• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: stil/informer.rs

09.07.2021

13:44

STIŽE PERIOD KOJI MENJA SVE! Sutra tačno u 5:18 časova je MLAD MESEC koji donosi OVE PROMENE

Horoskop

STIŽE PERIOD KOJI MENJA SVE! Sutra tačno u 5:18 časova je MLAD MESEC koji donosi OVE PROMENE

Podeli vest

Čeka nas još jedan novi Mesec. Ovoga puta je u znaku Rak i to će se dogoditi 10.07.2021 u 05:18 po našem vremenu

Mladi mesec je početak mesečevog ciklusa, sa stanovišta astrologije, trenutak kada Sunce i Mesec postaju pod istim znakom i stepenom, čineći konjunkciju. U životu je to ravnoteža uma i osećanja.

Mladi mesec u Raku

Šta treba da znamo da bismo živeli mesec dana sa najmanje gubitaka i najboljim rezultatom:

1. Znak Rak će stvoriti pozadinsko raspoloženje. Ali bez obzira na to, ono na šta najmanje obraćamo pažnju, najviše nam stvara rizik. Rak je emocionalni znak i te emocije nisu trajne, ali kada dodirnu one pogađaju baš u ono što je vredno i značajno. To znači da ćete biti oprezni kada vas neko negde angažuje, posebno ako vam kažu da predstavljate vrednost. Štaviše, od 11.07.2021. I Merkur će preći u znak Raka (do 28.07.2021.) I biće mnogo toga u informacijama koje će se emitovati. Da li ste povređeni zbog onog što je važno i smisleno? Ne traćite vreme i razmotrite ovo pitanje.

Foto: Pixabay

Mlad Mesec u Raku

2. Dve retro planete vraćaju nas na pitanja koja su se već dešavala ranije. Najverovatnije neće biti novih, ali svejedno morate ostaviti ono što ste godinama vukli za sobom. Pojaviće se stare teme, pitanja, možda u novoj perspektivi. Retro Neptun će dodati maglu i iluziju o onome što se dešava okolo. Stoga, budite oprezni u odlukama. Ali to je sjajan period da raspršite iluzije u sebi, da razradite svoja uverenja i blokade. A s obzirom na harmoniju aspekta, takav rad će ići mnogo brže i efikasnije. Možete čak i da prevlačite prstom po generičkim programima. Pluton je za Mesec u Raku teška planeta.

Hoda njime je poput klizališta na putu, a s obzirom na to da je planeta retro, ​​ponovo će nas staviti pred izbor koji je već dugo trebao biti prihvaćen u životu, odreći se nečega ili nekoga, podvrgnuti svojevrsnom čišćenju ometajućih faktora. Uzimajući u obzir aspekt opozicije, ovo će se dogoditi prilično grubo i iznenada.

3. A Uran u sekstilu doneće mnoga iznenađenja kojima ćete se morati brzo prilagoditi. Plus je što će oni koji neće odustati ovog meseca dobiti bonuse na koje sada ni ne računaju. Mana je što morate brzo da reagujete. Naravno, biće teže onima koji polako donose odluke u životu.

Foto: Pixabay

Evo kako da ovo vreme najbolje iskoristite: razmislite šta vam smeta

Usredsredite se na svoje unutrašnje stanje, kako se osećate. A ako je ovo prisutno u vašem životu, onda razmislite kako se možete osloboditi stega. Ne donosite brzinske odluke ako vas neko aktivno požuruje i uznemirava. Ali brzo reagujte na situacije koje same dođu u vaš život počnite da radite na ukorenjenim uverenjima, koji vas ometaju sa generičkim programima koje ste nasledili da ne bi išli dalje do vaših potomaka.

Oslobodite se navika koje vam štete.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija