole kreativne stvari, pa i poklone, kao i umetnička dela. Priuštite im poklon preko koga će njihova kreativnost doći do izražaja ili im poklonite kolaž sa vašim zajedničkim fotografijama, kao i nešto što vezuje upravo vas dvoje, bilo kroz neke događaje ili priče, šale, komična dešavanja, potupke.

Ukoliko želite da mu kupite odeću za poklon, izaberite nežan, jednostavan komad, ali ne zaboravite da mora da bude od kvalitetnog materijala, mekan!

Svakako ne bacajte novac na bezvezne, bezvredne stvari. On voli upotrebljive, ali i skupe poklone. Spada u one koji vole udobnost. Nećete pogrešiti ako mu kupite ležaljku, prostirku za pod. Jednom rečju možete ga osvojiti uvek kvalitetnim, lepim poklonom.

Bikovi vole sigurnost i udobnost, tako da bi im za poklon prijalo nešto što ukazuje na to, a po mogućstvu nešto što nije za jednokratnu upotrebu, već nešto trajnije i kvalitetnije.

Ono što bi Bik voleo da dobije je novac! Na to svakako neće ostati imun. On zna i voli potrošiti.

Žene Bikovi ne spadaju u one koje nazivamo romantičnim, ali svakako su jedne od najsenzualnijih. One vole poklone, komplimente, a na novac svakako nisu imune. Njena potreba da oseti punoću u svakom značenju te reči, pa je zanimaju konkretne i opipljive stvari. Spada u žene koje uživaju u lepom i bogatom.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
OVO JE NAJUPORNIJI ZNAK U ZODIJAKU! Nikada ne odustale o zacrtanog CILJA
Horoskop

OVO JE NAJUPORNIJI ZNAK U ZODIJAKU! Nikada ne odustale o zacrtanog CILJA

Jedna od glavnih karakteristika znaka Bika je upornost. Bik ima sposobnost da se koncentriše na cilj i da ne odustaje od njega sve dok ga ne dosegne. Bikovi su pragmatični, realni, strpljivi. Jako su veliki materijalisti i imaju naglašenu potrebu za materijalnom sigurnošću. Bik je znak koji je povezan sa čulnim uživanjem, tako da ume da uživa svim svojim čulima: u kuvanju, hrani, muzici...

02.05.2021

10:58

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija