• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

18.12.2021

21:45

RETKO KO IH VOLI! Ovo je najomraženiji znak zodijaka!

Horoskop

RETKO KO IH VOLI! Ovo je najomraženiji znak zodijaka!

Podeli vest

Osobama rođenim u ovom znaku zvezde i nisu nešto naklonjene, a može se i reći da su zbog svojih osobina vrlo omražene

Rođeni između 21. maja i 21. juna, Blizanci su društveni, pričljivi, ćudljivi i pomalo radoznali. Vole da ogovaraju druge i žele kad god mogu da budu u centru pažnje.

Ali Blizanci se često ne sviđaju drugim ljudima zbog njihovog dvoličnog karaktera. Dakle, prilično je teško znati šta vam zaista misle.

Istina je da nikad ne znate šta da očekujete od njih. Blizanci su u stanju da naprave dramu ni iz čega, odnosno samo zbog pogrešnog doživljaja koju su stvorili u svojoj glavi.

Foto: Shutterstock

Blizanci prave dramu ni od čega

Oni idu kuda ih vetar nosi, kako u emotivnim, tako i u svim ostalim odnosima u životu.

Njihov nestabilan karakter i stalne promene raspoloženja znače da je Blizancima prilično teško da postanu nečiji pouzdan prijatelj.

Teško je razumeti njihovu posvećenost bilo čemu. Ili su previše dostupni ili uopšte nisu. I tu nema sredine. Blizanci mogu biti svuda.

U jednom trenutku su izuzetno oduševljeni nečim, sve dok se iznenada ne predomisle. Ova nedoslednost prilično nervira druge ljude.

Nemirni su i ne vole da budu vezani u bilo kojoj vrsti odnosa što za rezultat ima često neverstvo u emotivnim vezama.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija