• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

17.12.2021

16:45

Škorpije obožavaju divlje akcije, a OVAJ ZNAK je sklon dominaciji!

Horoskop

Škorpije obožavaju divlje akcije, a OVAJ ZNAK je sklon dominaciji!

Podeli vest

Veze sa njima su toliko strastvene da ćete uživati u njihovim poljupcima i zagrljajima

Ovi horoskopski znaci su prosto nezasiti u se*su!

Škorpija

Najstrastveniji horoskopski znak je definitivno Škorpija. Za ovaj znak kažu kako je neverovatno dobar ljubavnik koji ima urođeni se*sualni instinkt. Škorpija voli divlje akcije u najneobičnijim pozama i na najčudnijim mestima jer ga uzbuđuje sve što je novo.

Obožava intimno donje rublje i igrice u krevetu, a tajnovitost kod potencijalnog partnera mu je neodoljiva. Voli da otkriva i osvaja pa ga ne zanimaju previše oni koji mu se ‘nude na tanjiru’.

Takođe, za vreme se*sa mu je jako bitno da ukloni sve barijere između sebe i partnera kako bi stvorio se*sualno jedinstvo potpuno ‘ogoljeno’ od svih inhibicija.

Kada pronađe idealnog partnera, zaljubiće se duboko i iskreno. Udovoljavaće mu u svemu pa tako i u krevetu – što garantuje nezaboravne trenutke prepune strasti i zadovoljstva. Za njega je se*s jako važna stavka u životu.

Ovan

Ovaj znak poseduje ogromnu energiju, a strast kod Ovna je kao vatromet. Ako želite da kod njega upalite iskru, koja vodi eksploziji emocija, morate da mu budete zanimljivi, sama privlačnost nije dovoljna jer vole izazov.

Upusti li se u vezu s nekim ko nije toliko raspoložen za izazove kao on, Ovnu će nakon nekog vremena takav partner dosaditi i zabavu će potražiti negde drugde jer mu je zabava podjednako važna kao i dobar se*s.

Za Ovna kažu kako je vrhunski ljubavnik, prepun strasti, a njegove se*sualne apetite svi ne mogu da isprate. Što se njega tiče, vođenja ljubavi nikad nije dosta, a strastima se može prepustiti više puta dnevno. Za njega je se*s samo u krevetu previše dosadan, pa ga praktikuje gde god se nađe i ima priliku.

Foto: Shutterstock

Lav

Za Lava kažu da je zver u krevetu, toliko strastven da iskre frcaju na sve strane. Ipak u isto vreme je vrlo nežan i pažljiv. Lav je sklon dominaciji u svim aspektima života, pa je takav i tokom vođenja ljubavi.

Voli da mu partner ispunjava se*sualne želje, ali spreman je da uzvrati istom merom.

Se*s u krevetu Lavu je sasvim dovoljan jer je pomalo tradicionalno nastrojen. Ali, iako nije sklon ispoljavanju strasti na različitim lokacijama kao Ovan, ipak voli kada ga partner iznenadi nekim neobičnim mestom, posebno ako je to vrlo prijatno, romantično i intimno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija