• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.12.2021

07:00

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 2. DECEMBAR: Vage će imati problema sa nekretninama, a OVAJ ZNAK će biti solidnog zdravlja!

pexels.com

Horoskop

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 2. DECEMBAR: Vage će imati problema sa nekretninama, a OVAJ ZNAK će biti solidnog zdravlja!

Podeli vest

Saznajte šta vam zvezde poručuju

OVAN 

LJUBAV: Ljubavni život će vam biti pun događaja, možda ćete doživeti fatalnu ljubav. POSAO: Za vas je svet mesto puno mogućnosti, pre svega zbog toga što ste vi hrabra osoba puna energije. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK

LJUBAV: Treba da poradite na komunikaciji, da bi vaš ljubavni odnos bio potpuno hramoničan. POSAO: Nećete biti zadovoljni svojim statusom, niti nadređenima. ZDRAVLJE: Upaljeno grlo.

BLIZANCI 

LJUBAV: U ljubavi tražite nekog ko može da vam parira, pre svega mentalno, a to svakako nije lak zadatak. POSAO: Osećaćete zadovoljstvo zbog trenutnog uspeha. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

Foto: unsplash.com

Blizance očekuju stomačne tegobe

RAK

LJUBAV: U povoljnom ste periodu za ljubav I posebno za poznanstvo sa osobom koja vam je suđena, ako je još niste našli. POSAO: Uspeh u oblasti administracije I logistike. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

LAV 

LJUBAV: Vrlo ste druželjubivi danas a to će vam stvoriti nove prilike za ljubav. POSAO: Moguć je napredak u karijeri, kao I druge pozitivne promene. ZDRAVLJE: Blago pogoršanje, pogotovo ako već patite od nekih tegoba.

DEVICA 

LJUBAV: Potrebna vam je pažnja I strpljivo udvaranje, da biste se otvorili. Vi ste ustvari poprilično stidljivi. POSAO: Bićete vrlo energični u radu, a moguć je i izvestan finansijski uspeh. ZDRAVLJE: Dobro.

VAGA 

LJUBAV: Privlačiće vas intenzivne I misteriozne osobe koje inače nisu vaš tip. Čak vam ni ljubomora neće biti odbojna, već uzbudljiva osobina. POSAO: Problem sa nekretninama ili u porodičnom biznisu. ZDRAVLJE: Alergije.

ŠKORPION 

LJUBAV: Treba vam promena stava, jer sumnjičavost I nasrtljivost mogu da vam unište ljubavni život. POSAO: Solidna poslovna situacija, moguća pomoć ženske osobe. ZDRAVLJE: Slabije.

STRELAC 

LJUBAV: Uvek gledate napred sa optimističnim stavom, a prošlost ostavljate tamo gde joj je mesto, u prošlosti. POSAO: Možda ćete morati da sanirate neku štetu koju ste doživeli. ZDRAVLJE: Stabilno.

JARAC 

LJUBAV: Vaša čulnost je proubđena I to treba da iskoristite da uživate sa izabranom osobom, ili pronađete nekog koga ćete voleti. POSAO: Moguć je intelektualni rad ili neki iz oblasti trgovine I logistike. ZDRAVLJE: Grlobolja.

Foto: pexels.com

VODOLIJA

LJUBAV: Dobra komunikacija sa svima pa I potencijalnim partnerom. POSAO: U vaš se sud može verovati, jer ste savršeno racionalni I uvek dobro informisani. ZDRAVLJE: Moguća glavobolja.

RIBE 

LJUBAV: Treba vam partner koji će razumeti vašu potrebu za življenjem u svetu imaginacije koliko I u materijalnom. POSAO: Osećaćete se ugušeno zbog nekih loših okolnosti. ZDRAVLJE: Oprez sa lekovima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)
nije prošao

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)

Carinski službenici su 23. aprila 2024. godine na graničnom prelazu Horgoš, u saradnji sa policijom, otkrili neobičan pokušaj jednog putnika, da u ličnom prtljagu prokrijumčari preko 300 komada starinskog pokućstva, bodeža u koricama, časovnika i nakita, za koje se pretpostavlja da bi pored materijalne, mogli imati i antikvitetnu vrednost.

24.04.2024

15:10

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija