• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sensa

30.09.2021

10:31

3 ZNAKA OČEKUJE SREĆA I BLAGOSTANJE DO 22. OKTOBRA! Stiže MOĆAN ASTRO period

Pixabay

Horoskop

3 ZNAKA OČEKUJE SREĆA I BLAGOSTANJE DO 22. OKTOBRA! Stiže MOĆAN ASTRO period

Podeli vest

Astrolozi tvrde da je vladavina Vage veoma dobar period koji će prijati pojedinim horoskopskim znacima

Iako je Merkur retrogradan, Vaga je znak koji simbolizuje harmoniju, ljubav i balans, pa će određenim znacima omogućiti da negativni aspekti utiču na njih.

Blizanci

Dragi Blizanci, toliko ćete napredovati kroz sezonu Vage da čak ni moćni retrogradni Merkur neće moći da sruši vaše planove. Vaša kreativnost je na visokom nivou, pa se fokusirajte na aktivnosti koje u vama bude radost i optimizam. Ovo je odličan period da se pojačaju strasti u svemu što radite, ali posebno u vezi sa partnerom. Srce slobodnih Blizanaca otvoreno je za novu romansu. Izlazite, družite se i uživajte u hobijima.

Foto: Pixabay

Vladavina Vage donosi dobar period

Devica

Sunce u Vagi donosi vam sjajnu ravnotežu, posebno u polju finansija. Moguće je da su se mnoge Device istrošile u prethodnom periodu, ali sada možete sve vratiti na staro, čak učiniti da novčana situacija bude bolja. Iako će retrogradni Merkur pokušati da spreči vaše blagostanje, uz promenu navika i dobru organizaciju, uspešno privlačite obilje, piše Sensa

Strelac

Leto je možda prošlo, ali vladavina Vage će produžiti periode zabave sa Strelčeve. Stičete nova prijateljstva i inspirisani ste za pozitivne promene u svom životu. Svi prethodni sukobi se stišavaju i očekuje vas potpuni mir. Pravo je vreme da se povežete sa svim dragim ljudima, a pozitivno raspoloženje i optimizam pomažu vam da napredujete i na polju karijere.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK DO OKTOBRA DOŽIVEĆE VELIKU PREKRETNICU
Horoskop

OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK DO OKTOBRA DOŽIVEĆE VELIKU PREKRETNICU

Septembar je mesec pun izazova, bar tako tvrde astrolozi. Osećamo da nas leto još uvek nije napustilo, još uvek nam zraci Sunca greju kožu, a svi pričaju o letnjim doživljajima, vraćaju se sa odmora puni energije. To je razlog zašto je septembar jedan od najlepših meseci u godini, ali za jedan horoskopski znak on će biti i više od toga

14.09.2021

13:24

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija