• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: krstarica.rs/informer.rs

05.06.2021

15:14

OVA TRI ZNAKA ASTROLOZI SMATRAJU "ANĐEOSKIM DUŠAMA"! Vrlo su ljubazni i osetljivi!

Horoskop

OVA TRI ZNAKA ASTROLOZI SMATRAJU "ANĐEOSKIM DUŠAMA"! Vrlo su ljubazni i osetljivi!

Podeli vest

Ovo su tri znaka koji su najsrećniji kada svi žive u harmoniji, srećni s onim što imaju. Astrolozi ih zbog toga nazivaju i ljudima koji u sebi nose ‘anđeosku dušu’

Rak

Astrolozi ljude rođene u znaku Raka smatraju najrazumnijim, najljubaznijim i najosetljivijim pojedincima na svetu.
Oni su skloni da druge ljude stavljaju na prvo mesto. Čak i u teškim vremenima, tuđa sreća biće im važnija od sopstvene.

Rakovi su uvek spremni da pomognu, čak i ljudima koje možda nikad nisu videli. Oni jednostavno ne mogu da odbiju da pomognu nekome ko se nađe u nevolji.

Foto: Shutterstock

Rakovi su uvek spremni da pomognu, čak i ljudima koje možda nikad nisu videli

Devica

To su vedri i optimistični pojedinci koji rado pomažu drugima. Za njih ne postoji problem koji se ne može rešiti, tako bar pristupaju svakoj poteškoći i daju sve od sebe da urade nešto korisno.

Njihov optimizam toliko je jak i zarazan da neretko rešavaju stvari koje su mnogi davno otpisali kao nerešive.

Device kao da u sebi imaju neki senzor koji se aktivira kad je draga osoba u problemu i potrebna joj je podrška i uteha. Jako cene iskrenost pa je važno s pripadnicima ovog znaka razgovarati otvoreno i iskreno, bez puno komplikovanja nebitnim detaljima, prenosi Atma.

Lav

Ljudi rođeni u ovom znaku nisu skloni donošenju preuranjenih zaključaka, bez obzira u kakvoj situaciji se našli. Vrlo su pažljivi prema drugima i ne žele nekoga da povrede, ni rečima niti delima.

Lavove mnogi smatraju vrlo odanim prijateljima na koje se uvek možete osloniti. Oni će biti uz drage ljude i u najtežim vremenima, i ne samo to, daće sve od sebe da poboljšaju tu situaciju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija