• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.08.2021

07:00

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 12. AVGUST: Škorpija je privlačna ovih dana, a OVOM ZNAKU je potrebna bolja ishrana!

Horoskop

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 12. AVGUST: Škorpija je privlačna ovih dana, a OVOM ZNAKU je potrebna bolja ishrana!

Podeli vest

Saznajte šta vam zvezde poručuju

OVAN 

LJUBAV: Ljudi sa kojima radite bi mogli da vas upoznaju sa nekim ko će vam se dopasti. Harmonija u vezi ako ste već u jednoj. POSAO: Lako možete dobiti posao ako težite. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.


BIK 

LJUBAV: Dobra komunikacija sa osobama suprotnog pola. POSAO: Nemojte preterivati sa trošenjem kao što imate običaj, jer u ovom periodu I ovako možete imati finansijski teškoća. ZDRAVLJE: Povedite više računa o ishrani.


BLIZANCI 

LJUBAV: Mnogo flerta I komplimenata. Bićete raspoloženi da napravite promenu koja će doneti novu ljubav u vaš život. POSAO: Mogući pravni problemi. ZDRAVLJE: Stabilno zdravstveno stanje.

Foto: Pixabay

Blizance očekuje stabilno zdravlje


RAK 

LJUBAV: Moguće promene u sferi ljubavi, I nova obećavajuća poznanstva. POSAO: Dobri odnosi sa nekim ljudima od uticaja, će vam pomoći u karijeri ili otvoriti neka vrata. ZDRAVLJE: Dobro ćete se osećati.


LAV 

LJUBAV: Moguća je da ćete ostvariti vezu zasnovana na mentalnoj kompatibilnosti I zajedničkim interesovanjima. POSAO: Započinjanje partnerskog posla ili rad u timu. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.


DEVICA 

LJUBAV: Iskoristite prilike koje će vam se ukazati, jer je ovo povoljno vreme da ostvarite vezu. POSAO: Možda ćete morati da propustite neke prilike, zbog obaveza koje imate u drugim sferama života. ZDRAVLJE: Solidno.


VAGA 

LJUBAV: Moguća je veza sa dosta starijom osobom, ili značajno poznanstvo koje može dovesti do veze u budućnosti. POSAO: Uspeh u svemu što podrazumeva pionorski rad I započinjanje nečeg novog. ZDRAVLJE: Slabije.
 

ŠKORPION
 

LJUBAV: Vrlo ste privlačni ovih dana, jer planeta Venera je ušla u vaš znak I povoljno utiče na vaš izgled I šarm. POSAO: Možete ostvariti uspešan partnerski posao jer ćete biti izuzetno laki za saradnju. ZDRAVLJE: Dobro ćete se osećati.

Foto: Pixabay


STRELAC 

LJUBAV: Moguća je da nađete ljubav ili barem nekog ko vam se dopada, u virtuelnom svetu interneta. POSAO: Bez brige, jer ovo je poslednji put da imate većih finansijskih poteškoća. ZDRAVLJE: Treba vam bolja ishrana.


JARAC 

LJUBAV: Ako ste sami, sve što je potrebno je da izađete u veće društvo I prilike za ljubav će se same nametnuti. POSAO: Možete dobiti priliku da radite u sferi umetnosti ili da poboljšate svoj imidž. ZDRAVLJE: Solidno.


VODOLIJA 

LJUBAV: Više ćete biti zainteresovani za druženje ili eventualno kratku aferu, nego ljubav. POSAO: Raskid partnerstva. Problemi u procesu rada, kvarovi I teškoće pri radu. ZDRAVLJE: Zubobolja ili bol u donjem delu leđa.


RIBE 

LJUBAV: Bićete u potrazi za nečim tajnim, ali će život nuditi samo nestabilne I burne kombinacije. POSAO: Možete primiti novčanu infuziju, kao podršku porodice I prijatelja. Finansijski dobitak. ZDRAVLJE: Moguće alergije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija