• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.10.2021

14:10

JEDNO PITANJE OTKRIVA SVE! Evo šta treba da pitate svaki HOROSKOPSKI ZNAK da biste ga UPOZNALI

pexels.com

Horoskop

JEDNO PITANJE OTKRIVA SVE! Evo šta treba da pitate svaki HOROSKOPSKI ZNAK da biste ga UPOZNALI

Podeli vest

Koliko god da mislite da poznajete znakove zodijaka, postoje skrivene stvari o kojima ne žele da razgovaraju, ali ako znate šta da ih pitate, onda ćete saznati kakvi su ustvari

Zbog toga je najbolje da pitate Lava gde vidi sebe za desetak godina. Blizanac voli da priča o svemu, ali nije navikao da ga pitate čega se najviše plaši.

1. Ovan 

Najbolje pitanje za muškarca Ovna je: Koji je tvoj najveći uspeh u životu?

U zavisnosti kako bude odgovorio, znaćete da li je agresivniji ili ima dobre namere. Takođe ga pitajte nešto o njegovim najvećim vrednostima.

2. Bik 

Najbolje pitanje za muškarca Bika je: 'Koliko si puta bio zaljubljen?'

Bik jako voli, pa je važno da znate sa kim se upuštate u vezu. Bio će iskren i po pitanju svoje prošlosti, tako da pažljivo slušajte šta ima da kaže.

Foto: pexels.com

Horoskop

3. Blizanci 

Najbolje pitanje za njih je: 'Što te plaši?'

Blizanac često izlazi, pa je navikao na tipična pitanja o svojim bivšima i sebi, ali ono na što nije navikao je da ga pitaju o tome što ga plaši. Ako želite da uspori tempo, onda morate da ga pitate nešto ozbiljno kao što je ovo pitanje i onda ćete videti njegovo pravo lice.

4. Rak 

Najbolje pitanje koje možete postaviti muškarcu je: 'Koji je tvoj najčešći razlog za prekid veze?'

Rak izlazi s namerom da pronađe ono što mu treba u vezi, a ne ono što želi. Kad ga pitate ovo pitanje, nemojte mu dopustiti da se izvuče s jednostavnim odgovorima.

5. Lav 

Najbolje pitanje za njega je: 'Gde vidiš sebe za pet/deset godina?'

Lav uvek gleda u budućnost - budućnost svoje karijere, njegov odnos s vama i samim sobom - pa je pitanje gde se vidi za pet godina vrlo otkrivajuće pitanje. Ovo pitanje otkriće vam mnogo o Lavovima.

6. Devica 

Najbolje pitanje za njega je: Koja je tvoja ideja o savršenoj vezi?

On voli da ima potpunu kontrolu nad svim u svom životu, ali takođe nije od onih koji će vam naređivati. 

Foto: Pixabay

7. Vaga 

Najbolje pitanje za njega je: Koja je tvoja najbolja/najgora navika?

On misli da je veza puna romantike i iznenađenja zdrava, savršena i neverovatna. Ne zna da kupovina cveća neće izbrisati malu svađu od ranije tog dana. Međutim, ako ga naterate da odgovori na ozbiljna pitanja o sebi, to će svakako pomoći.

8. Škorpija

Najbolje pitanje za muškarca Škorpiona je: Što bi voleo da ljudi znaju o tebi?

Škorpion voli da bude u vezama, ali teško se otvara. Postavljanje ozbiljnih pitanja pomoći će vam da se povežete na dubljem nivou i na taj način će da se opusti. 

Foto: pexels.com

9. Strelac 

Najbolje pitanje koje možete postaviti ovom muškarcu je: 'Koji je tvoj najveći neuspeh u životu?'

Strelac je još jedan od onih znakova Zodijaka koji teško mogu usporiti i biti ozbiljni jer uvek traži sledeću veliku avanturu ili iskustvo u životu. 

Ako želite da zna da je njegovo srce na sigurnom s vama, morate mu pokazati da je ranjivost dobrodošla, čak i ako je i pomalo zastrašujuća. 

10. Jarac 

Najbolje pitanje koje možete postaviti ovom muškarcu je: 'Koje osobine mora da ima tvoj partner?'

Jedan od razloga zašto je tako teško zadržati Jarca zainteresovanim i srećnim u vezi je taj što je teško saznati njegove standarde. 

Foto: pexels.com

11. Vodolija

Najbolje pitanje za muškarca Vodenjaka je: 'Za šta se zalažeš u životu?'

Vodolija to možda neće reći naglas, ali će hteti sa vama da podeli svoje mišljenje. On je horoskopski znak koji uvek razmišlja o ozbiljnim stvarima.

12. Ribe 

Najbolje pitanje za njega je: 'Koji su tvoji najveći strahovi u vezi?'

Pitajte ga o njegovim najvećim strahovima, u vezama ili negde drugo, i sigurno ćete dobiti puno više nego što ste očekivali. Na taj način ćete mu pružiti uvid u to čega se zaista boji, piše YourTango. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija