• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sensa/informer.rs

21.09.2021

11:15

ASTRO ALARM! DANAS JE PUN MESEC U RIBAMA! Do večeras STIŽE BURA osećanja - kulminacija za 4 ZNAKA

Pixabay

Horoskop

ASTRO ALARM! DANAS JE PUN MESEC U RIBAMA! Do večeras STIŽE BURA osećanja - kulminacija za 4 ZNAKA

Podeli vest

Pun Mesec u Ribama povezan je da prenaglašenim osećanjima i nakupljenim frustracijama, tako da ne treba da se iznenadite ako danas budete razdražljivi

Pun Mesec biće najteži za same Ribe, Strelčeve, Blizance i Device.

Razmislite o onome za šta više ne želite da se držite. Pošaljite tome ljubav i zahvalnost, a zatim pod jakim svetlom Punog Meseca udahnite sve novo. Neptun, planeta iluzija, snova i intuicije veoma je aktivan pod ovim punim mesecom. To je zbog činjenice da pada samo 7 stepeni od Punog meseca.

Kad god je Neptun aktivan, može stvoriti malo maglovite energije. Možda ćemo se osećati kao da hodamo kroz gustu šumu, nesposobni da vidimo šta nas čeka. Možda će biti teže donositi odluke ili razmišljati bistrog uma. Neptun takođe može izazvati naše emocije, omogućavajući nam da vidimo šta mehuri ispod površine. Pod njegovim prisustvom, možda nećemo moći da analiziramo ono što osećamo, već ćemo se jednostavno zateći kako opadamo i tečemo između jednog prostora osećanja i sledećeg. Pod vodenim punim Mesecom poput ovog, najbolje je ako se krećemo otvorenog srca. Pokušaj da razumemo stvari našim racionalnim umom može samo povećati zabunu. Ali, ako pustimo naše misaone procese da prođu na trenutak, i umesto toga skliznemo na mesto osećanja, možda ćemo moći da intuitivno dobijemo odgovore koje tražimo.

Foto: Pixabay

Pun Mesec u Ribama

Na mnogo načina, ovo mesto nas poziva na septembarski pun Mesec. Poziva nas da izađemo iz našeg racionalnog uma u svoj prostor osećanja. Poziva nas da se odvojimo od traženja dokaza i umesto toga, dozvolimo sebi da se povežemo sa svojim osećanjima. U stvari, dok ovo čitate, pokušajmo sa brzom vežbom koja će vam pomoći da otelotvorite ovaj prostor. Stavite ruku na srce i zatvorite oči. U ovom trenutku se zapitajte:

"Koje tri reči opisuju kako se trenutno osećam?" 

Možda ćete se samo iznenaditi koji odgovori lebde u vašoj svesti. Ponekad kada radimo ovu vežbu, možemo da pređemo iz rasuđivanja u dublji i povezaniji prostor. Ponekad nismo ni svesni kako se zaista osećamo dok ne dozvolimo ovu vrstu svesti. Ova mala praksa može vas odmah povezati sa vašim emocionalnim telom, pa vam čak može pomoći da razumete sebe na dubljem nivou. Naše emocije nisu uvek naša istina, ali su uvek validne i mogu biti vodiči o tome šta nam je potrebno da istražimo, pogledamo ili dublje zaronimo. Emocije mogu zavarati, pa je najbolje da ih ne etiketirate i ne osuđujete. Umesto toga, dozvolite im. Zamislite ih kao posetioce, koji dolaze i odlaze, opadaju i teku. 

Neptun je takođe snažno povezan sa vodom i okeanima. Provođenje vremena u blizini mora u ovom trenutku može biti visoko terapeutsko, kao i topla kupka ili čak održavanje dodatne hidratacije. Programiranje vode za piće kristalima, namerama i molitvom takođe je odličan način da iskoristite ovu energiju. Kao i trošenje vremena na kreativne projekte. Ovaj pun Mesec u Ribama, zajedno sa energijom Neptuna, čini fantastičnu kombinaciju za sve umetničke poduhvate. Ako radite na kreativnom polju ili imate kreativan projekat koji želite da pokrenete, ova energija Punog Meseca je samo božanska i obezbeđena podrškom.

Foto: Pixabay

Ovo se takođe može manifestovati kao osećaj potrebe za bekstvom od stvarnosti ili bekstvom od pritisaka našeg života. Iako neki oblici eskapizma mogu biti zdravi, postoje i drugi oblici koji nam mogu naškoditi. Ovo je samo nešto čega treba biti svestan pod energijom ovog punog Meseca u Ribama. Ako osećate potrebu da pobegnete, pokušajte sebi obezbediti zdrave izlaze poput meditacije, pisanja dnevnika, sklupčanja uz dobru knjigu ili čak gledanja filma. Nažalost, u ovom životu možemo pobeći samo toliko dugo, pre nego što stvarnost ponovo ne pokuca na naša vrata. Znajte da imate snage da se nosite sa svime što vam kuca na vrata. Znajte da ćete, ako tražite, pronaći podršku koja vam je potrebna za kretanje kroz sve što vam je teško za srce.

Pun Mesec je uvek dobro vreme za okončanje nezdravih navika ili izbora načina života, pa iskoristite ovu energiju u svoju korist. Verujte svojoj intuiciji i koristite svoje šesto čulo za kretanje kroz sve izazovne prepreke koje se pojavljuju, piše Sensa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!
preokret

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da advokat , Nebojša Živanović, po želji Radoslava Dragijevića oca osumnjičenog za teško ubistvo male Danke Ilić, Dejana Dragijevića više nije pravni zastupnik njega i njegove supruge Svetlane koja je dobila status zastićenog svedoka. Živanović koji je zastupao Dragijeviće pri davanju iskaza o slučaju ubistva dvogodišnje devojčice , pred tužiocem VJT u Zajecaru.

25.04.2024

11:40

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija