• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.09.2021

07:00

MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR! Retrogradni Merkur GAZI jače NEGO ikada! Lavovi AKTIVNI na svim poljima, Strelčevima više STRASTI, a evo kome se vraća STARA LJUBAV

Pixabay

Horoskop

MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR! Retrogradni Merkur GAZI jače NEGO ikada! Lavovi AKTIVNI na svim poljima, Strelčevima više STRASTI, a evo kome se vraća STARA LJUBAV

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde u oktobru mesecu...

OVAN

Posao - Retrogradni Merkur kreće 27.septembra i doneće vam komplikacije na radnom mestu. Niti ćete razumete šta se od vas očekuje, a ni saradnici vas. Potrebno je da budete strpljivi ako želite bilo šta da postignete, jer ćete na poslu ići korak napred, a nazad dva. Prva polovina oktobra je loša za partnerske odnose na poslu, pa probajte da ne insistirate nešto za šta niste sigurni da ste u pravu.

Ljubav  - Tokom oktobra dolazi do haotičnog perioda u ljubavi, jer ćete imati više od jedne prilike za romansu. Bićete neodlučni između dve osobe, a ukoliko ste u braku, putovanje je pravo rešenje. Odnosno, promena ambijenta bi poboljšala odnos sa stalnim partnerom. Ukopliko ste slobodni, Strelčevi bi vam bili idealni za ljubav.

Zdravlje - Imaćete probleme koje niste rešili u prethodnom periodu.

 

BIK

Posao - Retrogradni Merkur u šestom polju donosi vam turbulentan početak meseca na poslu. Imaćete probleme da realizujete svoje planove. To ćete stresno proživljavati jer imate utisak da su ljudi oko vas stabilniji, a nisu. Treba da se pripremite za nestabilne odnose i poslovne odluke koje će biti na klackalici. Imaćete ponudu za drugi posao, ali to treba da sačeka drugu polovinu oktobra.

Ljubav - Mars u Vagi donosi vam nemir u ljubavi zbog posla.To znači da ćete dozvoliti da poslovna situacija utiče na vaš emotivni život. Flert na radnom mestu nije pametna stvar, ali će vam biti izazov. Privlče vas Vage i Strelčevi.

Zdravlje - Dobro.

Foto: Pixabay

Mesečni horoskop za oktobar

BLIZANCI

Posao - Retrogradni Merkur uneće potpunu konfuziju u sve oblasti vašeg života. Treba da imate u vidu da niste trenutno prava osoba za racionalne procene. Na poslu će biti dosta nerazumevanja. Oštro ćete braniti svoje stavove čak i kada ne budete bili u pravu. Ne treba da očekujete bitan pomak na poslu u prvom delu oktobra.

Ljubav - Šanse za ljubav su vam bolje nego za posao. Savet je da se ne vraćate na staro, nego budete fokusirani ka budućnosti. Mnogi pripadnici vašeg znaka imaće priliku da se pomire sa nekim iz prošlosti. Zanimljive su vam Vage, Strelčevi i Vodolije. Ukoliko ste u braku, dobar je period za proširenje porodice.

Zdravlje - Slabije.

 

RAK

Posao - Planete u Vagi vam ne odgovaraju, pa nemate dovoljno energije da se borite sa svakodnevnim  pritiskom. Venera u Strelcu donosi vam pomoć prijatelja na poslu, pa imajte u vidu da jedan Strelac može da vam donese dobre vesti. Pokretanje samostalnog biznisa u ovom peirodu nije rešenje. Finansije su vam nestabilne.

Ljubav - Pokušajte da ne opterećujete partnera sa svojim konfuznim stanjima. Venera u Strelcu vam donosi flert na radnom mestu. To je jedna atraktivna osoba koja će vam zapasti za oko. Prijaju vam Strelčevi, a sa Vagama ćete imati kompikovan odnos.

Zdravlje - Slabo.

Foto: Pixabay

LAV

Posao - Mesec oktobar je u znaku pojačane komunikacije. Telefon će vam zvoniti non stop, a biće i puno pregovora i kraćih putrovanja. Zbog retrogradnog Merkura prva polovina oktobra je veoma nestabilna za finansije. Imaćete i troškove koji nisu bili predviđeni. Za potpisivanje ugovora i završavanje paprilogije koristite drugu polovinu oktobra.

Ljubav - Venera u Strelcu donosi vam uživanje u ljubavi i zaljubljivanje. Imate sve šanse da ostvarite jedan romantičan i strastven odnos sa osobom koju ćete sresti na mestu javnog tipa. Ukolliko ste slobodni, flertovaćete preko poruka, a uz to i dobiti poziv za zabavu na koju treba da odete.

Zdravlje - Dobro.

 

DEVICA

Posao - Vi ćete biti znak koji je najviše pogođen retrogradnim Merkurom, tako da treba da se pripremite za stresn period. Retrogradni Merkur će najviše uticati na vaše finansije, pa ćete imati troškove. Čućete za novu poslovnu ponudu od strane osobe sa kojom ste ranije sarađivali. Verovatno se radi o Vodoliji ili Vagi.

Ljubav - Partner pokušava da razume stranja kroz koja prolazite, ali zapamtite da je najvažnije da ne donosite radikalne odluke.To je važno jer trenutno niste racionalni, a opterećeni ste finansijskom situacijom. Ovo će trajati do pred kraj meseca , kada će se sve vratiti u normalu.

Zdravlje - Osetljivo.

Foto: Pixabay

VAGA

Posao - Mars i Sunce u vašem znaku donose vam priliku da budete inicijator promena, ne samo na poslu, nego i na drugim poljima. Željni ste novih izazova i potrebna vam je dinamična atmosfera. Rapsoloženi ste za promene. Ovo je mesec kada možete da zaradite više novca nego u septembru.

Ljubav - Partner će biti iznenađen vašom potrebom da budete dominantni u odnosu. Zbog potrebe za nametanjem stavova partneru, možete da imate rasprave. Ukoliko ste u braku, imaćete česte svađe oko novca. Ako ste slobodni, pod uticajem strasti uletećete u vezu Ovnom ili Škorpijom. Ovo je mesec flerta preko poruka.

Zdravlje - Dobro.

 

ŠKORPIJA

Posao - Mars u polju tajni donosi vam nestabilan period na poslu u kojoj će vam biti teško da pronađete oslonac na poslu. Sve će delovati drugačije nego što jeste, tako da treba da se čuvate osoba koje vam rade iza leđa. Mesec oktobar je povoljan za finansije i posredstvom Strelca možete dodatno da zaradite.

Ljubav - Veoma ste misteriozni i ne otkrivate svoje prave namere, čak ni osobama koje vam se dopadaju. Prija vam osećaj da zadržavate stvari za sebe. Ukoliko ste slobodni, Strelčevi će vam biti privlačni, kao i osobe koje dolaze iz inostranstva.

Zdravlje - Nesanica i psihološki problemi.

Foto: Pixabay

STRELAC

Posao - Venera u vašem znaku donosi vam uspešan mesec na poslu. To je ujedno i prilika za novu poslovnu šansu, a jedno je sigurno, da ćete svakoga osvojiti svojim ličnim šarmom. Mnogi će želeti da sarađuju sa vama, a prijetelji će vam biti velika podreška. Ukoliko planirate da promenite posao, pred vama je odličan mesec za tako nešto.

Ljubav - Venera vam donosi nove strasti, a retrogradni Merkur povratak stare ljubavi. Ukoliko razmišljate da se pomirite sa nekim iz prošlosti, to nije pravo rešenje. Bolje je da se okrenete nečem novom jer ćete imati nova poznanstva. Bićete neodoljivi za osobe suprotnog pola.

Zdravlje - Odlično.

 

JARAC

Posao - Planete u Vagi donose vam prekretnicu na radnom mestu. Doći će do nekih promena, ali ne naglih. To će biti dovoljno da vas izbaci iz koloseka. Bićete u velikoj dilemi, a jedna osoba će vam dati lažna obećanja u vezi pozicije u karijeri. Čuvajte se loših pregovora.

Ljubav - Gajite tajna osećanja prema osobi vatrenog znaka. To je neko ko je duhovit i šarmantan. Iako ste skloni tajnim vezama, to nije najbolje rešenje. Ukoliko ste u braku, vaš odnos će biti poljuljan zbog skrivenih osećanja prema nekome.

Zdravlje - Slabije.

Foto: pexels.com

VODOLIJA

Posao - Iako je Merkur retrogradan, za vas neće biti toliko problema. Planete rade za vas u ovom periodu, pa je odličan momenat za saradnju sa inostranstvom ali i putovanja. Lep period ukoliko se bavite izdavaštvom. Imaćete veliku pomoć prijatelja i to u znaku Strelca. Neko će se potruditi da vam pomogne da ostvarite plan koji vam je bio važan.

Ljubav - Ukoliko ste razvedeni, mesec oktobar donosiu vam novo poznanstvo. Ako niste, onda se ljubav rađa iz prijateljstva. Strelčevi će vam biti privlačni. Prijateljska podrška će vam biti važna u ovom periodu i zbog toga i možete da se zaljubite u prijatelja.

Zdravlje - Dobro.

 

RIBE

Posao - U ovom periodu finansije su vam prioritet! Bavite se tuđim novcem, odnosno nekim sponzorstvima za projekte. Pojedine Ribe bave se pitanjem nasledstva. Komunikacija tokom oktobra će biti pojačana i to u vezi sa pitanjem vaše karijere. Imate velike ambicije,  ali smatrate da zalužujete i veću zaradu. Nije isključeno ćete očekivati novac koji kasni.

Ljubav - Retrogradni Merkur donosi vam povratak stare ljubavi. Međutim, treba da imate u vidu da to može da bude neko koga niste preboleli, ali nije najbolji momenat za pomirenje. Generalno gledano, povratak na staro vam neće prijati. Probajte da se okrenete budućnosti i novim osobama.

Zdravlje - Dobro.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod
Politika

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je danas da je jučerašnja sednica SB UN kasnila, zbog toga što je predsednica privremenih prištinskih inistucija Vjosa Osmani uvela na sednicu ljude koji nisu prethodno najavljeni i da je namera tog postupka bila da se Srbi pred međunarodom zajednicom predstave kao zločinački narod i da su odgovorni za navodnih 20.000 silovanja.

23.04.2024

11:56

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija