• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: astrousluge.com

30.07.2021

14:05

ASTRO ALARM! U avgustu stižu ČETIRI RETROGRADNE PLANETE - spremite se za HAOS - evo kakve PROBLEME ĆEMO IMATI

Horoskop

ASTRO ALARM! U avgustu stižu ČETIRI RETROGRADNE PLANETE - spremite se za HAOS - evo kakve PROBLEME ĆEMO IMATI

Podeli vest

U avgust ulazimo sa čak četiri retrogradne planete: Jupiterom, Saturnom, Neptunom i Plutonom. Uran 19. avgusta kreće retrogradno, tako da će tokom poslednje dekade avgusta od ukupno 10 planeta čak pet biti retrogradno. To znači da je vreme da se fokusirano na postojeće probleme i njihovo rešavanje

Kada je planeta retrogradna donosi otežanja u određenoj oblasti, teškoće koje treba da se prevaziđu, mogućnost neuspeha prilikom realizacije planova ili prolongiranje istih. Ukoliko ste već nešto pokušali ranije da uradite i niste uspeli, na primer, pali ispit, niste položili vozački itd., sada retrogradna planeta omogućuje vraćanje na stari problem i daje novu šansu da se isti prevaziđe. Tako da ako je student pao neki ispit ovo je povoljan period za ponovno polaganje istog.

Jupiter donosi probleme na polju studija, zakona, inostranstva.

Saturn je pravi probleme na polju karijere, prijateljstva, ukazuje na razilaženje sa članovima partije, pravi teškoće vezane za zaradu u smislu kašenjanja ili smanjenja, ograničava obim poslovnih obaveza, pišu Astrousluge.com

Neptun donosi probleme sa tajnim neprijateljima, psihološkim zdravljem, aktivira mogućnost odlaska u bolnicu.  

Foto: Pixabay

Retrogradne planete u avgustu

Pluton donosi teškoće na polju finansija naročito kada su krediti i dugovi u pitanju. Utiče na prolongiranje vraćanja postojećih dugova odnosno ukazuje na mogućnost novih zaduženja. Pluton je prirodni vladar polja operacija pa neke operacije mogu biti prolongirane.

Pomenutim retrogradnim planeta pridružuje se i Uran. On vlada prijateljstvima, humanitarnom delatnošću, zaradom. Kada je zarada u pitanju može doći do njenog kašnjenja ili čak smanjenja. Retrogradno kretanje ukazuje na  probleme u navedenim sferama.

Cilj retrogradne planete je da se obrati pažnja na problem i da se on reši. S obzirom da su sve planete retrogradne u dužem vremenskom periodu to ukazuje ili na nespremnost da se problemi reše ili na teškoće da prihvatimo promene koju su uvek deo rešenja problema.

Ukratko, avgust nije najbolje prikazan. S obzirom da su planete krenule retrogradno pre par meseci verovatno se dobar deo ljudi navikao na njihovo dejstvo. Do poboljšanja neće skoro doći. U oktobru prvo Pluton kreće direktno, zatim Saturn i nakon toga Jupiter. To znači da će tek u oktobru doći do prevazilaženja prepreka u određenim oblastima odnosno da će se one pokrenuti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija