• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.06.2021

07:00

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 3. JUN: LAVOVI traže kompletnu ljubav, VAGE očekuju problemi na poslu, dok će OVOM znaku nedostajati ENERGIJE!

Horoskop

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 3. JUN: LAVOVI traže kompletnu ljubav, VAGE očekuju problemi na poslu, dok će OVOM znaku nedostajati ENERGIJE!

Podeli vest

Evo šta vam zvezde danas poručuju...

OVAN
LJUBAV: Treba vam partner koji podržava vašu nezavisnost i koji će se diviti vašoj samodovoljnosti. POSAO: Bavićete se nekretninama ili privatnim biznisom. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK
LJUBAV: Danas vam trebaju ljubav i mir, bez trzavica i avantura. Uživaćete u porodičnoj atmosferi. POSAO: Dobićete priliku da izrazite svoju kreativnost kroz partnerski rad. ZDRAVLJE: Odlično.

BLIZANCI
LJUBAV: Uživajte u pozitivnom periodu u kom se nalazite, jer mnogo lepog donosi. POSAO: Moraćete da se posvetite nekim privatnim poslovima ili administraciji. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

RAK
LJUBAV: Lako se prilagođavate svakome, jer nemate prevelika očekivanja, što olakšava stvari. POSAO: Moguće je da ste previše preuzeli na sebe. ZDRAVLJE: Psihička osetljivost.

LAV
LJUBAV: Nije vam teško da preuzmete inicijativu kada vam se neko dopadne. Tražite kompletnu ljubav. POSAO: Osetićete se ugušeno jer će vam neke prilike izmaći. ZDRAVLJE: Glavobolja.

Foto: Pixabay

DEVICA
LJUBAV: Vi ste nenametljivi i sofisticirani, a ima mnogo onih koji misle da su te osobine neodoljive. POSAO: Puno optimistične energije u radnom okruženju. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VAGA
LJUBAV: Ne znate kako da odbijete agresivno udvaranje jer ne želite da ispadnete grubi. Zbog toga ćete imati problema. POSAO: Problemi u odnosu sa nadređenima. ZDRAVLJE: Gljivične infekcije.

ŠKORPION
LJUBAV: Osvajate magnetskom privlačnošću pre nego bilo čim drugim. Način na koji zračite je neodoljiv. POSAO: Imaćete problema zbog pritiska okoline. ZDRAVLJE: Manjak energije.

STRELAC
LJUBAV: Možete upoznati nekog ko će vam se dopasti i ko će shvatati i prihvatati vaše ideje i ideale. POSAO: Vi verujete u svoj uspeh i zbog toga i drugi veruju u vas. ZDRAVLJE: Stabilno.

JARAC
LJUBAV: Niste ekspresivni ni vrcavi, ali neki to smatraju intrigantnim jer vas nije lako osvojiti. POSAO: Možete imati problem da naplatite svoj rad. ZDRAVLJE: Aritmija.

Foto: Pixabay

VODOLIJA
LJUBAV: Umete da iznenadite, nekad i neprijatno, i treba vam neko ko tu vašu osobinu smatra privlačnom. POSAO: Mogući pravni problemi i neplanirani troškovi. ZDRAVLJE: Osetljivo.

RIBE
LJUBAV: Osećaćete zadovoljstvo zbog konstruktivnije komunikacije sa izabranom osobom. POSAO: Možda ćete se odlučiti na promenu. ZDRAVLJE: Neophodna vam je detoksikacija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija