• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

25.06.2021

07:00

HOROSKOP ZA 25. JUN: Blizanci će biti frustrirani trenutnom poslovnom situacijom, a OVAJ ZNAK će se osećati vrlo dobro!

Horoskop

HOROSKOP ZA 25. JUN: Blizanci će biti frustrirani trenutnom poslovnom situacijom, a OVAJ ZNAK će se osećati vrlo dobro!

Podeli vest

Saznajte šta vam zvezde poručuju

OVAN

LJUBAV: Rizik i misterija intrigiraju vas kao i svaku drugu osobu, ali danas nećete biti raspoloženi ni za jedno, ni za drugo. POSAO: Možete dobiti posao ili doživeti uspeh. ZDRAVLJE: Slabije.

BIK

LJUBAV: Imaćete problema u odnosu i bitna je otvorena komunikacija s partnerom. POSAO: Dobićete priliku za napredak ili za to da pokažete organizacione sposobnosti. ZDRAVLJE: Odlično.

BLIZANCI

LJUBAV: Možete doživeti ljubav na prvi pogled jer ćete biti vrlo zaljubljivi. POSAO: Ulagaćete velike napore, ali bez rezultata. Frustracija trenutnom situacijom. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RAK

LJUBAV: Možete doživeti kratkotrajnu ali strastvenu ljubavnu avanturu. POSAO: Ovo je povoljan dan šta god da radite, pozitivna dešavanja u vezi sa poslom. ZDRAVLJE: Gljivična infekcija.

Foto: Pixabay

Rakovi mogu doživeti kratkotrajnu ali strastvenu ljubavnu avanturu

LAV

LJUBAV: Nejasni odnosi ili problem da se utvrde granice i pravila ponašanja u odnosu. POSAO: Uzmite u obzir ljude koji rade sa vama i pomažu vam i koji su omogućili vaš uspeh. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA

LJUBAV: Moguće je da ćete započeti vezu ili ćete uživati u ljubavi ako ste već u vezi. POSAO: Uspeh u radu, pogotovo u vezi sa kreativnošću i samoizražavanjem. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA

LJUBAV: Može vam se dogoditi nešto dramatično, što će probuditi naglašenu potrebu za ljubavlju i bitisanjem u paru. POSAO: Mogući problemi u sferi nekretnina i privatnog biznisa. ZDRAVLJE: Stabilno.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Vaša reputacija će od vas napraviti ljubavnu metu. Više osoba će pokazati naklonost prema vama. POSAO: Možete očekivati promenu nabolje. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

STRELAC

LJUBAV: Srešćete bar jednu osobu koja će vas inspirisati na ljubav. POSAO: Uspeh u poslu, pogotovo ako vaš posao podrazumeva organizaciju i menadžment. ZDRAVLJE: Dobro.

JARAC

LJUBAV: Možete upoznati osobu koja je uticajna ili na neki način poznata javnosti. POSAO: Danas se nećete osećati dobro kada je posao u pitanju, imaćete problema sa nadređenima. ZDRAVLJE: Jaka vitalnost.

Foto: Pixabay

VODOLIJA

LJUBAV: Moguća veza sa nekim ko se bavi opasnim zanimanjem ili radi neki posao koji je fizički težak. POSAO: Bez promena. Morate više da se potrudite u definisanju ciljeva. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE

LJUBAV: Danas ćete odisati lepotom. Zbog toga vam se može desiti da dobijete veliki broj ljubavnih ponuda. POSAO: Mogući manji administrativni problemi. ZDRAVLJE: Povišen šećer u krvi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija