• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sensa

01.10.2021

13:00

MLAD MESEC U VAGI MENJA NAŠU SUDBINU! Evo kakve PROMENE nam STIŽU 6. OKTOBRA

Horoskop

MLAD MESEC U VAGI MENJA NAŠU SUDBINU! Evo kakve PROMENE nam STIŽU 6. OKTOBRA

Podeli vest

Sledeći važan period koji nam dolazi je mlad Mesec u Vagi 6. oktobra i on će imati snažan uticaj na našu sudbinu

Osim Meseca, u znaku Vage su Sunce, Merkur i Mars. Energija Vage je pronalaženje ravnoteže, traženje sredine i sagledavanju stvari sa obe strane. Vaga ima dar da može uravnotežiti apsolutno svaki segment života, pa svako dobija svoje parče kolača. Ovo je period jedinstva i harmonije, pa posebno ga iskoristite za unapređenje emotivnih i ljubavnih odnosa.

Na dubljim nivoima, energija Vage odnosi se na saradnju. Radi se o radu u harmoniji sa drugima, sa prirodom i sa celim životom. Ali, Vaga nas i opominje da sada ne treba da se trudimo da se dopadnemo drugima, da se pretvaramo i prilagođavamo kako bi u ljudima izazvali varnice. Sada je trenutak da se dopadnete sebi - baš takvi kakvi ste, bez vela zablude.

Mlad Mesec donosi uvek fantastično vreme za promene i postavljanje temelja za nove navike, pa ako postoje stvari koje više ne funkcionišu u vašem životu, ovo bi bilo savršeno vreme da napravite neke izmene i unesete više ravnoteže u svoj život. Gde ste previše davali ili primali? Kako možete promeniti ovu dinamiku da biste stvorili više ravnoteže i harmonije?

Foto: pexels.com

Mlad Mesec u Vagi

Jupiter, koji trenutno putuje retrogradno u znaku Vodolije veoma je aktivan tokom mladog Meseca u Vagi. Kao planeta obilja, podseća nas da živimo u svetu punom mogućnosti i da imamo izbor za sve u životu. Takođe, ukazuje da u ovom svetu postoji mnogo nepravdi, ali mi možemo probuditi ljubav u svom srcu i pronaći načine da stvorimo osećaj ravnoteže iznutra, piše Sensa.

Ako smatrate da energija obilja nedostaje u vašem životu, razmislite koliko negujete i razvijate zahvalnost. Kada ste zahvalni, velikodušni i verujete da je sve taman, a i da će doći bolje, onda bolje zaista i dođe. Oktobarski mlad Mesec je divno vreme da se povežete sa obiljem, da znate da ste ga dostojni, da ga primite, da se napunite njime, a zatim da ga podelite sa nekim kako bi došlo do te magične oktobarske ravnoteže.

Istog dana, 6. oktobra, kada je mlad Mesec i Pluton počinje direktan hod i pojačava našu moć, energiju, percepciju. Pluton je planeta ponovnog rođenja i transformacije. Ponekad može doneti duboke i dugotrajne završetke, ali to je samo zato da bismo uzeli ono što je prošlo i prepravili ga u nešto novo. Pošto je Pluton bio retrogradan u poslednjih nekoliko meseci, osvrnite se na vremenski period između oktobra 2020. i aprila 2021. Šta je nestalo, a šta se ponovo rodilo u tom periodu perioda? Kako ste se transformisali?

Kombinacija Plutonove i Mesečeve energije podstiče vas da razmislite o transformacijama u svom životu. Budite ponosni na sebe kada ste otpustili i napustili ono što nije valjalo, a srećni zbog toga što ste imali hrabrosti da prigrlite nešto drugo.

Iskoristite ovaj novi mesečev ciklus za stvaranje, pozitivne promene i dupliranje svega što je dobro u životu. Neka magija krene!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE
Politika

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE

Stalna predstavnica Srbije pri Savetu Evrope Suzana Grubješić izjavila je večeras da je debata u Parlamentarnoj skupštini SE o prijemu tzv. Kosova bila neravnopravna i naglasila da su izveštaj i čitava sprovedena procedura bile protiv osnovnih principa, vrednosti i normi na kojima ta organizacija počiva, a koja se prema njenoj oceni, sve više pretvara u političku organizaciju.

16.04.2024

22:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija