• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.05.2021

07:00

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 17. DO 24. MAJA! Jupiter u Ribama - SNOVI se pretvaraju u STVARNOST! Jarčevi dobijaju POZIV KOJI SE NE ODBIJA, a ovaj ZNAK će doživeti POTPUNU TRANSFORMACIJU

Horoskop

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 17. DO 24. MAJA! Jupiter u Ribama - SNOVI se pretvaraju u STVARNOST! Jarčevi dobijaju POZIV KOJI SE NE ODBIJA, a ovaj ZNAK će doživeti POTPUNU TRANSFORMACIJU

Podeli vest

Saznjate šta vam poručuju zvezde u narednoj nedelji...

OVAN

Posao - Mars u Raku čini vas brižnim i posvećenim. Imate više razumevanja za osobe koje vas okružuju, a planete u Blizancima doprinose da ste otvoreni i spremni za odluke koje će vam promeniti život. Odlična je nedelja za pregovore na poslu. Jupiter u Ribama donosi vam zaleđinu u vidu podrške koja vas čuva od pogrešnih poteza.

Ljubav - Vreme flerta je krenulo! Privlače vas otvorene, zabavne i komunikativne osobe. Upravo na jednu takvu ćete i da padnete, a ona se nalazi u vašem okruženju. Dobar je period za kraća putovanja ukoliko imate stalnu vezu ili pratnera.

Zdravlje - Dobro.

 

BIK

Posao - Dobro postavlje planete donose vam odličnu nedelju za novac! Stiže poboljšanje finansijske situacije. Jupiter u Ribama ukazuje da ćete uz pomoć "prijateljske veze" uspeti da ostvarite nešto što ste zaslužili. I to treba da iskoristite do jula meseca.

Ljubav - Ovo je vreme osetljivih razgovora i svaka pogrešna reč može loše da zvuči, jer je Mars u Raku, a vašem partneru treba pažnja. Ukoliko ste slobodni, biće vam privlačni Rakovi i Ribe. Iz prijateljskog druženja može da vam se otvori nova prilika za ljubav.

Zdravlje - Odlično.

Foto: pexels.com

Najtačniji nedelji horoskop

BLIZANCI

Posao - Merkur i Venera u vašem znaku donose vam povoljan period za bilo kakve aktivnosti. Imate mogućnost da tražite nešto što želite i to lako i da dobijete. Jupiter vam donosi srećne okolnosti na poslu i to će biti nešto izuzetno povoljno za vašu karijeru.

Ljubav - Ovo je odličan period ukoliko planirate da ostvarite zajednički biznis sa voljenom osobom. Ako ste slobodni, ostvarićete zanimljivo poznanstvo preko posla. Venera je u vašem znaku što znači da treba da se prepustite strastima.

Zdravlje - Odlično.

RAK

Posao - Mars u Raku vam donosi period u kojem nema predaha. Imaćete preveliki broj obaveza i to će vas iscrpljivati. Planete u Blizancima vas upozoravaju da pazite kome poklanjate poverenje i da se ne bavite tračevima.

Ljubav - Emotivni ste i konfuzni i previše se toga dešava u vama što ne želite da podelite sa drugima. Imate skrivena osećanja prema jednoj osobi koja je verovatno zauzeta. Skloni ste fantaziranju i zadržavanju tajni za sebe. Imate tajnu simpatiju!

Zdravlje - Osetljivo.

Foto: pexels.com

LAV

Posao - Položaj planeta donosi vam olakšanje u svakom smislu, pa ćete čak i na poslu steći dobre kontakte. Imaćete dobre odnose sa saradnicima, a jedan Blizanac može da vam učini važnu uslugu. Bićete manje opterećeni poslom i takav period će vam prijati. Nije isključeno da ćete otići na odmor.

Ljubav - Prijaće vam Venera u Blizancima, pa ćete ostvariti razne kontakte i proširiti krug prijatelja. Među njima če se naći neko ko prema vama gaji veću naklonost. Mešate ljubav i prijateljstvo.

Zdravlje - Poboljšanje.

 

DEVICA

Posao - Merkur u Blizancima čini vas sluđenim, pa se ne snalazite na poslu. Ovo nije vaš najbolji period za posao i najradnije ne biste radili ništa. Imaćete problem što zasutpate potpuno suprotne stavove od svojih nadređenih. Ulenjili ste se i teško vam je da se koncentrišete.

Ljubav - Imaćete prlaznu krizu u ljubavi. Problem će biti u nerazumevanju. Partner neće razumeti vaše probleme na poslu, a vama će biti krivo što se ne zanima za vaše brige. Potrebno je da olabavite sa tenzijama.

Zdravlje - Slabije.

 

VAGA

Posao - Venera u Blizancima ukazuje da ste ponajviše okrenuti putovanjima i kako da pobegnete od svakodnevnice koja vam je dosadna. Jupiter u Ribama ukazuje da ćete u narednih mesec dana i više imati sreću da ostvarite nešto što vam je važno na poslu. To može da bude prilika koja će vam poboljšati situaciju na poslu.

Ljubav - Niste razjasnili odnos aa jednom osobom iz prošlosti. Međutim, to vam ne smeta da pravite planove za budućnost. Željni ste putovanja, avanatura i flerta. To će početi i da se dešava. Ukoliko ste u braku, partner će imati probleme na poslu.

Zdravlje - Dobro.

Foto: pexels.com

ŠKORPIJA

Posao – Planete u osmom polju donose vam stabilan finansijski period. Zbog Marsa u Raku ste počeli emotivno da preživljavate situacije na poslu, a to je prolazna faza. Prijaju vam Rakovi, a Blizanci su vam pogodni za pregovore o finansijama. Jupiter u Ribama donosi vam veliku kreativnost u narednih mesec dana. Tako da je sve moguće što se tiče posla.

Ljubav – Jupiter u petom polju donosi vam ostvarenje neke ljubavne fantazije. Bićete emotivni i romantični, pa ćete biti iznenađeni fazom u kojoj se nalazite. Brižni ste i stalo vam je da vas osoba koja vam se dopada shvati na pravi način. Mnogi pripadnici vašeg znaka će se odlučiti za proširenje porodice jer je vreme pravo.

Zdravlje – Odlično.

 

STRELAC

Posao – Planete u Bliznacima vam baš ne prijaju, jer ste prinuđeni da komunicirate sa velikim brojem ljudi, a to vas zamara. Atmosfera na poslu biće dinamična i pripremite se za razne ljude koje ćete sretati u ovom periodu. Najradije biste pobegli od svih obaveza, ali period je takav da je to nemoguće. Odličan je period za kupoprodaju nekretnina, kao i pokretanje samostalnog biznisa.

Ljubav – Jedna osoba pokušava da vas nasmeje i to radi već duži period. Sve ostaje na rečima, a vi želite konkretniju inicijativu. Ukoliko ste u braku, imaćete česte nesporazume u komunikaciji. Prijaju vam Blizanci i Rakovi.

Zdravlje – Dobro.

Foto: Pixabay

JARAC

Posao  - Planete u Blizancima vas zabavljaju na poslu, pa ćete u ovom periodu biti kreativni i ispunjeni na radnom mestu. Jupiter u Ribama donosi vam poziv koji „se ne odbija“, tako da ćete biti zadovoljni vestima koje ćete čuti u narednim daima. To će biti prilika i za dogovor koji će promeniti bduućnost. Odličan period za kraća putovanja.

Ljubav – Mars u Raku vas nervira, pa ste iznenađeni svojom emotivnošću prema osoba do kojih vam je stalo. Iako flertujete na poslu u poslednje vreme, najbitnije vam je šta je kod kuće. Ukoliko ste u braku, trpećete pritisak i najbolje je da ne ulazite u rasprave. Iskoristite moć Jupitera da poboljšate odnose sa osobama u svom okuženju.

Zdravlje – Osetljivo.

 

VODOLIJA

Posao – Odgovaraju vam Venera i Merkur u Blizancima, pa ste druželjubiti. Mars u šestom polju stvara vam neku vrstu tenzije na poslu u kojoj nikako ne možete da pronađete satisfakciju u radu. Zbog toga vam se atmosfera na poslu čini nezdrava i ne znate kako da poboljšate tu situaicju. To je prolazan period u kojem morate malo da se prilagodite.

Ljubav – Očekuje vas novo poznanstvo i na mestu javnog tipa. To će biti verovatno kafić ili mesto za zabavu. Prijaju vam otvorene osobe koje govore šta misle. Ukoliko ste u braku, bićete okupirani pitanjima stana. Ali bez obzira na to, treba da gledate što više da se opuštate u bilo kakvom odnosu.

Zdravlje – Bolje.

Foto: pexels.com

RIBE

Posao – Jupiter u vašem znaku donosi vam novu transformciju i priliku da pretvorite snove u stvarnost. Vreme je da ono što ste maštali postane stvarno i uz pomoć Jupitera će to i biti moguće. Fokusirani ste na porodične obaveze, kao i pitanja oko stana. Međutim, planete govore da je vreme za svaku vrstu inicijative kako bi se vaš žviot promenio na bolje. Vi ste u moćnom astro periodu i to treba maksimalno da iskoristite.

Ljuabv – Osoba do koje vam je stalo vas nervira, pa imate često nerazumevanje. Ne treba mnogo da obraćate pažnju na reči, jer to nema veze sa onim što je stvarno. Moguća je prolazna kriza u odnosu. Ukoliko ste slobodni, odgovaraće vam Rakovi, dok ćete sa Blizancima imati nesporazume. Prijaju vam i Bikovi.

Zdravlje – Odlično.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija