• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: wannabemagazin

29.06.2021

10:47

OTKRIVAMO VAM ONO ŠTO ONI SKRIVAJU! Ovako se svaki horoskopski znak ponaša kada je zaljubljen!

Horoskop

OTKRIVAMO VAM ONO ŠTO ONI SKRIVAJU! Ovako se svaki horoskopski znak ponaša kada je zaljubljen!

Podeli vest

Zašto biste uopšte skrivali svoja osećanja? Pa, uvek postoje pogrešno usmerena osećanja, koja ili nisu uzvraćena, ili se smatraju nepriličnim, ili ih naprosto krijete sami od sebe, jer ste nesigurni i zbunjeni. I jer ste naučili da ne budete iskreni i neposredni i da čekate da druga osoba uloži više od vas, da „otvori karte“ da biste vi mogli da se opustite. Svako ponekad ima dobar razlog da „kulira“ i pravi se da ne oseća leptiriće u stomaku

Ovan

Neprijatni ste prema predmetu svoje žudnje. Otrovni ste, sarkastični i izazivate sukobe. Vaše živahno i prijatno ponašanje se momentalno menja u prisustvu važne osobe i vi „vadite oružje“ i koristite ga nemilice. Uostalom, to je dobar način da izazovete drugu osobu, da vidite od kakvog je „štofa“ i ume li da vam parira – ako vas uspešno „spušta“ svojom inteligencijom i duhovitošću, ili vas razoružava svojim šarmom, još više se zaljubljujete.

Bik

Vi koristite moć ignorisanja – aktivno izbegavate razgovor sa nekim do koga vam je stalo, kad ga sretnete, ponašate se rezervisano i nezainteresovano, ne gledate ga u oči, kao da se dosađujete, ili žurite i imate preča posla. Ako i posle ovakvog tretmana druga osoba pokazuje želju da sa vama komunicira i izražava svoje interesovanje, lagano popuštate, jer je prošla test.

Blizanci

Stavljate drugu osobu u frend-zonu. Pričate o svojim bivšim ljubavima, komentarišete osobe koje poznajete i ponašate se kao da vas svi drugi više zanimaju od nje. Tretirate je kao saučesnika i svedoka i gledate kako polako postaje zbunjena i nesrećna, jer ne zna kako da dopre do vas. To je siguran znak da ste izazvali onu vrstu pažnje koju ste želeli.

Foto: unsplash.com

Kakvi su znaci kada su zaljubljeni?

Rak

Ponašate se izuzetno prijateljski sa svima oko sebe. Stavljate drugu osobu u situaciju posmatrača – neka vidi koliko ste svima dragi, kako ste slatki i šarmantni i koliko topline i ljubavi imate u sebi. Neka zna da ima šta da izgubi, ako se ne potrudi oko vas i neka čezne da bude obasuta vašom pažnjom i srdačnošću – i neka se pita zašto ste prema svima tako izdašni, osim prema njoj.

Lav

Vi dignete njušku, zabacite grivu i krećete se graciozno i bezobrazno opušteno – jer ste svesni da je apsolutno svako ispod vašeg nivoa, da ste najbolji, najlepši, najpoželjniji, najpametniji. Neka se druga osoba dobro potrudi da prevaziđe svoje slabosti i da pokaže hrabrost – jer ako nema hrabrosti, onda stvarno nema šanse kod vas. I ako vam uspe da je zaplašite (a često vam uspe), počinjete da je žalite i prezirete.

 

Devica

Jednostavno lažete. Tvrdite da niste zainteresovani, kada i te kako jeste, a svakako izbegavate odgovore na direktna pitanja i radije sve okrećete na šalu. I veoma ste ubedljivi. Koliko dobrih prilika ste do sada obeshrabrili i oterali od sebe svojim uveravanjima da tu ničeg nema i da ničeg ne može ni da bude.

Vaga

Govorite o svojim bivšima toliko da se čini da su to jedine osobe koje vas zanimaju i da ne postoji niko drugi. Dižete ispred sebe štit proživljene i izgubljene ljubavi i postavljate odnos na prijateljske osnove, jer želite da budete sigurni da vas druga osoba poznaje, da vas istinski prihvata, sa svim vašim slabostima iz prošlosti i da vas neće povrediti.

Foto: Pixabay

Škorpija

Postajete najbolji prijatelj sa svojom simpatijom. Ponašate se kao da je u pitanju platonska ljubav, postavljate okvire u kojima možete slobodno da izražavate osećanja, jer vas ona neće uvesti u zaplet. Vi se bojite snage svoje strasti i ovo je način da je utamničite i ograničite.

Strelac

Zanemarujete svoja osećanja. To su samo osećanja, a ona se menjaju i to nije jedino što imate u životu. Ne želite da neko zauzima najvažnije mesto u vašem životu, da ne biste izgubili kontrolu. Ne želite da budete uznemireni osećanjima, ne želite dramu. I zato ste naučili da budete hladni i gadni.

Jarac

Ne govorite o svojim simpatijama, ne pominjete osobu koja vam se posebno sviđa, kao da ona ne postoji. Vi ste suviše zauzeti prebitnim životnim stvarima, da biste gradili kule u vazduhu. Odnos je moguć, samo ako neko u potpunosti zasluži vaše poverenje i postavi se na pravi način, od početka. Ne tolerišete gluposti, ne ulažete osećanja uzaludno i ne gubite vreme.

Vodolija

Ponašate se kao da vas druga osoba ne zanima. Stalno pričate kako vam ne pada na pamet da ulazite u ozbiljnu vezu, ili zasnivate zajednicu, pričate o tome kako ćete otići da živite sami u šumi, sa životinjama, koje su hiljadu puta bolje i zahvalnije društvo od ljudi. Ostavljate utisak samodovoljne osobe, pustinjaka, čak ludaka. Ako vas neko stvarno voli, otići će sa vama (ili za vama) u tu šumu, metaforički, ili praktično.

Ribe

Stalno se šalite sa svojim osećanjima – vi ne možete da ih sakrijete, jer ste previše pod njihovim uticajem, ali zato možete da odglumite kako zapravo glumite da vam je stalo, više nego što vam je stalo. Jer je život malo dosadan, jer ste malo mračni, jer je druga osoba baš zgodna za vaše manipulacije i eksperimente. Ionako ništa nije ozbiljno. I nikome ne priznajete koliko vam se srce kida zbog toga.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija