• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: krstarica.com/Informer.rs

02.11.2021

18:15

TROŠE KAO DA SUTRA NE POSTOJI! Ova 3 horoskopska znaka bukvalno bacaju pare!

Horoskop

TROŠE KAO DA SUTRA NE POSTOJI! Ova 3 horoskopska znaka bukvalno bacaju pare!

Podeli vest

Ljudi rođeni u ovim horoskopskim znacima bukvalno troše kao da sutra ne postoji

Oni nikako ne umeju da raspolažu sa novčanim sredstvima!

Vaga

Vaga svaki dan živi kao da joj je poslednji, i notorno je loša s novcem. Obožava trendove, obožava šoping, i poslednji dinar će dati da bude lepa i doterana, makar to značilo da nema čime da plati račune. Vaga bi trebalo da, kako se bliži kraj meseca, izbegava da prolazi ulicama u kojima su joj omiljene prodavnice, izaći će odande bez dinara!

Foto: Pixabay

Novac

Strelac

Strelac, najveći sanjar zodijaka, pod vladavinom je Jupitera i uvek troši novac na stvari koje mu stimulišu um. Kod Strelca ćete naći zaprepašćujuće količine knjiga, najneobičniju hranu, platiće najskuplje putovanje, želi sebi da ugodi i napravi uspomene koje će potom negovati do kraja života. Strelac je, ipak, i znak koji voli da zarađuje i uvek nekako, negde, vodi računa o tome da mu ostane dovoljno para za neophodne stvari, makar mu one bile i dosadne.

Ribe

„Blentave“ Ribe nije da ne umeju s novcem, on ih samo nekako ne zanima, imaju važnije stvari kojima se bave, aili barem tako misle. Velikodušne su i s novcem, i sa svime što poseduju, zbog čega često krajem meseca jedva sastavljaju kraj s krajem. Ribe će najviše para potrošiti na svoj dom, na nove ukrase, nameštaj, lampe, dekoracije… Omiljene su mušterije tapetara i drugih majstora koji menjaju i ulepšavaju dom. Problem kod Riba je njihov dvostruki karakter, ono što im se ove nedelje dopadalo, već sledeće im je dosadilo zbog čega stalno traže, i troše, još.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija