• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.09.2021

07:00

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 20. DO 27. SEPTEMBRA! Škorpije saznaju TAJNE na poslu, Strelčevi zaljubljeni u PRIJATELJA, a evo kome je odličan PERIOD ZA NOVAC

Pixabay

Horoskop

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 20. DO 27. SEPTEMBRA! Škorpije saznaju TAJNE na poslu, Strelčevi zaljubljeni u PRIJATELJA, a evo kome je odličan PERIOD ZA NOVAC

Podeli vest

Saznajte šta vam zvezde poručuju u narednoj nedelji

OVAN

Posao - Sve što planirate da realizujete na poslu treba da radite do kraja nedelje, jer će retrogradni Merkur da vam pomrsi konce od 27. septembra. Važne obaveze i pregovore treba da realizujete u sedmici koja dolazi, kako biste naredne nedelje mogli da odložite neke poslovne obaveze.

Ljubav - Mars u Vagi donosi vam češće svađe sa partnerom, pa ukoliko ste u braku treba da se pripremite za ovaj period. Venera u Škorpiji donosi vam rasprave jer smatrate da u vašem odnosu nedostaje strast.

Zdravlje - Slabije.

Foto: pexels.com

BIK

Posao - Mars i Merkur u šestom polju donosi vam dosta obaveza na radnom mestu. Pošto će situacija biti još više konfuzna od sledeće nedelje, potrudite se da završitre sve što vam je važno. Imaćete sadanju sa Vagama i Škorpijama.

Ljubav - Vaš partner skriva mnoge tajne, odnosno postoje neke stvari koje želi da zadrži samo za sebe i to opterećuje vaš odnos. Ukoliko ste slobodni, prijaće vam tajni flert sa osobom vazdušnog znaka.

Zdravlje - Slabije.

 

BLIZNACI

Posao - Merkur u lošim aspektima vas čini nervoznim, pa je najbolje da se pripremite sa stres. Ova nedelja će biti laka u odnosu na ono što dolazi naredne nedelje kada kreće retrogradni Merkur. Ovo nije period u kojem ćete postići neki značajan pomak na poslu.

Ljubav - Vi i partner se držite zajedno bez obzira na sve probleme na poslu. Dobar je period da pomognete voljenoj osobi, a i ona vama. Ukoliko ste slobodni, prijaće vam poznanstvo sa Vodolijom.

Zdravlje - Problemi sa bubrezima.

Foto: Pixabay

Najtačniji nedeljni horoskop

RAK

Posao - Mars u Vagi i retrogradni Merkur od 27.septembra donose vam porodične probleme u najavi. Ukoliko imate samostalni biznis, onda će vam biti teško da postaignete sve obaveze. Energija će vam biti na minimumu, pa je najbolje da ne ulazite u rasprave.

Ljubav - Imaćete manje energije da se nosite sa bilo kakvim razočarenjima jer ste osetljivi. Najbolje je da ne opterećujete voljenu osobu sa problemima. Moguća je kriza ako ste u braku.

Zdravlje - Lošije.

 

LAV

Posao - Fokusirani ste na finansije. Iako ćete imati i troškove, nedelja koja je pred vama je stabilna za novac. Mars u Vagi doprinosi da zauzimate čvrst stav prema okruženju, pa oštro branite svoje stavove. Iako ćete nekima delovati odsečno i bezobzirno, zapravo samo pokušavate da se odbranite od drugih.

Ljubav - Vaš partner ima poslovne probleme i zbog toga je odnos turbulentan. U ovom periodu vam se mnogo toga menja, po pitanju svakodnevnih navika, ali nemojte da mislite da je i partneru lako.

Zdravlje - Osetljiv stomak.

Foto: Pixabay

DEVICA

Posao - Merkur u drugom polju donosi vam troškove, a finansijski ćete biti zabrinuti od kraja naredne nedelje jer Merkur kreće retrogradno. Iskoristite nedelju koja je pred vama da rešite neke neodložne obaveze, kao i papirologiju,  jer će to sledeće biti otežano.

Ljubav - Željni ste dopisivanja i romtničnih poruka. Zbog toga pokušavate sve više da izrazite svoja osećanja. Ukoliko ste slobodni, flertovaćete preko poruka sa Škorpijom.

Zdravlje - Dobro.

 

VAGA

Posao - Mars u vašem znaku donosi vam dinamičan period, pa nećete moći da predahnete. Imate utisak da vi treba da budete glavni inicijator promena i niste daleko od istine. Nije vreme za neodlučnost nego za inicijativu. Očekuje vas manji novčani dobitak od Škorpije.

Ljubav - Mars u vašem znaku donosi vam nesuglasice. Koliko god pokušavali da izbalansirate odnos sa voljenom osobom, nešto će vam pokvariti plan. Ukoliko ste slobodni, moguće je da započnete romansu iz strasti.

Zdravlje - Slabije.

Foto: pexels.com

ŠKORPIJA

Posao - Mars u Vagi vam ne prija, pa ćete osetiti pad koncentracije na poslu. Ulazite u povučenu fazu kada će vam prijati da radite minimalno i budete izolovani od velikih obaveza. Na poslu ćete biti svedok raznih intriga i isplivaće tajne za koje niste znali.

Ljubav - Venera u vašem znaku doprinosi da ste veoma privlačni za osobe suprutnog pola. Ovo je nedelja u kojoj će početi nalet strasti i moguće je zaljubljivanje. Ukoliko ste slobodni, veorovatno ćete započeti novu romansu.

Zdravlje - Psihosomatski problemi.

 

STRELAC

Posao - Venera u Škorpiji donosi vam konfuzan perioid na poslu u kojem ne znate kome da verujete. Mnogo toga se dešava iza vaših leđa. Pojedini saradnici nisu iskreni prema vama, a imate osećaj da se nešto neobično dešava. Nije dobar period za bilo kakve važne odluke.

Ljubav - Brkate prijateljstvo i ljubav sa jednom osobom. Odnosno, više ste u dilemi da li je to nešto više ili samo prijateljski odnos. Ukoliko ste slobodni, prijaće vam Vage, a Škopije će vam biti opsesivno zanimljiive.

Zdravlje - Slabije.

Foto: Pixabay

JARAC

Posao - Mars, Merkur i Sunce u Vagi donosi vam stresan period na poslu. Najviše će vas nervirati što su na poslu oko vas neodlučlne osobe koje ne znaju šta hoće. Tako ćete biti na klackalici između dve opcije koje vam se uopšte ne dopadaju.

Ljubav - Nemojte da dozvolite da ljubav trpi zbog posla. Bacili ste oko na jednu Škorpiju koju znate iz kruga prijatelja. Tu može da se rodi nova romansa, ako ne budete samo fokusirani na stres na radnoom mestu.

Zdravlje - Lošije.

 

VODOLIJA

Posao - Ulazak planeta u Vagu vam donosi olakšanje. Imaćete više energije da se suočavate sa obavezama na radno mestu, a uspostavićete odlične kontakte sa inostranstvom. Na poslu će vam Škorpija biti težak saradnik, a Vaga odličan.

Ljubav  - Najbolje bi bilo da isplanirate putovanje sa voljenom osobom. Promena ambijenta bi vam prijala, jer svakodnevni tempo vam ne odgovara. Ukoliko ste slobodni Vaga bi vam bila dobar partner. Nemojte da pristajete na flert na radnom mestu.

Zdravlje - Poboljšanje

Foto: pexels.com

RIBE

Posao - Zbog retrogradnog Jupitera rešavate stare probleme na poslu i to vas psihički opterećuje. Stalno imate utisak da idete dva koraka unazad, a jedan napred. Ono što je dobra vest, to je da je sledeća nedelja odlična za finansije. Takođe, moguće je da dobijete neko sponzorstvo.

Ljubav - Pripremite se za nestabilan period u ljubavi. Kada Merkur 27.septembra krene retrogradno, onda će uslediti povratak starih ljubavi. U svakom slučaju nije dobar period za početak nove romanse. Privlačne su vam Škorpije.

Zdravlje - Bolje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!
Realna opasnost

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!

Rasprava o legitimnosti Vladimira Zelenskog posle 20. maja ove godine "možda neće biti neophodna", poručio je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. Podsetimo, predsednička ovlašćenja Zelenskog ističu u noći 21. maja. Brojni politički i vojni analitičari smatraju kako bi to moglo da znači da Ukrajina neće postojati?!

28.03.2024

20:04

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija