• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.11.2021

07:00

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 8. DO 15. NOVEMBRA! Ovnovi će saznati za AFERU na poslu, Škorpije zatrpane OBAVEZAMA, a ovaj znak krije svoja OSEĆANJA

Pixabay

Horoskop

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 8. DO 15. NOVEMBRA! Ovnovi će saznati za AFERU na poslu, Škorpije zatrpane OBAVEZAMA, a ovaj znak krije svoja OSEĆANJA

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde u narednoj nedelji...

OVAN

Posao - Mars i Merkur u Škorpiji ukazuju da ćete saznati za neku neprijatnu situaciju na poslu. To se tiče finansija, pa treba da vodite računa šta kome pričate. Ovo je period u kojem isplivavaju afere, odnosno tajne koje su trebale da ostanu skrivene.

Ljubav - Intenzivno razmišljate o osobi koju poznajete preko posla. To je neko ko je proračunat, ali racionalan. Ovo je mnogo bolja nedelja za uspostavljanje emotivnih odnosa iako vam je na poslu teško.

Zdravlje - Slabije.

 

BIK

Posao - Iako je planetarna gužva u Škorpiji, trudite se da ostanete fokusirani na važne stvari, tako da ćete uspeti da se izborite sa obavezama. Neko sa posla će vršiti pritisak na vas, kako bi poljuljali vaše samopouzdanje, ali treba samo da budete mudri.

Ljubav - Kriza u ljubavi je počela i savet je da budete što otvoreniji prema osobi do koje vam je stalo. Što manje skrivenih namera i odnos će biti bolji. Ako ste slobodni, Škorpije će vam biti izazovne.

Zdravlje - Slabije.

Foto: Pixabay

Najtačniji nedeljni horoskop

BLIZNACI

Posao - Merkur u Škorpiji donosi vam stresan period na poslu. Biće ogovaranja i skrivenih namera, tako da budite sigurni da ništa nije onako kako izgleda da jeste. Verovatno će doći da nekih promena koje vam ne odgovaraju.

Ljubav - Veoma nestabilan period za emocije. Nalazite se na prekretnici između dve osobe. Nije najbolji momenat za početak nove romanse. Ako ste u braku, biće kriza.

Zdravlje - Lošije.

 

RAK

Posao - Planete rade za vas, pa izlazite iz minus faze. Imaćete mnogo više energije da se borite sa obavezama, a očekuje vas pozitivan preokret na svim poljima. Budite mudri i iskoristite moć planeta u Škorpiji. Očekuje vas veća zarada.

Ljubav - Zračite neverovatnom energijom na osobe suprotnog pola. To će vam prijati jer ste pomsilili da vam se ništa emotivno ne dešava . Mnogi pripadnici vašeg znaka će započeti vezu iz strasti.

Zdravlje - Dobro.

 

LAV

Posao - Sunce u Škorpiji vam ne odgovara, pa biste najradije otišli na odmor. Primetićete da vas zamarju i najmanje obaveze. Nikako nećete uspevati da se fokusirate na važne stvari. Ovo je period u kojem će vas mnogi nervirati.

Ljubav - Mnogi pripadnici vašeg znaka menjaju pogled na ljubav. Drugačije shavate odnose i moguće je da stanete na ludi kamen. Partner će insistirat da vaš odnos bude što ozbiljniji.

Zdravlje - Lošije.

Foto: Pixabay

DEVICA

Posao - Merkur u trećem polju donosi vam nove pregovore i pozive. To neće ići tako lako, naročito ako ne budete popustljivi. Osobe iz orkuženja će se truditi da vas nagovore da donesete jednu odluku. Telefon će vam zvoniti non stop, tako da je pred vama dinamična nedelja.

Ljubav - Ovo je prilika za popravljanje odnosa sa partnerom. Ukoliko ste slobodni, društvo jednog Jarca će vam prijati. Imaćete više poziva za izlaske na mesta javnog tipa.

Zdravlje - Dobro.

 

VAGA

Posao - Nedelja koja je pred vama je odlična za zaradu. Posredstvom Škorpije možete da zaradite. Razmišljate o kuproprodaji nekretnina i nije loše period za tako nešto. Fokusirani ste na finansije i dobar je period za ulaganje.

Ljubav - Posao i novac su vam najvažniji. Previše ste počeli da kalkulišete u ljubavi. Međutim, nije sve u materijalnoj koristi, jer su i emocije važne. Mislite o tome.

Zdravlje - Kostobolje.

Foto: Pixabay

ŠKORPIJA

Posao - Mars u vašem znaku donosi vam puno obaveza. Imate velika očekivanja ali ste spremni i da se pomučite za ono što vam je važno. Ovo je prilika da doživite lično transformaciju kroz nove izazove, tako da se slobodno upustite u dolazeće projekte.

Ljubav - Strast i ljubomora se mešaju u vama. Ipak spremiji ste da razgovarate o svojim osećanjima. Venera u Jarcu donosi vam ljubav u komšiluku ili na kraćem putovanju.

Zdravlje - Dobro.

 

STRELAC

Posao - Fokusirani ste na zaradu. Venera u drugom polju može da vam donese bolje plaćen posao ukoliko budete mudri. Imate puno tajnih neprijatelja i predosećate da nije sve kako treba. Ne treba da imate poverenja u Škorpije, a treba da se oslonite na Jarca.

Ljubav - Osećajnja su vam skrivena u ovom periodu. Neko internzivno razmišlja o vama ali u potaji. Nije dobar momenat da ulazite u tajne ljubavne veze. Loša pozicija Merkura Strelčevima koji su braku doneće rasprave.

Zdravlje - Psihološki problemi.

Foto: Pixabay

JARAC

Posao - U ovom periodu ćete uvideti da prijatelji pokušavaju da vas nagovore na određene poslovne odluke. Međutim, treba da se oslonite isključivo na sebe. Finansijski nisi zadovoljni i nikakvo ne treba da pozajmljujete novac.

Ljubav - Ljubav je na vašoj strani. Prolepšali ste se i zračite nekim posebnim šarmom. Zbog toga očekujete više flerta i strasti. Idealan je period za novu romansu.

Zdravlje - Bolje.

 

VODOLIJA

Posao - Planete u Škorpiji donose vam probleme na poslu. Imate problem na koga uopšte možete da se oslonite. Prolazite kroz krizu i zbog toga razmišljate o promeni radnog mesta. Često ćete imati sukobe sa autoritetom.

Ljubav - Opterećujete partnera problemima sa posla. To će doneti kirizu, jer ste generalno rasejani i niste u dobrom periodu za bilo kakve početke. Probajte da budete suzdržani i ne svađajte se sa voljenom osobom.

Zdravlje - Slabije.

Foto: Pixabay

RIBE

Posao - Sunce u Škorpiji donosi vam moć da menjate stvari na poslu samo zbog toga što ste pronicljivi i temeljni. Imate dobru moć zapažanja. Nije isključeno da ćete uspostaviti saradnju sa firmom iz drugog grada ili države.

Ljubav - Merkur u Škorpiji donosi vam dublji odnos sa osobom do kojem vam je stalo. Ovo je prilika da neke stvari koje su vas blokirale isplivaju na površinu. To ćete postići iskrenim razgovorima.

Zdravlje - Odlično.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!
Realna opasnost

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!

Rasprava o legitimnosti Vladimira Zelenskog posle 20. maja ove godine "možda neće biti neophodna", poručio je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. Podsetimo, predsednička ovlašćenja Zelenskog ističu u noći 21. maja. Brojni politički i vojni analitičari smatraju kako bi to moglo da znači da Ukrajina neće postojati?!

28.03.2024

20:04

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija