• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.08.2021

07:00

HOROSKOP ZA SUBOTU 28. AVGUST: Rakovi će biti raspoloženi za ljubav, a OVAJ ZNAK očekuje dan koji obećava pozitivne događaje na ljubavnom planu!

Horoskop

HOROSKOP ZA SUBOTU 28. AVGUST: Rakovi će biti raspoloženi za ljubav, a OVAJ ZNAK očekuje dan koji obećava pozitivne događaje na ljubavnom planu!

Podeli vest

Saznajte šta vam zvezde poručuju

OVAN 

LJUBAV: Neko će vas zaintrigirati, jer bitćete okruženi privlačnim ili šarmantnim osobama. POSAO: Štedećete I više nego što je potrebno, jer ćete brinuti za budućnost. ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku, moguće je da nije najbolja.

BIK 

LJUBAV: Današnji dan obećava pozitivne događaje na plan ljubavi. Komunikacija sa nekim ko vam se dopada. POSAO: Povoljan dan za traženje posla, ako vam je potreban. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI 

LJUBAV: Moguć izlazak ili poznanstvo sa nekim ko će pobuditi vaše interesovanje. POSAO: Imaćete uspeha ako se bavite bilo čim što ima veze sa veštim rukama. ZDRAVLJE: Blago poboljšanje.

RAK 

LJUBAV: Raspoloženi ste za ljubav I lako privlačite pažnju. POSAO: Nemojte zapostaviti svoje odgovornosti iako će ih biti I previše. Ipak imaćete elana I dosta energije za rad. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

Foto: Pixabay

Rakovi će imati dosta energije za rad

LAV 

LJUBAV: Nećete uspeti da iskažete svoje emocije na pravi način, zbog čega može doći do nesporazuma sa partnerom. POSAO: Uspeh u kreativnom radu I obrazovanju. ZDRAVLJE: Lošije se osećate.

DEVICA

LJUBAV: Osećaćete se stimulisano i vrlo zainteresovano za fizički kontakt sa izabranom osobom. POSAO: Moguć je izvestan zastoj u poslu ili novčanim tokovima. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

VAGA 

LJUBAV: Privućićete pažnju, ali nešto od te pažnje će biti poželjno a nešto I ne, zavisi s koje strane dolazi. POSAO: Moguća blokada u sferi posla, pogotovo ako se bavite privatnim biznisom. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

ŠKORPION

LJUBAV: Intenzivno ćete razmišljati o nekome, I to će vas potpuno otvoriti za doživljaj ljubavi. POSAO: Uspeh u svmeu što ima veze sa komunikacijom I administraciojm, kao I transportom. ZDRAVLJE: Solidno.

STRELAC 

LJUBAV: Imaćete prilike da doživite nešto uzbudljivo u ovoj sferi. Imaćete prilika za romansu ako ne ljubav. POSAO: Vrlo lako čete dobiti ono što želite u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Izbegavajte brzu hranu.

JARAC 

LJUBAV: Ova sfera vam neće biti najbitnija danas pa je moguće da će proći bez događaja. POSAO: Moguće je I službeni put koji će biti unosan. ZDRAVLJE: Blago pogoršanje.

Foto: Pixabay

VODOLIJA 

LJUBAV: Može se desiti da imate probleme u odnosu ili odsustvo svake prilike za ljubav. POSAO: Izbegavajte ulaganja u sumnjive poslove i nesigurne investicije, kao i pozajmljivanje novca. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RIBE 

LJUBAV: Namestiće se situacija u kojoj ćete upoznati nekog ko je zanimljiv, ali verovatno I neukrotiv. POSAO: Bićete impulsivni pri baratanju budžetom, što ćete kasnije zažaliti. ZDRAVLJE: Solidno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...
Partizan

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...

Navijači Partizana, naviknuti od košarkaša iz crno-bele porodice da pola veka unazad raznoraznim trofejima pune riznicu, teško su podneli sušan period od odlaska Duška Vujoševića do povratka Željka Obradovića i „dana pobede“. Posebno pamte generaciju koju je pre šest-sedam godina vodio Aleksandar Džikić i koja se poput Spartanaca u Termopilima srčano i do poslednje kapi znoja suprotstavljala daleko moćnijem protivniku.

24.04.2024

08:00

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija