• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.08.2021

07:00

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 23. DO 30. AVGUSTA! Vage će saznati TAJNU, Strelčevi su pod STRESOM, a evo ko će zaraditi DODATNI NOVAC

Pixabay

Horoskop

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 23. DO 30. AVGUSTA! Vage će saznati TAJNU, Strelčevi su pod STRESOM, a evo ko će zaraditi DODATNI NOVAC

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde u narednoj nedelji...

OVAN

Posao - Iako vas Mars u Devici opterećuje i navodi da obraćate pažnju na detalje koje nikada niste videli, ovo je prilika da izvršite dobru analizu na poslu i postavite stvari na svoje mesto. Ništa nećete prepustiti slušaju i zbog toga je poželjno da promenite sve što vam smeta na radnom mestu.

Ljubav - Venera u Vagi donosi vam preokret i priliku za početak nove romanse. Imaćete najmanje dve opcije za vezu, pa ćete se teško opredeliti. Vreme je za flert i romantične poruke.

Zdravlje - Problemi sa varenjem.

 

BIK

Posao - Nedelja koja je pred vama je uspešna za posao. Bićete veoma kreativni i poletni na radnom mestu. Ovo je prilika za promenu posla na bolje. Nije isključeno da ćete dobiti ponudu za bolje plaćen posao.

Ljubav - Vreme je za novu ljubav. Pošto ste krenuli više da izlazite na mesta javnog tipa, tamo ćete i imati lepa poznanstva. Odgovaraju vam Device, a biće i nekog flerta na radnom mestu. Delujete veoma samouvereno na osobe suprutnog pola.

Zdravlje - Odlično.

Foto: Pixabay

Najtačniji nedeljni horoskop

BLIZANCI

Posao - Ne prija vam ovaj period jer morate da radite i kod kuće, pa vas posao opterećuje. Pod stresom ste i treba da pronađete način da posao ne uđe u sve oblasti vašeg života, kako biste se oslobodili od tenzija.

Ljubav - Nemate obzira u ovom periodu prema osobama do kojih vam je stalo. Zbog toga često ulazite u rasprave i spremni ste da branite stavove čak i za koje znate da nisu istiniti.

Zdravlje - Manjak energije.

RAK

Posao - Planete vam donose dobre pregovore i kraća putovanja. Nedelja koja je pred vama je puna događaja, tako da vam neće biti dosadno. Čućete povoljne vesti, tako da je moguća je i ponuda koju ne možete da odbijete.

Ljubav - Očekuje vas novo poznanstvo sa osobom vazdušnog znaka. Vi ste poletni i spremni za sve dogovore, tako da ste otvoreni da primite nove osobe u svoj život. Najviše će vam prijati dopisivanje kojeg će biti mnogo u ovom periodu.

Zdravlje  - Dobro.

Foto: Pixabay

LAV

Posao - Sunce ulazi u drugo polje, pa ćete u nedelji koja je pred vama finansijski da se oporavite. Imate  priliku da zaradite dodatni novac i to posredstvom Device. Osim toga, nedelja je povoljna za ugovore i primićete poziv koji će vam popraviti raspoloženje. Dobra nedelja za završavanje papirologije

Ljubav - Romantične poruke i izjave ljubavi su nešto što će biti sastavni deo ove nedelje. Neko će vam otvoreno reći kako se oseća, a vama će takva pažnja prijati. Vreme je za popravljanje odnosa sa osobom do koje vam je stalo.

Zdravlje  -Dobro.

 

DEVICA

Posao - Mars i Merkur u vašem znaku vam ne dozvoljavaju da se odmarate, pa ćete biti rastrzani sa svih strana. Radićete najmanje dva projekta odjednom, a prijaće vam taj tempo. Želite nove izazove i to će vam se u ovom periodu i ostvariti.

Ljubav - Upoznali ste osobu koja je znatno emotivnija od vas. To zahteva veće razumevanje i prilagođavanje. Vaši kriterijumi u ovom periodu su pomalo nerealni, pa treba da razmislite o tome.

Zdravlje - Osetljivo.

Foto: Pixabay

VAGA

Posao - Ova nedelja donosi vam izlazak iz krize jer ćete biti dovoljno stabilni da povučete poteze koji će promeniti situaciju na poslu na bolje. Odlučni ste i mnogo istrajniji nego u prethodnom periodu.To će vam biti ulazna karta na mnoga vrata i samo treba da budete uporni u svojim ciljevima.

Ljubav - Gajite skrivena osećanja prema jednoj osobi, ali isplivavaju mnogi detalji koje niste znali. Sasvim je sigurno da ćete saznati za neku tajnu koja vam ne odgovara. Pazite kome poklanjate poverenje.

Zdravlje - Bolje.

 

ŠKORPIJA

Posao - Nedelja koja je pred vama donosi vam pozitivan preokret. Neko ko vam je prijatelj će vam učiniti uslugu na poslu i to će vam značiti. Generalno u ovom periodu od strane prijatelja možete da očekujete pozitivne ustupke.

Ljubav - Venera u polju tajni donosi vam intrige i afere. Imate potrebu da sedite na dve stolice ili jednostavno ne možete da se odlučite između više osoba. Pazite šta kome pričate.

Zdravlje - Dobro.

Foto: Pixabay

STRELAC

Posao - Pojačana nervoza i stres posledica su planeta u Devici koje vas mrcvare poslednjih dana. Zbog toga ste rasejani, a očekuje se od vas da budete posvećeni poslu. Imaćete podršku jedne Vage na radnom mestu.

Ljubav - Emocije u ovom periodu rađaju se iz prijateljstva. Neko koga ste upoznali peko prijatzelja uspeće da osvoji vaše srce. Tu je i jedna uspešna osoba koja pokušava da vas ubedi u svoj način življenja, ali vama to ne odgovara.

Zdravlje - Slabije.

 

JARAC

Posao - Dobra pozicija planeta donosi vam saradnju sa inostranstvom. Putovanje zbog posla bi moglo da vam se isplati. U ovom periodu započećete novi projekat koji će biti kreativniji od svega drugog što ste radili.

Ljubav - Emotivno vas privlače ambiciozne osobe, pa ćete flertovati an poslu. Jedna atraktivna osoba sa posla vam se dopada. Moguća je romansa na radnom mestu.

Zdravlje - Dobro.

Foto: Pixabay

VODOLIJA

Posao - Nedelja koja je pred vama je povoljna, naročito za putovanja. Bićete poletni, a finansije će vam biti stabilne. Ovo je prilika da ostavrite nešto što ste odavno planirali. Kreatvni ste i pozicija planeta vam odgovara. Detalji na poslu su vam važni.

Ljubav - Sunce u Devici donosi vam period u kojem su detalji u vezi ključni. Partner će vam zamerati oko finansija, ali i generalno za svaku sitnicu. Probajte da ostanete fokusirani na ono što vam je bitno.

Zdravlje - Bolje.

 

RIBE

Posao - Sunce ulazi u Devicu, pa je izvesno da vam planete zadaju glavobolje. Imaćete utisak da je sve što želite daleko od vas, a natezaćete se oko najjednostavnijih stvari na poslu. Ne budite obeshrabreni pred prolaznom krizom, jer će sve da dođe na svoje mesto.

Ljubav - Između vas i partnera vlada nerazumevanje, pa su moguća razočaraenja. U ovom periodu jasno morate da sagledate osobe koje volite i to vam se neće dopasti.

Zdravlje - Lošije. Oslabljen imunitet.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija