• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.12.2021

07:00

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 6. DO 13. DECEMBRA! Škorpijama SUDBINSKI susret, Ribama ŠOK PROMENE na poslu, a evo kome se menja život iz KORENA

Freepik.com

Horoskop

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 6. DO 13. DECEMBRA! Škorpijama SUDBINSKI susret, Ribama ŠOK PROMENE na poslu, a evo kome se menja život iz KORENA

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde u narednoj nedelji...

OVAN

Posao - Nedelja koja prolazi donela je velike promene, kako na poslovnom, tako na privatnom planu. Bićete svedok nekih maglovitih promena na poslu, gde lako možete da budete prevareni.Vodite računa šta vam ljudi obećavaju na radnom mestu.

Ljubav - Osećate snažnu privlačnost prema jednoj ambicioznoj osobi. Ukoliko ste slobodni, očekuje vas sudbinski susret preko posla. To može da bude jedan Jarac ili možda čak Strelac.

Zdravlje - Sve bolje.

 

BIK

Posao - Mars u Škorpiji vam zadaje ubrzan tempo. Možete da očekuje jedinstvenu ponudu od Jarca za posao. To će vam biti primamljivo ali razmislite koliko vam je finansijski isplativo. Pazite se lažnih obećanja za novac. I takođe treba da vodite računa da ne budete pokradeni.

Ljubav  - Mars vam pravi smentnje u braku ili vezi, ali Venera donosi priliku za putovanje i to negde u Srbiji. Ne bi bilo loše da promenite ambijent sa osobom do koje vam je stalo.

Zdravlje - Poboljšanje.

Foto: Freepik.com

Najtačniji nedeljni horoskop

BLIZANCI

Posao - Merkur u Strelcu vam ne odgovara, pa ste sluđeni. Pojedine osobe vas ubeđuju u pogrešne stavove i vi još uvek niste shvatili da su to laži. Čuvajte se pogrešnih procena i lažnih obećanja na poslu. Umorni ste od svega i najradije biste otišli na odmor.

Ljubav - Potrebna vam je promena u odnosu sa partnerom. Niste u najboljoj fazi za bilo kakve odnose, pa je najbolje da ostanete suzdržani. Nećete ništa postići tome što ćete ubeđivati partnera kako treba da vodi svoj život.

Zdravlje - Sklonost prehladama i infekcijama.

 

RAK

Posao - Gužva u šestom polju donosi vam dinamičan period na poslu, ali pun prevrata. Jedna osoba vam je obećala uslugu u vezi sa poslom, a to neće ići tako lako. Vikend pred novu nedelju nagovestio je prekretnicu na poslu, pa je moguća je promena radnog mesta.

Ljubav - Venera vam donosi sudbinski susret i to sa nekim ko će vas zaintrigirati svojom pojavom. To može da bude osoba koja se bavi javnim poslom. Ukoliko ste u braku, partner će zahtevati više pažnje.

Zdravlje - Osetljivo.

Foto: Freepik.com

LAV

Posao - Početak meseca doneo vam je veliko olakšanje. Konačno osećate povratak samopouzdanja, a ono na šta treba da vodite računa su finansije. Čuvajte se lažnih obećanja za novac. Na poslu ćete dobiti dobru ponudu od Jarca.

Ljubav - Mesec decembar donosi vam iznenađenja u ljubavi. Imaćete više prilika za romansu, a pravi je trenutak za nova poznanstva. Možete da očekujete poziv na zabavu na koju treba da odete.

Zdravlje - Odlično.

 

DEVICA

Posao - Merkur u četvrtom polju donosi vam puno posla  koji ćete nositi kući. Bićete vezani sa kuću u svakom slučaju, tako da ili ćete raditi prekovremeno ili posao nositi u svoj dom. Očekuju vas povoljne vesti u vezi sa finansijama.

Ljubav - Ukoliko ste u braku, nedelja koja je pred vama će biti krizna jer postoji nerazumevanje. Ipak, ukoliko ste slobodni, vodite računa o idealizacijama osoba koje vam se dopadaju. Upoznaćete jednog Jarca.

Zdravlje - Slabije.

Foto: Freepik.com

VAGA

Posao - U dobroj ste poziciji za pokretanje samostalnog biznisa. Iako vam Venera u Jarcu ne prija, ovo je prilika da uz posvećen trud ostvarite nešto važno. Iako imate troškove, biće prilika za veću zaradau.

Ljubav - Čekate bolji period za ljubav i on će uskoro da stigne. Sledi vam više komunikacije i dopisivanja u narednoj nedelji. Imaćete potrebu bolje da upoznate osobe do kojih vam je stalo.

Zdravlje - Bolje.

 

ŠKORPIJA

Posao - Planete u drugom polju donose vam finansijski dobitak. Ali ćete imati i nepredviđene troškove. Stres na poslu će postojati i tokom naredne nedelje, ali će od sredine meseca konačno da nestane. Očekuje vas važan poziv.

Ljubav - Venera u Jarcu u aspektu sa Plutonom donosi vam sudbinski susret. To može da bude i fatalna ljubav koja će vam promeniti život. Ljubav je na vašoj strani. Ukoliko ste u braku ili vezi, povoljan je period za poboljšanje komunikacije.

Zdravlje - Bolje.

Foto: Pixabay

STRELAC

Posao - Sunce i Merkur u vašem znaku donose vam odličnu organizaciju na poslu. Imaćete i dobru ponudu za bolje plaćen posao. Iskoristite period povoljnih mogućnosti, jer vam se život menja iz korena. Otvoriće vam se nove mogućnosti o kojima niste ni sanjali.

Ljubav - Merkur u vašem znaku donosi vam dosta pažnje i komplimenata. Neko će se truditi da vas osvoji rečima. Ali budite oprezni sa velikim obećanjima. Nije iskljuičeno da ćete idealizovati osobe sa kojima želite nešto emotivno da imate.

Zdravlje - Odlično.

 

JARAC

Posao - Planete u dvanaestom polju vas onemogućavaju da jasno sagledate osobe sa kojima sarađujete. To ujedno znači i da će saradnici biti nesirekni prema vama. Trenutno vam ništa nije jasno i takva situacija će se zadržati bar do polovine decembra.

Ljubav - Venera i Plauton vam donose sudbinske susrete. Nije isključeno da ćete upoznati ljubav svog života. Venera vam donosi više emocija u ovom hladnom, zimskom periodu.

Zdravlje - Psihološki problemi.

Foto: Freepik.com

VODOLIJA

Posao - Pozicija planeta vam odgovara, pa ćete uspeti da pronađete balans u svakodnevnim odnosima. Prijateljska podrška neće izostati. Do sredine decembra imaćete povremene sukobe sa autoristetom ako radite sa Škorpijama ili Ovnovima.

Ljubav - Venera u Jarcu donosi vam tajnu ljubav! Osim toga, najvažnije ie da shvatite da se ljubav rađa iz prijateljstva. Ukoliko ste slobodni, jedan Strelac može da vam bude više od prijatelja.

Zdravlje - Bolje.

 

RIBE

Posao -  Početak nedelje donosi vam prekretnicu na poslu, kako zbog mladnog Meseca, tako zbog pomračenja Sunca. Na vašem poslu dolaze velike promene i nije isključeno da će to uticati na tok vaše karijere. Pripremite se za velika previranja i preokrete.

Ljubav - Merkur u Strelcu doneo vam je saznanje o partneru koje će promeniti vaš pogled na ljubav. Ovo je potpuno nova era u vašim odnosima.Moraćete da odbacite neke stavove, ali i da su suočite sa iluzijama o partneru. Ukoliko ste slobodni, nije dobar period za ljubav.

Zdravlje - Slabije.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija