• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.06.2021

07:00

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 7. DO 14. JUNA! Retrogradni Merkur GAZI - Blizanci i Device ne znaju šta ih je SNAŠLO, Rakovima lepe vesti na POSLU, a evo zašto je VAŽAN 23. JUN

pexels.com

Horoskop

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 7. DO 14. JUNA! Retrogradni Merkur GAZI - Blizanci i Device ne znaju šta ih je SNAŠLO, Rakovima lepe vesti na POSLU, a evo zašto je VAŽAN 23. JUN

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde u narednoj nedelji...

OVAN

Posao - Mars u Lavu donosi vam dinamičnu nedelju, ali retrogradni Merkur koči realizaciju planova na poslu do 23. juna. Nije dobar momenat da pregovarate o novom radnom mestu ili poziciji, jer Merkur može da vam otežava realizaciju bilo kakvih planova. Nepovoljna nedelja za pregovore i kraća putovanja.

Ljubav - Venera je u Raku, pa treba da očekujte da će partner biti povučeniji i fokusiran na dešavanja oko stana ili porodice. To vam neće odgovarati, ali ćete morati da se naviknete na novu emotivnost osobe do koje vam je stalo. Ukoliko ste slobodni, upoznaćete jednog atraktivnog Lava.

Zdravlje - Bolje.

 

BIK

Posao - Venera u Raku donosi vam dobru nedelju na poslu. Iako ćete imati rasprave oko finansija, treba da imate u vidu da sada možete da pregovarate za bolje uslove rada od kraja meseca. Bićete otvoreniji u komunikaciji, ali i uviđavniji na tuđe potrebe.

Ljubav - Flert preko poruka je uveliko počeo! To vam se dopada, a neko će vam otvoreno pokazati kako se oseća prema vama. Ovo je period otvorenih osećanja i romantičnih izjava. Ukoliko ste u braku, sa partnerom ćete se raspravljati oko stana i porodice.

Zdravlje - Manjak energije.

 

BLIZANCI

Posao – Retrogradni Merkur do 23. juna radi svoje, pa ste skloni pogrešnim zaključcima. Do vas stižu informacije koje nisu istinite, pa zbog toga pravite i loše procene. Venera u Raku donosi vam poboljšanje finansijske situacije. Na poslu ste strogi i oštri, pa će mnogi pogrešno protumačiti vaše namere. U ovom periodu treba da gledate da ne budete pogrešno shvaćeni.

Ljubav – Imate priliku da doživite susret sa osobom koja može da vam promeni život. Budite otvorenih shvatanja i prihavtite da ljubav može da bude i više od onoga što ste mislili. Jupiter u Ribama čuva vaš odnos sa osobom do koje vam je stalo. Ukoliko ste u braku, doći će do poboljšanja odnosa.

Zdravlje – Osetljivo.

Foto: pexels.com

Najtačniji nedelji horoskop

RAK

Posao – Venera u vašem znaku donosi vam nedelju sa lepim vestima. Jupiter ukazuje da ćete čuti poslovnu ponudu koja može da vam bude odskočna daska u karijeri. Ono na čemu treba da radite je lična nesigurnost. Podsveno, ne verujete da zalužujete neke stvari, a to uopšte nije tačno. Ostanite fokusirani na pozitivne stvari i ne dozvolite da vas nesigurnost savlada. Sledi vam poboljšanje finansijske sitaucije.

Ljubav – Retrogradni Saturn vraća vam staru ljubav. To je neko koga niste preboleli, pa treba da naučite lekciju u sadašnjosti. Međutim, najbolje bi bilo da se fokusirate ka budućnosti, a da prošlost ostavite iza sebe.

Zdravlje – Dobro.

 

LAV

Posao – Mars u vašem znaku donosi vam dinamičnu nedelju bez predaha. Imaćete previše obaveza, a malo vremena za sebe. Imaćete potrebu da učinite uslugu nekome ko vam je prijatelj, ali to može da bude pogrešna procena. Pazite u kome tražite oslonac ovih dana. Zbog retrogradnog Saturna rešavate neke stare poslovne probleme na radnom mestu.

Ljubav – Imate tajnu ljubav! Zbog toga ćete i primiti poziv za izlazak na mesto zatvorenog tipa sa jednom osobom vodenog znaka. Privlače vas Rakovi, Ribe, ali i Blizanci. Biće vam zanimljivi i Bikovi, ali ćete sa njima imati konflikte. Nije dobro da se upuštate u paralelne veze.

Zdravlje – Osetljivo. Više se odmarajte.

 

DEVICA

Posao – Retrogradni Merkur vas najviše „udara“ na poslu. Zbog toga vam se čini da nazadujete, a svi pokušaju da se organizujete propadaju. Probajte da završavate najjednostavnije obaveze, a velika planove ostavite za iza 20. juna. Na poslu imate potrebu da napravite radikalan potez koji može da se odrazi na vaše kasnije poslovanje.

Ljubav – Prolazite i kroz emotivnu krizu. Između vas i partnera je problem što se ne razumete. Zbog toga ste često u svađi. Pojedini pripadnici vašeg znaka će odlučiti da budu sami i fokusirani na posao. Probajte da ne ulazite u bespotrebne rasprave koje će samo da pogoršaju vaš odnosa sa voljenom osobom.

Zdravlje – Lošije.

Foto: pexels.com

VAGA

Posao – Venera u Raku donosi vam odlične prilike na poslu. Ovo je dobar momenat za napredovanje u karijeri. Iako ste se ulenjili, uvidećete da vam se otvaraju dobre prilike za napredak. Iskoristite podršku jednog Raka i Ribe. Nije isključeno da ćete dobiti ponudu koja se ne odbija. Podrška prijatelja u ovom periodu vam neće izostati.

Ljubav – Posao vam je prioritet, ali ćete u jednom prijatelju pronaći nešto više od toga. Iako ste mislili da jedna osoba za vas predstavlja samo prijatelja, to lako može da preraste u romansu. Odgovaraju vam Lavovi i vatreni znaci. Takođe, flert na poslu će biti neminovan.

Zdravlje – Osetljiv stomak.

 

ŠKORPIJA

PosaoMars u Lavu u vama budi potrebu da komandujete na poslu i zbog toga ćete beskompromisni prema saradnicima. Priželjkujete rukovodeću poziciju na poslu i to ste voljni da ostvarite po svaku cenu. Retrogradan Merkur vam usporava pitanje nasledstva, ali i novca, pa treba da budete strpljivi do kraja meseca. Moguće su rasprave na poslu usled problema sa autoritetom.

Ljubav – Ljubav vam se nalazi na putovanju. To može da bude neko ko je ili daleko ili stiže sa putovanja. Prijaju vam emotivne osobe koje imaju razumevanja za vaše probleme. Ribe i Rakovi vam najviše odgovaraju.

Zdravlje – Stres zbog posla i bolovi u leđima.

Foto: Pixabay

STRELAC

Posao – Na poslu ćete imati veliku podršku kolega za svaki potez, što će vam značiti. Ukoliko imate poslovnog partnera, nerviraće vas što ne možete da postignete dogovor. Međutim, imate priliku da realizujete neki vid samostalnog posla ili projekta. To je plan koji bi uskoro trebao da se realizuje.

Ljubav – Stara ljubav je uporna da se vrati u vaš život, a vi ne znate šta da mislite o tome. Veoma ste konfuzni kada su osećanja u pitanju. Međutim, jedan Lav ili Ovan bi vam znatno više odgovarali. Prijaju vam direktne i ambiciozne osobe koje su uspele u životu. Pomirenje sa starim emotivnim partnerom nije rešenje.

Zdravlje – Bolje.

 

JARAC

Posao – Retrogradni Saturn i Merkur vas koče na poslu i na finansijskom planu, pa nemate utisak da napredujete. Merkur vam donosi konfuziju na poslu, a Saturn usporava isplatu novca. Nije dobar momenat za nove projekte na poslu. Pokušajte da ostanete fokusirani na budućnost, a da se više ne vraćate na greške iz prošlosti koje su davno iza vas.

Ljubav – Jedna emotivna osoba je rešila da vas osvoji, a vi ste distancirani. Delujete privlačno na osobe suprotonog pola i to treba da iskoristite. Ukoliko ste u dužoj vezi, to lako može da preratse u zajednički život ili brak.

Zdravlje – Slabije.

Foto: pexels.com

VODOLIJA

Posao – Retrogradni Saturn vas stavlja na test, pa sumnjate u svoje odluke na poslu. Želeli biste nešto više, ali imati utisak da nemate mogućnosti. Venera u Raku donosi vam uviđavne kolege na poslu koji će vam pomoći kada vam bude teško. Jupiter u Ribama donosi vam veći novčani dobitak!

Ljubav – Retrogradni Merkur preispituje vaša osećanja, pa se često vraćate mislima na jednu osobu iz prošlosti. Pitate se da li je nešto moglo bolje da ispadne, ali nije dobro da toliko razmišljate o davnim vremenima. Rešavajte probleme koji postoje sada. Ukoliko ste u braku, tenzije će biti izražene.

Zdravlje – Osetljivo.

 

RIBE

PosaoJupiter u vašem znaku čuva vam „leđa“, pa se dobro snalazite u svim situacijama, pa i na poslu. Zbog Marsa u Lavu moraćete više da se trudite oko stvari koje su vam bitne na poslu, ali će vam ubrzani tempo i prijati. Nejasne odnose imaćete sa Devicama i Blizancima. Nije dobar period za podizanje stambenog kredita.

Ljubav – Retrogradni Merkur gazi, pa se vraćate unazad. To nije dobra pozicija, jer ćete probuditi u sebi stara osećanja koja su davno zaboravljena. To mogu da budu i dve osobe sa kojima imate neraščišćenje račune. Pomirenje sa starim partnerom nije rešenje, nego važne odluke o tome treba da ostavite iza 20. juna kada će vam sve biti jasnije.

Zdravlje – Odlično.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija