• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.07.2021

07:00

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 12. DO 19. JULA! Spremnite se za STRESNU SEDMICU - Strelčevi rastrzani, Jarčevi traže NOVAC, a evo koji znak ima TAJNE NEPRIJATELJE

Pixabay

Horoskop

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 12. DO 19. JULA! Spremnite se za STRESNU SEDMICU - Strelčevi rastrzani, Jarčevi traže NOVAC, a evo koji znak ima TAJNE NEPRIJATELJE

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde u narednoj nedelji...

OVAN

Posao - Dobra pozicija Merkura čuva vam posao i zbog toga se sve završava povoljno u vašu korist. Mars će ipak da vas iznenadi sa nepredviđenim okolnostima, tako da ćete uvideti da ipak ništa ne možete potpuno da isplanirate. Čuvajte energiju kako biste se fokusirali na prave ciljeve.

Ljubav - U ljubavi vas očekuju trzavice i svađe, a sve to zbog pojačane ljubomore i očekivanja. Lako je reći da trebate da smirite strasti jer je to nemoguće u ovom periodu.

Zdravlje - Dobro.

 

BIK

Posao - Venera u Lavu vam kvari planove, pa ćete nedelju započeti stresnim periodom. Moraćete da radite više nego što biste želeli, pa ćete imati utisak da posao nosite i kući. Probajte da postavite prioritete na svoje mesto. Odlična je nedelja za zaradu.

Ljubav - Svađe i strasti se prepliću, pa imate razne rasprave sa voljenom osobom oko stana i zajedničkih ciljeva. Ni vi, a ni partner niste u fazi kada ste spremni da popustite u ovom periodu. Zbog toga ćete često biti u krizi, a želite nove avanture u ljubavi.

Zdravlje - Slabije.

Foto: Pixabay

Najtačniji nedeljni horoskop

BLIZANCI

Posao - Iako mislite da držite sve pod kontrolom, uvidećete da stvari iskrsavaju iz dana u dan, pa morate da se prilagođavate u trenutku. Nedelja je povoljna za finansije, ali će komunikacija sa osobama koje imate u okruženju biti loša. Čuvajte se tračeva i pogrešnih saveta.

Ljubav - Iako partner posustaje u svojim obećanjima, vi se trudite da vučete odnos napred. Dobar je period za ljubav, ali ne i nametanje stavova bez kompromisa. Potreban vam je balans.

Zdravlje - Dobro.

 

RAK

Posao - Na poslu planete rade za vas, iako ste finansijski nezadovoljni. Radite verovatno više od jednog posla kako biste zaradili dovoljno novca. Nedelja je dobra za pregovore i iskoristite moć ubeđivanja koju imate u ovom periodu.

Ljubav - Posao vam je na prvom mestu, a u ljubavi sve nešto računate koliko je neko učinio za vas, tako da niste baš romantični. U ovom periodu tačno znate šta želite i ako to neko ne može da ostvari onda nećete ni da ulazite u takav odnos.

Zdravlje - Odlično.

 

LAV

Posao - Sa Marsom i Venerom u vašem znaku vam nije lako, pa ste rastrzani sa svih strana. Mnogo se nervirate jer ništa ne ide po planu, ali treba da probate što manje da se unosite u probleme kako biste sačekali bolji period od kraja nedelje. Finansije su stabilne.

Ljubav - Teško vam je emotivnom smislu jer ništa nema kontinuitet. Taman pomislite da su stvari došle na svoje mesto, ali vas nešto neprijatno iznenadi. Nije dobar period za početak nove romanse, jer bi lako mogla da se prekine.

Zdravlje - Osetljivo.

Foto: Pixabay

DEVICA

Posao - Dobra pozicija Merkura osigurava vam pomoć i podršku koja vam je potrebna za bilo kakvu inicijativu. Mars u polju tajni donosi vam tajne neprijatelje i ljude koji se trude da vam rade iza leđa, ali ne treba mnogo da se obazirete na to. Na poslu imate stare probleme koji se sigurno neće rešiti u narednoj nedelji.

Ljubav - Imate podršku partnera, a ukoliko ste slobodni, možete lako da se zaljubite u prijatelja. Osećanja su vam pomešana, pa ste pomalo nesigurni u sebe. Imate problem sa poverenjem što je u ovom periodu opravdano.

Zdravlje - Psihosomatski problemi.

 

VAGA

Posao - Koliko god pokušavate da ostanete pribrani, nešto vas izbacuje iz takta. Jednostavno je takva nedelja, a vi imate prevelika očekivanja od nekih prijatelja. Budite oprezni jer planovi neće tako lako da se realizuju.

Ljubav - Težak period za održavanje bilo kakvog odnosa. Vaše emotivno stanje menja se iz sata u sat. Imate velika očekivanje ali ne i dovoljno volje da sve održite u ravnoteži. Kriza je izvesna.

Zdravlje - Bolovi u leđima.

Foto: Pixabay

ŠKORPIJA

Posao - Loši aspketi Marsa doprinose tome da ne možete da se presaberete na poslu, pa često imate nesuglasice. Ovo nije vaša nedelja za posao i to se oseća. Želite da radite samo ono što vam odgovara, bez kompromisa, što će biti nemoguće.

Ljubav - U ljubavi vam stiže kriza zbog nerazumevanja i prevelikih strasti. Iako ćete imati susret preko posla, to neće ići onako nako biste vi želeli. Želite ljubav bez prepreka, a to u ovom periodu nije moguće.

Zdravlje - Slabije.

 

STRELAC

Posao - Venera u lošijim aspketima donosi vam stres na poslu, ali i  nepredviđene okolnosti. Zbog toga ćete biti rastrzani, ali je činjenica da imate dovoljno energije da se izborite sa svim problemima. Čekajte da prođe bura na poslu i uvidećete da će sve biti lakše.

Ljubav - Jedna osoba ima snažan poriv da se vidite i treba da pružite šansu takvom susretu. To je osoba vodenog znaka koja će planirati susret sa vama.

Zdravlje - Stres.

Foto: Pixabay

JARAC

Posao - Pred vama je povoljna nedelja za posao i to sa dobrim vestima. Od Rakova i Riba možete da očekujete odlične vesti. Borite se za neki novac koji vam duguju, ali ne znate kako to da naplatite. Potrebno je da iskroistite dane koji su pred vama kako biste ugrabili poslovne prilike.

Ljubav - U vašem odnosu sa partnerom je prisutno puno strasti ali i ljubomore. Zbog toga ste rasejani i tražite više vremena za sebe. Tenzija će svakako biti, pa treba da se pirpremite za turbulencije.

Zdravlje  -Dobro.

 

VODOLIJA

Posao - Saturn i Mars vas koče, pa nailazite na prepreke. Jednostavno imate osećaj da stojite u mestu i šta god da pokušavate da popravite ide teško. Najbolje bi bilo kada biste uzeli odmor.Na poslu ćete imati pomoć Riba i Rakova i to u vezi sa finansijama.

Ljubav - Na emotivnom planu je zatišje, pre svega jer ne možete bilo šta da tolerišete, pa želite više vremena za sebe. Teško ćete postići bilo kakav dogovor sa voljenom osobom.

Zdravlje - Slabije.

Foto: pexels.com

RIBE

Posao - Mars u šestom polju zadaje vam muke, pa treba da se naoružate strpljenjem. Biće previranja na poslu, pa treba da se pripremite za promene. Želite da promenite posao, a to će da se dogodi jedino ako poslušate svoju potrebu za konačnom promenom.

Ljubav - Merkur vam donosi stabilnost na ljubavnom planu, pa ćete imati romantične susrete. Neko će vam biti velika podrška i pokazati svoju emtoivnu stranu. U ljubavi vam bolje ide nago na poslu.

Zdravlje - Odlično.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija