• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

24.11.2021

07:00

HOROSKOP ZA SREDU 24. NOVEMBAR: Vage će doživeti uspeh na poslu, a OVAJ ZNAK treba da pazi šta jede!

Horoskop

HOROSKOP ZA SREDU 24. NOVEMBAR: Vage će doživeti uspeh na poslu, a OVAJ ZNAK treba da pazi šta jede!

Podeli vest

Saznajte šta vam zvezde poručuju

OVAN 

LJUBAV: Otvoreni ste I nestrpljivi, što se nekim ljudima dopada, a neki misle da ste previše direktni. POSAO: Energija usmerena na prikušljanje materijalnih sredstava za neki projekat ili ideju. ZDRAVLJE: Upala mišića.

BIK

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko ko nosi uniformu, bavi se opasnim ili fizički zahtevnim poslom. POSAO: Nećete biti zadovoljni svojom karijerom. ZDRAVLJE: Osetljivo.

BLIZANCI 

LJUBAV: Dobra komunikacija sa osobama suprotnog pola, i moguće značajno poznanstvo ostvareno na poslu. POSAO: Ulagaćete energiju u kreativan posao ili nekretnine. ZDRAVLJE: Bol stomaka.

Foto: Pixabay

Blizance očekuju bolovi u stomaku

RAK 

LJUBAV: Romantika u odnosu vam je bitna koliko I emotivna sigurnost. Vi ste spremni da žrtvujete strast I romantiku za sigurnost. POSAO: Problemi pri obavljanu posla. ZDRAVLJE: Slabije.

LAV 

LJUBAV: Nestabilnost odnosa ili manje promene na planu ljubavi, pre svega zbog nedostatka takta sa vaše strane. POSAO: Niste u dobro periodu za bilo kakve špekulacije ili rizik. ZDRAVLJE: Problem sa glom.

DEVICA 

LJUBAV: Dobra komunikacija sa partnerom. Očigledno vam je ovih dana, kao i danas, lako da uspostavite ljubavni odnos. POSAO: Mogući su kadrovskih promene na mestu na kome radite. ZDRAVLJE: Pazite šta jedete.

VAGA 

LJUBAV: Danas vam je potreban, više nego inače, fizički kontakta sa izabranom osobom. POSAO: Doživećete izvestan uspeh na poslu. Možda ćete dobiti priliku da vodite posao. ZDRAVLJE: Moguća upala grla I problemi sa stomakom.

ŠKORPION 

LJUBAV: Možda će biti nemoguće da dobijete ono što želite ilionu osobu koju želite. POSAO: Problemi sa budžetom I uopšte finansijama, zbog nekih neracionlanih trošenja u skorijoj prošlosti. ZDRAVLJE: Hemoroidi.

STRELAC

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko ko je druge religije ili kulturološkog nasleđa. POSAO: Korist od poslovnog partnerstva I uopšte moguć manji novčani dobitak I napredak. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama.

JARAC 

LJUBAV: Ulagaćete poseban napor u to da izgledate najbolje što možete, zbog čega ćete imati veliki broj ljubavnih ponuda. POSAO: Bez promena u sferi karijere. Isti trend se nastavlja. ZDRAVLJE: Problem sa kožom.

Foto: Pixabay

VODOLIJA 

LJUBAV: Bilo bi dobro da se više posvetite partneru I pokušate da nađete balans ljubavnog I poslovnog života. POSAO: Solidna poslovna situacija, ali I dalje moguć problem sa nadređenima. ZDRAVLJE: Dobro.

RIBE 

LJUBAV: Dopašće vam se neko ko je na nekoj poziciji moći, iako potpuno anonimna osoba. POSAO: Velike promene u vezi posla, mozda I kadrovske. ZDRAVLJE: Preforsiraćete se.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija