• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: krstarica.com/Informer.rs

28.09.2021

12:10

NE TREBA IM VEROVATI! Ovi horoskopski znaci ne umeju da čuvaju tajne!

Horoskop

NE TREBA IM VEROVATI! Ovi horoskopski znaci ne umeju da čuvaju tajne!

Podeli vest

Prijatelji su tu da nam pomognu i da saslušaju naše najveće tajne. Međutim, mnogi ne umeju da drže jezik za zubima, pa tako rado otkrivaju detalje iz tuđih života

Evo tri horoskopska znaka kojima ne treba verovati.

1. Ribe

Ovo su inteligentni ljudi. Oni znaju kada i kako mogu da obave svoj posao. Iako stvaraju dobra prijateljstva, nije uvek dobro verovati Ribama. Razlog? Kada dođe vreme, neće im smetati da nekome otkriju vašu tajnu.

Većinu vremena Ribe su opsednute sobom, a ako bude potrebno, neće imati ništa protiv da izaberu sebe umesto nekog drugog. Dakle, sledeći put kada se poverite Ribama, možete očekivati ​​neočekivano.

Foto: Shutterstock

Kada se poverite Ribama, možete očekivati nešto ​​neočekivano!

2. Strelac

To su ljudi koji vole zabavu i entuzijazam. Njihovo zadovoljstvo im je prioritet.

Ako se sa vama dobro zabavljaju, sve je u redu, ali ako i kada se stvari pokvare među vama, ne bi trebalo da očekujete ​​da će zadržati vaše poverenje. Njihova mantra je: ‘Ako činite dobro, dobro će vam se i vratiti’.

3. Lav

Lavovi su opušteni i veseli ljudi. Dobri su prijatelji i njih je dobro imati uza sebe.

Oni sigurno neće slomiti nečije poverenje sve dok tu ne dođe u pitanje cena njihovog dostojanstva i/ili dostojanstva njihove porodice. Zato je bolje da imate na umu i da pazite šta govorite Lavu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija