• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: astrousluge.com

24.09.2021

09:08

OVO SU 4 NAJSPONTANIJA HOROSKOPSKA ZNAKA! Da li ste među NJIMA

Horoskop

OVO SU 4 NAJSPONTANIJA HOROSKOPSKA ZNAKA! Da li ste među NJIMA

Podeli vest

Čini se da astrologija ima odgovor za sve u životu i ne zaustavlja se samo na predviđanju našeg spoljašnjeg identiteta ili romantične kompatibilnosti

Svaka planeta u astrologiji upravlja različitim aspektima naše ličnosti, uključujući motivaciju koja stoji iza naših postupaka.

Vaša karta rođenja može otkriti da li ste tip horoskopskog znaka kome je potreban plan puta za svaki izlet ili ukoliko ste jedan od spontanijih horoskopskih znakova verovatno imate naviku da delujete u žaru trenutka, pišu Astrousluge.com

Ovan (21. mart - 19. april)

Kao Ovan, ozloglašeni ste po svojim impulsivnim i često nepromišljenim odlukama. Zbog vaše velike energije vi ste profesionalac u poentiranju u poslednjem trenutku. A čak ste poznati i po tome što impulsivno kupujete skupu tašnu ili dizajnerske patike, zahvaljujući vašoj vladajućoj planeti Mars - koja upravlja odlučnošću, agresivnošću i, pogađate, spontanošću.

Marsov uticaj čini Ovnove strastvenim ljubavnicima i uzbudljivim pojedincima. Kad ih privuče neko, ne mogu a da ne budu direktni u svom pristupu.  Njihov ishitren romantični stil nekima se može smatrati srčanim, a drugima bezobzirnim.

Foto: Pixabay

Najspontaniji horoskopski znaci

Blizanci (21. maj - 20. jun)

Blizanci, vi ste jedan od mislilaca zodijaka, ali ste i promenljivi znak što vas čini još prilagodljivijim. Zbog vaše nepredvidive prirode, može biti teško odrediti u kom pravcu ćete krenuti - što verovatno objašnjava zašto vaši prijatelji tako teško drže korak sa vama.

Blizancma je vladajuća planeta Merkur, pa spontano gravitiraju ljudima, situacijama i scenarijima koji izazivaju njihovu znatiželju. Njihov najveći strah je stagnacija, pa nije ni čudo što Blizanci mogu reagovati prilično impulsivno.

Strelac (22. novembar - 21. decembar)

Hiroviti Strelac, najpoznatiji je po svom slobodnom stavu. Kao doživotni učenik, željan lutanja, ne bi trebalo iznenaditi saznanje da ste jedan od najspontanijih horoskopskih znakova. Vaša vladajuća planeta je srećni Jupiter, koji takođe predstavlja intelektualno istraživanje, pa ste skloni da pustite radoznalost da vas odvede na nepoznata mesta, a vi ste uvek spremni za avanturu .

Priroda Strelca koja traži uzbuđenje prati vas i u romantičnom životu. Kada neko poseban uhvati vaš pogled, brzo prelazite u akciju. Neustrašivo prihvatate činjenicu da je bolje suočiti se sa odbijanjem ili razočaranjem nego se pitati- Šta ako?

Vodolija (20. januar - 18. februar)

Vodolija je jedan od najspontanijih horoskopskih znakova. Pažljivo planiranje nije u vašoj prirodi i skloni ste da stremite novim neobičajenim situacijama i trenucima, što vas često dovodi do različitih izbora. Na primer, jednog trenutka se prijavljujete na čas grnčarstva, a sledećeg učite novi jezik samo zato što vam se dopada!

Zbog vaše odanosti , nezavisnosti i nekonvencionalnosti, često donosite  nagle, naizgled nepromišljenje odluke. Uran, planeta nepredvidivosti i promena je vaš vladar. Međutim, impulsivnost ponekad vas može dovesti u teške sukobe, posebno sa autoritetima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija