• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.09.2021

07:00

HOROSKOP ZA SUBOTU 11. SEPTEMBAR: Ovnove očekuju promene u vezi finansija, a OVAJ ZNAK će imati dosta energije!

Horoskop

HOROSKOP ZA SUBOTU 11. SEPTEMBAR: Ovnove očekuju promene u vezi finansija, a OVAJ ZNAK će imati dosta energije!

Podeli vest

Saznajte šta vam zvezde poručuju

OVAN  

LJUBAV: Značajan dan kada je u pitanju vaš ljubavni život, moguće je da ćete razmišljati o ulasku u brak ili ozbiljnu vezu. POSAO: Promene u vezi finansija, ne velike ali pozitivne. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK  

LJUBAV: Možda ćete privući pažnju nekoga s kim radite, a moguć je I fizički kontakt sa nekim koga simpatišete. POSAO: Vaš radni elan će biti na visokom nivou. ZDRAVLJE: Upala grla.

Foto: Pixabay

Bikove očekuje upala grla

BLIZANCI 

LJUBAV: Biće vam teško da se odlučite, jer ćete imati kontakt sa više izuzetno zanimljivih I kvalitetnih osoba. POSAO: Skoncentrisanost na privatni i porodični biznis, ili rad od kuće. ZDRAVLJE: Slabije.

RAK 

LJUBAV: Danas ćete biti emotivno nepristupačni jer ćete maštati o nekome koga ne možete imati. POSAO: Pozitivna dešavanja u ovoj sferi, mada možda ne toliko za one koji su u potrazi za novim poslom. ZDRAVLJE: Solidno.

LAV 

LJUBAV: Možete započeti vezu sa nekim ko je od vas stariji ili nekim koga ste upoznali preko posla. POSAO: Naićićete na probleme pri obavljanju posla. ZDRAVLJE: Imate dosta energije I to vam pomaže.

DEVICA  

LJUBAV: Moguća razmena ljubavnih reči ili poruka, ali ovo je i povoljan dan za započinjanje duže veze. POSAO: Sreća u vezi svakog kreativnog rada I rada sa decom ili u oblasti obrazovanja. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VAGA 

LJUBAV: Ovo je uzbudljiv period u kome možete doživeti nešto novo I egzotično, nešto što će vam proširiti vidike. POSAO: Moguć je da previše trošite ali u isto vreme vam I dolazi više novca. ZDRAVLJE: Urinarne infekcije.

ŠKORPION 

LJUBAV: Ovo je vaše vreme za ljubav. Prolepšali ste se I zračite na takav način da vam je teško odoleti. POSAO: Prilika za intelektualni rad ili rad u inostranstvu, kao I poboljšanje finasijske situacije. ZDRAVLJE: Bolje zdravstveno stanje.

STRELAC 

LJUBAV: Iako ste vi obično vrlo direktni I otvoreni u iskazivanju naklonosti, u ovom period ćete biti tajnoviti. POSAO: Moguće neslaganje ili problemi u firmi za koju radite. ZDRAVLJE: Gljivične infekcije ili alergije.

Foto: Pixabay

JARAC 

LJUBAV: Dopadaće vam se zrelije osobe koje krasi mudrost stečena životnim iskustvom, kao I ozbiljnost. POSAO: Bez promena ili naročitih događaja u sferi posla. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama.

VODOLIJA

LJUBAV: Ljubav na putovanju ili ljubav sa nekim ko je stranog porekla. Osobe koje ne žive u vašoj okolini imaju veće šanse da vas osvoje. POSAO: Bez promena u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RIBE 

LJUBAV: Primetićete da se atmosfera u vašem ljubavnom životu menja I da imate više prilika za ljubav. POSAO: Možda ćete primorani da raditi sa grupama ljudi, ali trenutno ne funkcionišete u grupi. ZDRAVLJE: Gljivična infekcija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija