• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.11.2021

07:00

HOROSKOP ZA SREDU 10. NOVEMBAR: Ribe će možda započeti tajnu vezu, a OVAJ ZNAK će biti intelektualno zaintrigiran nekom osobom

Horoskop

HOROSKOP ZA SREDU 10. NOVEMBAR: Ribe će možda započeti tajnu vezu, a OVAJ ZNAK će biti intelektualno zaintrigiran nekom osobom

Podeli vest

Saznajte šta vam zvezde poručuju

OVAN 

LJUBAV: Današnji dan obećava događaje na plan ljubavi, ali vi ćete možda biti previše okupirani drugim stvarima da biste to iskoristili. POSAO: Mogući problemi sa nadređenima ili autoritetima. ZDRAVLJE: Odlično se osećate.

BIK 

LJUBAV: Moguć izlazak ili poznanstvo sa nekim ko će pobuditi vaše interesovanje. POSAO: Uspeh za Bikove koji se bave umetnošću, sportom ili bilo kakvim oblikom samoizražavanja. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama i povredama.

BLIZANCI

LJUBAV: Osećaćete se sjajno i vrlo zainteresovano za fizički kontakt sa izabranom osobom. POSAO: Nemojte zapostaviti svoje odgovornosti, a danas ćete biti skloni tome. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

RAK 

LJUBAV: Nećete uspeti da artikulišete svoje emocije, zbog čega može doći do nesporazuma sa partnerom. POSAO: Dobit ili novac od svega što ima veze sa transportom I logistikom. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

Foto: pexels.com

Rakove očekuju stomačne tegobe

LAV

LJUBAV: Ova sfera vam neće biti najbitnija danas pa je moguće da prođe bez događanja. POSAO: Uspeh u sferi umetnosti, medija I u svakom kreativnom rada. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

DEVICA 

LJUBAV: Iako inače vaša emotivnost nije nešto što dominira, danas će biti. POSAO: Niko ne barata budžetom tako vešto i odgovorno kao vi, ali čak i vama se desi da napravite pogrešno ulaganje. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA

LJUBAV: Moguće je da ćete započeti vezu ili strastvenu aferu. POSAO: Bićete impulsivni pri baratanju sopstvenim budžetom. Posebno ćete mnogo trošiti na bliske osobe. ZDRAVLJE: Dobro.

ŠKORPION 

LJUBAV: Sigurno ćete imati prilike da doživite nešto zanimljivo u ovoj oblasti. Nešto što će nadmašiti vaša očekivanja POSAO: Vrlo lako dobijate ono što želite. ZDRAVLJE: Izbegavajte brzu hranu.

STRELAC

LJUBAV: Bićete intelektalno zaintirigirni nekime, a to će probuditi i ljubavni interes kod vas. POSAO: Moguće je I službeni put koji će biti unosan ili dobit od rada sa inostranstvom. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

JARAC

LJUBAV: Može se desiti neki prekid komunikacije, koji će izazvati probleme jer neće biti rečeno ono što mora biti izgovoreno. POSAO: Brinućete o svojoj finansijskoj situaciji. ZDRAVLJE: Blago pogoršanje.

Foto: Pixabay

VODOLIJA 

LJUBAV: Vage bi mogle privući i poželjnu i nepoželjnu pažnju osoba suprotnog pola. POSAO: Neće vam biti jasno šta nadređeni očekuju. Nesporazum sa nekim na višoj instanci. ZDRAVLJE: Možete doživeti fizički bol.

RIBE 

LJUBAV: Može se desiti da započnete neku tajnu vezu. POSAO: Izbegavajte ulaganja u sumnjive poslove i nesigurne investicije, kao i pozajmljivanje drugima. ZDRAVLJE: Promenljivo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba!
Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba!

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO - om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

29.03.2024

13:07

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)
U bekstvu

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)

Milenko Tomić (62) iz Bijeljine, bivši predsednik Bokserskog saveza Republike Srpske i generalni sekretar Bokserskog saveza BiH, optužen da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu kojoj je bio trener, osuđen je na 12 godina zatvora, međutim, sumnja da je pobegao iz BiH.

29.03.2024

12:27

Mamio decu bombonama: Napao policiju
Hapšenje

Mamio decu bombonama: Napao policiju

Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd su doneli rešenje o zadržavanju osumnjičenog M.L. (51) zbog krivičnog dela ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

29.03.2024

11:47

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija