• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.10.2021

07:00

HOROSKOP ZA SUBOTU 2. OKTOBAR: Device mogu dobiti neku sjajnu priliku za rad u inostranstvu, a OVAJ ZNAK očekuje uvećan obim posla!

Horoskop

HOROSKOP ZA SUBOTU 2. OKTOBAR: Device mogu dobiti neku sjajnu priliku za rad u inostranstvu, a OVAJ ZNAK očekuje uvećan obim posla!

Podeli vest

Saznajte šta vam zvezde poručuju

OVAN 

LJUBAV: U periodu ste kada imate mnogo prilika za flert I zabavu, pa ste malo prezasićeni. POSAO: Danas ćete imati sreće u sferi posla, pogotovo u partnerskom poslu. ZDRAVLJE: Promenljivo.

BIK 

LJUBAV: Moguće su novine u vašem ljubavnom životu. Možda ćete napraviti neku promenu. POSAO: Povoljan period za finansije, ali nemojte se upuštati u rizične investicije. ZDRAVLJE: Stres loše utiče na vaše zdravlje.

Foto: Pixabay

Bikove očekuju novine u ljubavnom životu

BLIZANCI  

LJUBAV: Moguće je da razvijete interes za nekog s kim komunicirate preko socijalnih mreža. POSAO: Moguć kvar sredstava za rad, ali inače solidan dan za posao. ZDRAVLJE: Problemi sa krvnim pritiskom.

RAK  

LJUBAV: Boravak u prirodi je bitan za vašu emotivnu ravnotežu, kao I mogućnost da se osamite s vremena na vreme. POSAO: Moguć uspeh I uvećan obim posla. ZDRAVLJE: Osetljivi disajni putevi.

LAV  

LJUBAV: Bitno je da budete kompatibilni sa partnerom ne samo u emotivnom smislu, već takođe fizički I mentalno. POSAO: Promena karijere ili promena nadređenih. ZDRAVLJE: Pad vitalnosti.

DEVICA  

LJUBAV: Vaša pažnja je skrenuta sa vašeg ljubavnog života na poslovne obaveze. POSAO: Možete dobiti neku sjajnu priliku za rad u inostranstvu ili u nekoj visokobrazovnoj ustanovi. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

Foto: Pixabay

VAGA 

LJUBAV: Bićete popularni kod svih pa I osobe koja vas interesuje. Lako možete uspostaviti kontakt. POSAO: Doživećete blokadu u ovoj sferi. Verovatno u vidu nadređene osobe. ZDRAVLJE: Stabilno.

ŠKORPION  

LJUBAV: Vrlo ste privlačni svima, pogotovo poslednjih dana. Zbog toga je moguća nova ljubav. POSAO: Mogu se desiti velike promene na poslu. ZDRAVLJE: Solidnog ste zdravlja.

STRELAC  

LJUBAV: Čeznućete za putovanjima, pogotovo nekim daljim koja podrazumevaju avanturu u dvoje. POSAO: Vrlo ste kreativni I entuzijastični, što je dobro za vašu karijeru. ZDRAVLJE: Moguća glavobolja.

JARAC 

LJUBAV: Znaćete tačno šta I kada da kažete zbog čega ćete dobiti ono što želite u ovoj sferi. POSAO: Rad u sferi kreativnosti ili prijatan dan na poslu. ZDRAVLJE: Solidno.

VODOLIJA 

LJUBAV: Nećete se dovoljno posvetit svom ljubavnom životu da biste mogli bilo šta da očekujete. POSAO: Promena na bolje. Vaš trud će se uskoro isplatiti. ZDRAVLJE: Solidnog ste zdravlja, ali se previše forsirate.

Foto: Pixabay

RIBE

LJUBAV: Imate I previše prilika u ljubavi, zbog čega vam fali fokus. POSAO: Logistički ili administrativni problem vam mogu otežati da postignete ono što se od vas očekuje. ZDRAVLJE: Budite oprezni u saobraćaju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija