• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.08.2021

07:00

HOROSKOP ZA SUBOTU 7. AVGUST: Lavovi će imati ogromnu energiju za rad, a OVAJ ZNAK će razviti naklonost prema nekome ko živi daleko!

Horoskop

HOROSKOP ZA SUBOTU 7. AVGUST: Lavovi će imati ogromnu energiju za rad, a OVAJ ZNAK će razviti naklonost prema nekome ko živi daleko!

Podeli vest

Saznajte šta vam zvezde poručuju

OVAN 

LJUBAV: Vaše intenzivne emocije I netaktična komunikacija, ponekad imaju destruktivan uticaj na ljubavni život. POSAO: Moguće pogrešno ulaganje ili nepažnja u vezi novca. ZDRAVLJE: Stabilno.


BIK 

LJUBAV: Bitna vam je pažnja, ali to nećete dobiti u ovom periodu pa ćete se osetiti uskraćeno. POSAO: Suviše vam je stalo do toga da se dopadnete da biste mogli lako da uspostavite svoj autoritet. ZDRAVLJE:  Moguća prehlada disajnih puteva.


BLIZANCI 

LJUBAV: Verovatno je da ćete imati prilika za romansu ali ne I mogućnosti da održite stabinost u odnosu. POSAO: Mogući problemi zbog neplaniranih troškova I iznenadnih kvarova. ZDRAVLJE: Grlobolja.


RAK 

LJUBAV: Mnogo više ćete se kretati među ljudima I upoznavati nove osobe, a s time lako dolazi I ljubav. POSAO: Bićete opterećeni poslom ili nezadovoljni trenutnom situacijom. ZDRAVLJE: Solidnog ste zdravlja.

Foto: Pixabay

Rakoviće biti opterećeni poslom


LAV

LJUBAV: Nestrpljivo pokušavate da osvojite osobu koju želite, a to vam se može obiti o glavu. Budite strpljiviji. POSAO: Imate ogromnu energiju za rad ali manjak postojanosti ciljeva. ZDRAVLJE: Možete se povrediti.


DEVICA 

LJUBAV: Možda ćete razviti naklonost prema nekome ko živi daleko. POSAO: Moguće je da ćete biti preokupirani svojim poslovnim životom, ali imajte na umu da stvari neće ići baš lako, ne onako kako očekujete. ZDRAVLJE: Slabo.


VAGA 

LJUBAV: Danas ste neobično sentimentalni I previše okrenuti razmišljanjima o prošlosti da biste bili sretni u sadašnjosti. POSAO: Imaćete utisak da vam okolnosti nisu naklonjene. ZDRAVLJE: Moguća prehlada.


ŠKORPION 

LJUBAV: Partner će biti loše volje ili nezainteresovan za ljubav, zbog čega je najbolje da negujete prijateljska osećanja u odnosu. POSAO: Problemi u partnerskom poslu ili pravni problemi. ZDRAVLJE: Solidno.


STRELAC 

LJUBAV: Možda će vam se dopasti neka mlađa osoba koja je “zabranjeno voće”, ali će vas baš taj moment najviše intrigirati. POSAO: Imate potrebu da se dokažete, što će te i uraditi. ZDRAVLJE: Jedite lakšu hranu.


JARAC 

LJUBAV: Moguće je da vam neke nemile okolnosti ruše harmoniju u odnosu. Ako ste sami, nećete imati prilika za ljubav I bićete nezadovoljni. POSAO: Bez promena u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Depresija.

Foto: Pixabay


VODOLIJA 
 

LJUBAV: Ne očekujte ništa dobro u ovoj sferi, jer će vaš ljubavni život biti prilično siromašan. POSAO: Uspeh ili dobit od posla u vezi nekretnina. ZDRAVLJE: Blago trovanje ili pad vitalnosti.


RIBE 

LJUBAV: Imate dosta različitih prilika u ovoj sferi. Možete da priuštite sebi da budete izbirljivi. POSAO: Trudićete se da učvrstite svoju poziciju, ali osećaj sigurnosti će vam izmicati. ZDRAVLJE: Stabilno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija