• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.06.2021

07:00

HOROSKOP ZA SREDU 30. JUN: Ovnove očekuje mogući sukob sa nadređenom osobom, a OVAJ ZNAK će se zaljubiti u nekoga ko im je prijatelj!

Horoskop

HOROSKOP ZA SREDU 30. JUN: Ovnove očekuje mogući sukob sa nadređenom osobom, a OVAJ ZNAK će se zaljubiti u nekoga ko im je prijatelj!

Podeli vest

Saznajte šta vam zvezde poručuju

OVAN

LJUBAV: Moguće je da ćete ostvariti vezu sa nekim s kim radite. POSAO: Nedostajaće vam entuzijazma, a ako radite za druge, moguć je sukob sa nadređenom osobom. ZDRAVLJE: Glavobolja.

BIK

LJUBAV: Lako možete naći partnera ako tražite ili započeti novu vezu. POSAO: Neke negativne okolnosti van vaše kontrole će vam napraviti probleme u karijeri. ZDRAVLJE: Stabilno.

BLIZANCI

LJUBAV: Zaljubićete se u nekoga ko vam je prijatelj ili poznanik. POSAO: Previše ćete trošiti ili praviti nerealne planove. Povoljan dan za one koji se bave nekretninama. ZDRAVLJE: Gastritis.

Foto: Pixabay

Blizance će mučiti gastritis

RAK

LJUBAV: Spontan i lak ulazak u komunikaciju sa osobama suprotnog pola. POSAO: Vaša skromnost i nedostatak ambicije vam štete u poslu, ali to ćete kompenzovati stručnošću. ZDRAVLJE: Stabilno.

LAV

LJUBAV: Nećete biti dobro raspoloženi iako ćete imati prilike za ljubav. POSAO: Uspeh ćete uglavnom moći da ostvarite u sferi nekretnina, mada i privatan biznis može da donese dobit. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA

LJUBAV: Imaćete utisak da u odnosu dobijate sve što vam je potrebno. POSAO: U dobrom ste periodu za spekulacije i samoizražavanje, kao i ostvarivanje partnerskog posla. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

VAGA

LJUBAV: Lako ćete se dogovoriti s bilo kim o bilo čemu, pa i sa partnerom. Harmonija u odnosu. POSAO: Možete postati žrtva glasina i ogovaranja na poslu. ZDRAVLJE: Slabije.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Možda ćete se zaljubiti u nekog ko živi u inostranstvu ili ćete imati tajnu aferu. POSAO: Promena posla ili nadređenog, ali to će biti pozitivne promene. ZDRAVLJE: Prehlada.

STRELAC

LJUBAV: Moguće je da ćete ostvariti vezu sa nekim iz kruga prijatelja. POSAO: Vrlo ste preduzimljivi ovih dana, zbog čega će vam se ukazati sjajne prilike u karijeri. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: Pixabay

JARAC

LJUBAV: Obnovićete neka poznanstva, što će pokrenuti dešavanja na ljubavnom planu. POSAO: Sjajan dan za kreativan rad. Uživanje u radu, ali moguća nervoza zbog velike zauzetosti. ZDRAVLJE: Solidno.

VODOLIJA

LJUBAV: Moguće je da ćete se loše osećati, zbog čega vam neće biti do ljubavi. POSAO: Imaćete više posla nego što ćete moći da obavite, zbog čega ćete biti u nevolji. ZDRAVLJE: Ukočenje.

RIBE

LJUBAV: Promene će vam zasmetati, iako ste vi inače vrlo fleksibilni i brzo se mirite sa sudbinom šta god da se dešava. POSAO: Trebalo bi da iskoristite sve svoje potencijale. ZDRAVLJE: Dobro.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija