• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.11.2021

10:19

STIŽE PUN MESEC U BIKU! 4 znaka su na UDARU, a evo zašto je važan 19. NOVEMBAR

Horoskop

STIŽE PUN MESEC U BIKU! 4 znaka su na UDARU, a evo zašto je važan 19. NOVEMBAR

Podeli vest

Važan astrološki fenomen očekuje nas 19. novembra kada će biti pun Mesec u znaku Bika

Svaki pun Mesec donosi vam kulminaciju emotivnih stanja ali i psihološki test u kojem treba da se suočimo sa važnim događajima.

Pun Mesec 19. novembra biće test za Bikove, Vodolije, Škorpije i Lavove.

Foto: pexels.com

Pun Mesec u Biku 19. novembra

BIK - Za vaš znak ovaj Mesec će biti najvažniji jer ćete pretrpeti najveće promene od svih znakova. Vreme je da završite jedan ciklus, a započnete novi koji će itekako biti važna faza u vašem životu. Ne treba da donosite odluke u afektu, niti ulažete novac bez potrebe.

VODOLIJA - Pun Mesec desiće se u vašem četvrtom polju, pa će doneti tenzije u porodici. Moguće su komplikacije oko stana. Emotivno se nećete dobro osećati, a neko će se truditi da vas izbaci iz takta.

LAV  - Pun Mesec u Biku donosi vam probleme na poslu. Imaćete poteškoće u razumevanju, pa je najbolje da ostanete suzdržani sa potezima u nedelji koja je pred vama. Ostavite važne planove za sledeću sedmicu.

ŠKORPIJA - Pun Mesec je test u odnosu sa voljenom osobom. Ali ne samo to. Ukoliko imate poslovnog partnera, odnos će biti na "tankom ledu". 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija