• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: krstarica.com/informer.rs

12.06.2021

15:20

OPASNE ZAVODNICE! Žene rođene u ova 3 znaka FATALNE ZA MUŠKARCE!

Horoskop

OPASNE ZAVODNICE! Žene rođene u ova 3 znaka FATALNE ZA MUŠKARCE!

Podeli vest

Ako je verovati astrologiji, žene u ovim horoskopskim znakovima privlače muškarce bez truda. Njihovo tajno oružje je harizma, a pažnju privlače gde god se pojave

Bik

Žene rođene u ovom znaku veoma su šarmantne zbog čega muškarci lude za njima. Posebno ih privlači činjenica da ove žene žive po svojim pravilima.

Iako su bezbrižne i traže muškarce koji im mogu da se prilagode, lista onih koji padaju na njihov šarm je dugačka.

Foto: Pixabay

Žene u ovim horoskopskim znakovima privlače muškarce bez truda

Škorpija

Muškarce privlači njihova lepota i ponašanje, ali i činjenica da su jako izbirljive. Teško ih je impresionirati, a muškarce to jako privlači.

Blizanci

Društvene su, a njihova narav je anđeoska. Muškarci su spremni na sve samo da ih osvoje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija