• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sensa

14.09.2021

13:24

OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK DO OKTOBRA DOŽIVEĆE VELIKU PREKRETNICU

Horoskop

OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK DO OKTOBRA DOŽIVEĆE VELIKU PREKRETNICU

Podeli vest

Septembar je mesec pun izazova, bar tako tvrde astrolozi. Osećamo da nas leto još uvek nije napustilo, još uvek nam zraci Sunca greju kožu, a svi pričaju o letnjim doživljajima, vraćaju se sa odmora puni energije. To je razlog zašto je septembar jedan od najlepših meseci u godini, ali za jedan horoskopski znak on će biti i više od toga

U narednih mesec dana, astrolozi predviđaju da jedan znak Zodijaka očekuje moćna promena u određenoj oblasti života koja će biti od vitalnog značaja za njegovu budućnost.

Dragi Jarčevi, baš vas može očekivati nekoliko važnih prekretnica u karijeri i u polju ljubavi do kraja prve nedelje oktobra. Promene koje vas očekuju preokrenuiće vaš život, ali u najboljem mogućem smislu.

Imate osećaj da ste nepobedivi, sjajan polet i samopouzdanje koje vas motiviše da što više pobeda osvojite. Dugotrajni napori će se napokon isplatiti, a vi ćete konačno moći da odahnete, ali i da pokažete koliko ste napredovali onima koji su uvek sumnjali u vas.

Foto: Pixabay

Jarčevi će doživeti veliku prekretnicu

Ceo septembar biće sjajan za vaš znak. Prepustite se svemu o čemu ste sanjali, a ujedno će vam to dati hrabrosti da krenete u novo poglavlje. U karijeri postajete nezavisniji, a ,mnogi Jarčevi isprobaće se u sopstvenom biznisu i iskoristiti neke stare ideje. Jarčevi su poznati po svojoj istrajnosti, kreativnosti i ludoj energiji, ali sada ćete i sami sebe iznenaditi dostignućima.

Na polju ljubavi očekuje vas veliki iskorak, ali morate biti dovoljno hrabri da otvorite svoje srce i otkrijete osećanja. Ne plašite se vezivanja i ne dozvolite strahovima da vas sputavaju da ostvarite lepu romanu. Moguć je pozitivan rasplet situacije na ljubavnom planu, a Jarčevi koji su zauzeti mogu se baš u ovom periodu odlučiti za zajednički život, preseljenje, putovanje ili proširenje porodice.

Kao što smo na početku rekli, septembar je mesec sreće, a za Jarca doneće posebno blagostanje!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!
preokret

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da advokat , Nebojša Živanović, po želji Radoslava Dragijevića oca osumnjičenog za teško ubistvo male Danke Ilić, Dejana Dragijevića više nije pravni zastupnik njega i njegove supruge Svetlane koja je dobila status zastićenog svedoka. Živanović koji je zastupao Dragijeviće pri davanju iskaza o slučaju ubistva dvogodišnje devojčice , pred tužiocem VJT u Zajecaru.

25.04.2024

11:40

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija