• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.06.2021

07:00

MESEČNI HOROSKOP ZA JUL! Venera u Lavu - LJUBAV I STRAST! Vagama se kvare PLANOVI, Vodolijama nova POSLOVNA PONUDA, a evo koga očekuje STRASTVENA ROMANSA

Pixabay

Horoskop

MESEČNI HOROSKOP ZA JUL! Venera u Lavu - LJUBAV I STRAST! Vagama se kvare PLANOVI, Vodolijama nova POSLOVNA PONUDA, a evo koga očekuje STRASTVENA ROMANSA

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde u julu mesecu...

OVAN

Posao - Početak jula dočekaćete raspoloženi jer imate dovoljno energije da se izborite sa svim preprekama na poslu. Međutim, kako će iza 10. jula Merkur ući u Raka , posao ćete ipak početi "da donosite kući". To će vam smetati ali ćete početi sebe da opeterćujete sa nevažnim detaljima. Razmišljate o pokretanju samostalnog biznisa.

Ljubav - Mars u konjukciji sa Venerom donosi vam veliku strast i ljubomoru u odnosu sa partnerom. Jedno je sigurno, doživećete fatalni susret na osnovu kojeg ćete se zaljubiti. To će vam biti najvažnija stvar u životu jer će vas pokrenuti strast. Jul mesec je period neverovatnih avantura u ljubavi.

Zdravlje - Dobro.

 

BIK

Posao - Venera u Lavu donosi vam buran mesec jul u kojem neće biti predaha. Ne samo što ćete imati mnogo obaveza, nego i stresa. Bićete raspoloženi za raspravu i spremite se za konflikte sa saradnicima. Posao ćete nositi kući i to će vam biti najveće opterećenje. Ono što je dobro, to je da imate veliku moć ubeđivanja i da možete da potpišete ugovor.

Ljubav - Mars i Venera donose vam strastvene odnose, svađe, ali i susret koji će vam biti neodoljiv. Imaćete važno poznanstvo koje će uticati na vaše raspoloženje. Ukoliko ste u stalnoj vezi, probajte da se ne raspravljate sa voljenom osobom.

Zdravlje - Slabije.

Foto: Pixabay

Mesečni horoskop za jul

BLIZANCI

Posao - Ulazak Merkura u Raka u julu donosi vam novac! Bićete fokusirani na zaradu i ovo je trenutak da zaradite više novca. Poslovna situacija če biti turbulentna jer ćete imati konflikte i nerazumevanje sa saradnicima. Odluke koje sada budete donosili odraziće se na kompletnu godinu koja je pred vama. Moguće je kraće putovanje. Odlična saradnja sa Rakovima.

Ljubav - Konačno poboljšanje odnosa sa voljenom osobom. Iskroistite dobar aspekat Merkura i Jupitera da uspostavite harmoničan odnos sa voljenom osobom. Moguće je i zajedničko putovanje. Konačno ćete uspostaviti saglasnost oko finansija, naročito ako ste u braku. Ukoliko ste slobodni, sledi vam novo poznanstvo.

Zdravlje - Dobro.

 

RAK

Posao – Retrogradni Jupiter vraća vas na stari posao ili saradnike kako biste završili jedan ciklus promena. Mesec koji je pred vama će vam doneti dodatu zaradu ali ćete za to morati i da se pomučite. Sunce i Merkur u prvom polju vam pomažu da se dobro organizujete i budete osoba za primer drugima. U poziciji ste da nametnete svoje uslove rada. Ukoliko se bavite nekretninama, odličan je mesec za zaradu.

Ljubav – Vi ste u fazi kada ste znatno stabilniji od osobe do koje vam je stalo. Ukoliko ste braku, trudite se da ne rešavate probleme iz prošlosti, već da gledate ka napred. Ukoliko ste slobodni, upoznaćete jednog ambicioznog Lava. Prijaju vam osobe koje imaju konkretne ciljeve u životu.

Zdravlje – Odlično.

Foto: Pixabay

LAV

Posao – Sunce u dvanaestom polju vam ne prija, pa biste najradije pobegli od svih, a Mars vas tera da reagujete. Malo je reći da ćete tokom jula biti nervozni i da će vam sve smetati. Svaki vaš pokušaj da nešto prođe jednostavno će ispasti drugačije, tako da vam je potreban odmor. U mesecu julu se suočavate sa manjkom energije i najbolje je da ne rasipate to što imate na gluposti. Zbog pojačane nervoze, nerazumevanje sa svim ljudima koji vas okružuju će biti veće.

Ljubav Venera u vašem znaku donosi strast i flert, ali isto tako kako može da donese vrelu letnju romansu, može i da je prekine. Imaćete neobična poznanstva, kako preko inetrneta, tako na neočekivanim mestima. Dešavanja u ljubavi vam neće nedostajati, ali će nešto faliti da donosi budu kompletni. Čuvajte se prevara i osoba koji vam iznenada daju velika obećanja.

Zdravlje – Osetljivo.

 

DEVICA

Posao – Merkur u julu ulazi u Raka i pravi dobar aspekat sa Jupiterom, što znači da ćete na lak način da dobijete ono što želite. Saturn i Uran koji predstavljaju posao donose vam konstantan sudar starog i novog, što će dovesti do urušavanja sistema kakvog poznajete godinama. Vreme je da prihvatite promene i neke zastarele metode rada ostavite iza sebe. Imaćete veliku podršku prijatelja tokom jula, tako da ćete uz pomoć „veza“ razne stvari završavati.

Ljubav – Konačno bolji period za ljubav! Na osnovu prijateljskog razgovora imate priliku bolje da razumete partnerove potrebe. Ukoliko ste slobodni, očekuje vas novo poznanstvo preko prijatelja. Jedna romantična osoba vodenog znaka će osvojiti vaše srce. Prijaju vam Ribe i Rakovi.

Zdravlje – Odlično.

Foto: Pixabay

VAGA

Posao – Venera u Lavu u aspektu sa Uranom treba da vas upozori da će planovi svakako da vam se poremete u julu. Imate dobru podršku Riba, ali ćete zato pokušati da oslonite na pogrešnog prijatelja, pa će planovi da propadnu. Vodite računa kome poklanjate poverenje i ne zalećite se na velika obećanja. Imate potrebu da se istaknete na poslu. Moguća je nova poslovna ponuda od Raka.

Ljubav – Strast, ljubomora i scene, je nešto što će vam stvoriti konfuziju u odnosima. Imaćete jaku potrebu intenzivno da provodite vreme sa nekim ko vam se dopada, ali to neće proči bez turbulencija! Pripremite se za buran jul, sa ogromnim maletima strasti, ali i epizodama koje neće ostati nezapamćene.

Zdravlje – Dobro.

 

ŠKORPIJA

Posao – Mars u Lavu vam ne odgovara, pa ćete na poslu biti dekoncentrisani i spremn i za rasprave. Ništa vam ne odgovara, pa ošto branite svoje poteze koji nisu takvo pametni. Imate ambicije od kojih ne odustajete, ali ne i prave metode kako da ih ostvarite. Period u julu je odličan za putovanja, kao i saradnju sa inostranstvom. Prijala bi vam promena, jer ste spremni da se okrenenete nečem novom.

Ljubav – Mesec jul će biti turbulentan, pa treba da se spremite za neočekivano. Koliko god budete imati potrebu da budete sa voljenom osobom, toliko će vas i opterećivati taj odnos. Upoznaćete osobu preko posla koja će vas snažno privući. Međutim, pazite u kakve veze se upuštate. Privlačni su vam Lavovi!

Zdravlje – Lošije.

Foto: pexels.com

STRELAC

Posao – Venera u Lavu doprinosi da se borite za svoje stavove na poslu, ali vas očekuju ie nepredviđene situacije, koje će vas izbaciti iz koloseka. Mesec jul je povoljna za zaradu, aiko ćete imati veće troškove. Imate potrebu za promenama na radnom mestu, međutim, to neće ići tako lako. Morate da se suočite sa negativinim i pozitivnim stranama vašeg posla. Jedno je sigurno, sve će vas pogađati više nego što biste želeli.

Ljubav – Imaćete novo poznanstvo, jer ste konačno prošlost ostavili iza sebe. To će biti neko ko vam je veoma privlačan. U opticaju će biti Lavovi i Rakovi. Prijaće vam osobe koje deluju jake, ali su u isto vreme i emotivne. Moguća je strastvena romansa!

Zdravlje – Dobro.

 

JARAC

Posao – Početak jula donosi vam bolji period za posao jer ćete čuti za priliku koja će vam popraviti raspoloženje. To će biti ponuda od Raka ili Ribe, koja će obeležiti početak meseca. Mimo toga ste usporeni i konfuzni zbog retrogradnog Saturna i pokušavate da naplatite neka dugovanja. Sve ide otežano, a nikako da se pomerite sa mrtve tačke. Razmišljate o nasledstvu.

Ljubav – Imaćete nova poznanstva ali ujedno i ostajati na distanci, kao da ne želite da vas neko sasvim upozna. Vreme je da se okrenete budućnosti, a pustite prošlost. Može lako da vam se dogodi poznanstvo na putovanju. Bilo bi odlično da se pomerite sa mesta i pružite šansu nekim novim osobama.

Zdravlje  - Osetljivo.

Foto: Pixabay

VODOLIJA

Posao - Sunce i Merkur u Raku donose vam povoljan period za posao i novu ponudu za saradnju. Međutim, zbog Marsa u Lavu ste netrpeljivi i lako se predomišljate, pa donosite odluke impulsivno. Probajte dva puta da razmislite pre nego što doneesete neku važnu odluku. Jupiter u Ribama vam donosi i dalje odličan period za novac, pa ćete zaisgurno uspeti da naplatite svoj rad. Moguć je i honorarni posao. Retrogradni Saturn vas vraća u prošlost, pa se sumiraju prošlost i sadašnjost, a zbog toga vam je teško da se fokusirate na budućnost.

Ljubav - Ljubav možete lako da sretnete na poslu. Ako ste u braku, partner će vas izluđivati svojim zahtevima i fiks idejama, pa će vam prijati da budete više sami. Potrebo vam je vreme za sebe, kako biste što bezbolnije prošli kroz ciklus emotivnih promena. Privlače vas Lavovi i Rakovi. Na poslu jedna osoba non-stop flertuje sa vama.

Zdravlje - Slabije.

 

RIBE

Posao - Još uvek imate priliku da iskoristite pozitivan uticaj Jupitera i ostvarite svoje snove. Planete u Raku vam pomažu u tome, pa će se stvari nameštati baš onako kako vama odgovaraju. Mars u Lavnu donosi vam dinamičan period na poslu u kojem nećete mnogo vremena odmarati, ali će vam taj tempo i prijati. Imate priliku da promenite neke radne navike na bolje. Prema finansijama niste obazrivi, pa ćete imati veće troškove.

Ljubav - Dobar položaj Merkura donosi vam lepo iznenađenje u ljubavi. To će biti najverovatnije i poznanstvo sa novom osobom, tako da očekujte neočekivano. Treba da se potrudite što više da izlazite na mesta javnog tipa. Upoznaćete Raka, Devicu ili Blizanca. Otvoreni ste za novu romansu. Moguće je da ćete se zaljubiti kao nikada do sada.

Zdravlje - Odlično.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija