• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.11.2021

07:00

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 11. NOVEMBAR: Lavovi će ostvariti kontakt sa osobom koja im se dopada, a OVAJ ZNAK će biti osetljivog zdravlja!

pexels.com

Horoskop

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 11. NOVEMBAR: Lavovi će ostvariti kontakt sa osobom koja im se dopada, a OVAJ ZNAK će biti osetljivog zdravlja!

Podeli vest

Saznajte šta vam zvezde poručuju

OVAN

LJUBAV: Moguće je da ćete razviti romantična osećanja za nekoga ko je autoritet ili čak vama nadređena osoba. POSAO: Uspeh u bilo kakvom poslu vezanom za obrazovanje I intelektualni rad. ZDRAVLJE: Osetljivog ste zdravlja.

BIK

LJUBAV: Iako ste imali nekih problema u ovoj sferi prethodnih dana, danas ćete primetiti promenu na bolje. POSAO: Uspeh u sferi obrazovanja, sporta ili umetnosti. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

Foto: pexels.com

Bikove očekuju stomačne tegobe

 

BLIZANCI

LJUBAV: Danas će se desiti izvestan pozitivni pomak u vašem ljubavnom životu. POSAO: Bićete izuzetno energični, ali I skloni tome da zauzmete suviše agresivan I samovoljan stav pri radu. ZDRAVLJE: Posvetite više pažnje zdravlju.

RAK 

LJUBAV: Aktivno ćete tražiti ljubav i to će uroditi plodom. POSAO: Imaćete dosta sreće, pogotovo u vezi svega što ima veze sa samoizražavanjem i zabavom kao I podučavanjem. ZDRAVLJE: Možete se povrediti.

LAV

LJUBAV: Ostvarićete emotivnu I fizičku bliskost sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Moguće je da ćete se baviti nečime iz oblasti nekretnina, ili uspeh u privatnom sektoru. ZDRAVLJE: Smanjite unos hrane.

DEVICA 

LJUBAV: Bićete okruženo zanimljivim I zainteresovanim osobama, koje će vas intelektualno zaintrigirati. POSAO: Uspeh u svakom zanimanju koje ima veze sa prezentacijom I nastupanjem. ZDRAVLJE: Odlično ćete se osećati.

VAGA 

LJUBAV: Desiće se nešto lepo ili iznenađujuće. Partner ili neko kome se dopadate, će vas obradovati. POSAO: Bićete mnogo aktivniji, odlučniji I preduzemljiviji nego inače. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPION 

LJUBAV: Moguća romantična razmena sa voljenom osobom. Sklad i na emotivnom i na fizičkom nivou. POSAO: Trebalo bi malo veštije da baratate bužetom, ako ne želite da imate finasijskih problema. ZDRAVLJE: Povrede I infekcije.

Foto: unsplash.com

STRELAC 

LJUBAV: Uspostavićete bolju komunikacije sa partnerom, što vam baš I nije išlo od ruke u prethodnom periodu. POSAO: Ovo je dobar period za to da naučite neke nove veštine. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

JARAC 

LJUBAV: Dobro slaganje sa osobama suprotnog pola. POSAO: Iako ste stalno zabrinuti za svoju poslovnu budućnost, vama se ustvari smeši uspeh, pogotovo onaj finasijske prirode. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VODOLIJA 

LJUBAV: Ovo nije vreme za ljubav. Nećete biti sigurni ni u to šta vi osećate, a kamoli bilo ko drugi. POSAO: Moguće je da ćete promeniti posao. ZDRAVLJE: Nervoza koja loše utiče na stomak.

RIBE 

LJUBAV: Nepovoljan period za ljubav, pa je danas moguće da se desi nešto iznenađujuće I ne baš prijatno u ovoj sferi. POSAO: Bićete preopterećen I moguće su greške. ZDRAVLJE: Grlobolja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija