• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: astrousluge.com

10.11.2021

19:00

OVA TRI ZNAKA će najverovatnije slomiti srce Vodolije

pexels.com

Horoskop

OVA TRI ZNAKA će najverovatnije slomiti srce Vodolije

Podeli vest

Vodolija je možda poznata kao "ledena kraljica" zodijaka, ali ljubav može otopiti i smrznuto srce. Kao i svaki horoskopski znak, Vodolija je sposobna da bude slatka i romantična, ako ne i više od svih ostalih

Ne zaljubljuje se lako, pa kad se to konačno desi, može biti dodatno bolno kada stvari ne funkcionišu kako treba.

Vodolija, zajedno sa Bikom, Lavom i Škorpijom, čini grupu u astrologiji koja se naziva fiksnim znakovima.

Kada spojite dva fiksna znaka, možda ćete dobiti dve osobe koje nisu u stanju da naprave kompromis ili teško popuštaju drugom.

To je jedan od najvećih razloga zašto kažemo da je Vodoliji možda najbolje da izbegne izlaske sa sledeća tri horoskopska znaka:

Bik (20. april - 20. maj)

Bik i Vodolija su dva znaka koji imaju potpuno različite pristupe ljubavi i odnosima. Bik je konvencionalan i preferira udvaranje stare škole, gde stvari sporo napreduju i definisanje odnosa im je važno.

Vodolije, s druge strane, žive po svojim pravilima. Posvećenost i brak nisu visoko na listi njihovih prioriteta. Oni se više fokusiraju na održavanje čvrstih prijateljstava nego na pronalaženje dugoročnog partnera.

Ekstremna tvrdoglavost Bika može na kraju izludeti Vodoliju, dok je Vodolija možda previše jedinstvena za Bika. Kao jedan od najnaprednijih znakova u zodijaku, Vodolija će se osećati povređeno svaki put kada praktični Bikovi isključe njene ideje i mišljenja, pišu astroulusge.com

Lav (23. jul - 22. avgust)

Lav i Vodolija su suprotni znakovi u astrologiji, što znači da će u početku lako biti privučeni jedno prema drugom. Lava će privući fascinantni um Vodolije, a Vodolija će Lava videti kao nekoga sa kim može biti prijatelj od samog početka. Iako se ova dva znaka mogu dobro zabaviti zajedno na početku, dugotrajna veza mogla bi se pokazati teška.

Iako suprotni znakovi imaju neverovatnu hemiju, u osnovi su veoma različiti. Pošto su obojica fiksni znakovi, nesuglasice,suprotnosti su  teško pomirljive.

Foto: Pixabay

Horoskop

Nijedan znak neće hteti da se povuče, ipak će Vodolija biti spremna da bude fleksibilnija. Zauzvrat, ovo može biti odnos u kojem Lav ima prednost. Kao vatreni znak, Lavovi su skloni ispunjavanju svojih potreba. Ako više ne osećaju strast prema Vodoliji, postoji velika šansa da pronadju nekog drugog.

Škorpija (23. oktobar - 21. novembar)

Škorpija i Vodolija su dva intelektualna znaka i biće u startu fascinirani jedno drugim. Škorpija je poznata po tome što je misteriozna, dok je Vodolija poznata po tome što je hladna.

Da je sve što su želeli prijateljstvo, ovo dvoje bi zajedno mogli osvojiti svet. Međutim, stvaranje romantične veze biće izazov. U astrologiji, Škorpija pravi kvadrat Vodoliji, što može ukazivati na napetost, prepreke i izazove u vezi.

Škorpijama je takođe potrebna duboka emocionalna veza sa partnerom da bi se osećali potpuno zadovoljni u vezi. Kao intelektualniji znak, Vodolija možda neće moći da podari Škorpiji emocionalnu intimnost za kojom žude. Kada se to dogodi, Škorpija može potražiti ono što mu nedostaje negde drugde.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija