• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sensa

26.06.2021

11:48

POČELA JE VLADAVINA RAKA, A OVO SU ČETIRI NAJVAŽNIJA DATUMA! Evo kome će zvezde biti NAKLONJENE

Horoskop

POČELA JE VLADAVINA RAKA, A OVO SU ČETIRI NAJVAŽNIJA DATUMA! Evo kome će zvezde biti NAKLONJENE

Podeli vest

Početak vladavine Raka uvek predstavlja poseban astrološki događaj. Ovaj astro period stvara snažnu harmoniju koja nam može značiti za isceljenje, rituale, ljubav i radost

Vladavina Raka će trajati do 22. jula, a tokom ovog perioda imaćemo čak 4 važna datuma u kojima će nam zvezde biti posebno naklonjene.

U prethodnom periodu imali smo solarno pomračenje koje je negativno uticalo na naše emocije i energiju, a sada vladavina Raka neguje vaše srce, isceljuje ga. Ovaj period biće posebno dobar za ljubav jer Venera i Mars započinju svoj romantični ples.

Foto: Pixabay

Najvažniji datumi

Evo koji će to datumi biti najvažniji:

25. jun - Retrogradni Neptun: donosi nam iluziju, maštu, romantizovan pogled na život, ali i grandiozan povratak prošlosti iz kojeg treba nešto naučiti.

3. jul - kvadrat Marsa i Urana: sve što je nestabilno i slabo sada se može sruštiti. Procenite za šta je vredno boriti se, šta treba popraviti, a šta je vreme da zauvek pustite.

9. jul - mlad Mesec u Raku: donosi nam svežu energiju, ali i teške informacije i negativne vesti. Testira vas koliko ste emotivno jaki i kakve su vaše granice. Bićete izzetno osetljivi u danima julskog mladog Meseca.

13. jul - konjukcija Venere i Marsa: Predivno kosmičko poravnjanje! Venera i Mars su kosmički ljubavnici, a kada se sretnu, dobijamo veće šanse za ljubav, blikost u odnosu, podršku partnera i razumevanje. Ova energija bi mogla da podstakne i susret srodnih duša.

Vladavina Raka završava se kada Sunce pređe u Lava 22. jula - do tada iskoristite energiju nežnog znaka Zodijaka za ljubavne čežnje i emotivno unapređenje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija