• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.08.2021

07:00

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 26. AVGUST: Lavovi će ostvariti kontakt sa nekim iz prošlosti, a OVAJ ZNAK će imati problema sa očima!

Horoskop

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 26. AVGUST: Lavovi će ostvariti kontakt sa nekim iz prošlosti, a OVAJ ZNAK će imati problema sa očima!

Podeli vest

Saznajte šta vam zvezde poručuju

OVAN

LJUBAV: Produbićete odnos sa partnerom s kojim ste u vezi. Moguća zajednička ulaganja. POSAO: Nećete uspeti da ostvarite sve što je planirano, ali vaša poslovna situacija neće biti loša. ZDRAVLJE: Sklonost upalama.

BIK

LJUBAV: Moguć flert na radnom mestu ili čak ulazak u vezu sa nekim s kim radite. POSAO: Finansisjki dobitak, ali I sklonost tome da iracionalno trošite pod uticajem trenutnog hira. ZDRAVLJE: Problem sa očima.

BLIZANCI 

LJUBAV: Biće vam lako da izrazite svoja osećanja, jer ćete biti vrlo inspirisani da to uradite. POSAO: Pronaćićete nešto što će vas inspirisati I vaš entuzijazam za rad će porasti. ZDRAVLJE: Vodite računa o ishrani.

Foto: Pixabay

Blizanci treba da vode računa o ishrani

RAK 

LJUBAV: Moguće je da ćete započeti zajednički život sa izabranom osobom. POSAO: Danas ćete biti više usmereni na odnose nego posao, ali je moguć uspeh u radu sa nekretninama. ZDRAVLJE: Solidno.

LAV 

LJUBAV: Moguće je da ćete ostvariti kontakt sa nekim iz prošlosti. POSAO: Gubitci u svakoj vrsti poslovnog udruživanja. Problemi u poslovnom partnerstvu i radu u timu. ZDRAVLJE: Promenljiv krvni pritisak.

DEVICA 

LJUBAV: Moguće je svađa ali I strastveno mirenje. Povoljan period za fizičku komponentu ljubavi ali ne I harmonuju u odnosu. POSAO: Korist od partnerskih poslova, ili pomoć partnera u karijeri. ZDRAVLJE: Stabilno.

VAGA 

LJUBAV: Možete dobiti ljubavnu poruku ili izjavu, jer osoba sa kojom ste će biti raspoložena da iskaže šta oseća. POSAO: Uspeh u radu sa ljudima I kreativnom radu. ZDRAVLJE: Vrlo ste vitalni.

ŠKORPION 

LJUBAV: Moguća je tajna ljubav ili ćete barem sreći tajnu simapatiju. POSAO: Privlačite novac ali i lako trošte. Povedite računa da nešto uštedite, jer je vama potrebna sigurnost koju pruža ušteđen novac. ZDRAVLJE: Slabije.

STRELAC 

LJUBAV: Finansijska podršak partnera, pokloni I generalan osećaj opuštenosti I napretka u ljubavnom životu. POSAO: Sreća u svemu što ima veze sa finansijama I tuđim novcem. ZDRAVLJE: Smanjite unos šećera.

JARAC 

LJUBAV: Svakakvih prilika će biti, ali vi ćete biti okupirani drugim stvarima pa možda nećete ni konstatovati te prilike. POSAO: Danas možete očekivati fluktuaciju u oblasti finansija. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

Foto: Pixabay

VODOLIJA 

LJUBAV: Razmišljaćete o tome da se vratite nekome s kim ste raskinuli u prošlosti. POSAO: Uspeh, pogotovo ako radite u oblasti prava i zakonodavstva. ZDRAVLJE: Prehlada.

RIBE 

LJUBAV: Sfera odnosa je postal vrlo interesantna I puna događaja. Od vas će zavisiti bilo kakav konkretan napredak u ovoj sferi. POSAO: Poslovni uspeh ili napredak u karijeri. ZDRAVLJE: Stabilno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija